עבור לתוכן

Titanfall - השרשור המלא

Featured Replies

פורסם
זו הבעיה, שזה תקין. מה שאומר שהמשחק עצמו לא תקין.

איך לעזאזל משחק עם 6 על 6 שחקנים על מנוע סורס מצליח לפעול לי יותר גרוע מבאטלפילד 4 עם 64 שחקנים. עשו שגיאה רצינית עם המשחק הזה.

הזוי.

אני גם עם דרופים ממש מטורפים לפעמים ממש צניחה עד כדי תקיעה.

נראה כמו עניין של מעבד.

וגם פינג גבוה בטרוף

לא יורד מ-300, לפעמים 400-500

כ"כ מתסכל, ממש אי אפשר לשחק

בבדיקות מול שרתי speedtest הפינג לא עובר את ה-30-40

עושה רושם של משחק ממש לא גמור

ומה עם שרתים!?!?

• תגובות 237
  • צפיות 39.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי המצב ממש לא ככה.

המשחק מאוד יציב ואין דרופים, הפינג בסביבות ה 100-110.

אני משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר על 1080p.

נעול תמיד על 60fps...

אם כי אני לא יודע כמה אמין הfps שמוצג במהלך המשחק, כי הוא לא משתנה לא משנה מה קורה, אולי מדי פעם יורד ל 58-59.

וזה לא שיש לי כרטיס מסך אימתני.

ד"א אני עם 100 מגה בזק ובזק בינלאומי.

פורסם

@e.t בתפריט הראשון של המשחק תוודא שאתה נמצא על השרת האירופאי בצד ימין למטה. אתה כנראה מתחבר לשרתים האמריקאים

פורסם

אני על ארופאי.

במסך כניסה מראה פינג 200

במשחק בפועל לא יורד מ-300-400

אגב לגבי הביצועים במשחק והדרופס

כשעשיתי optimize לפי מה שהמליץ nvidia game experience (שזה כמעט הכל על מקסימום) - המשחק ממש לא זז

הייתי צריך להוריד מאד את ההגדרות ידנית

זה הגיוני ביחס למפרט? אמנם לא סוס צעיר אבל גם לא רע בכלל, ועוד עם מנוע משחק כזה...

פורסם

זה הגיוני ביחס למפרט? אמנם לא סוס צעיר אבל גם לא רע בכלל, ועוד עם מנוע משחק כזה...

אני לא מבין את התפיסה הזאת שבגלל שהמשחק בנוי על מנוע סורס, אז הוא אמור לרוץ פלאים!?

אומנם מדובר במנוע סורס, אבל זה בהחלט לא CS או HL.

הרבה דברים קורים ברקע בזמן משחק, להבדיל מחלק נכבד מהמשחקים שבנויים על המנוע הזה.

אומנם השם של המנוע נשאר אותו השם וזה אותו המנוע, אבל הוא בהחלט עבר שידרוג. ובכלל כמו שציינתי אי אפשר להשוות את המשחק למשחקים שבנויים על אותו המנוע.

זה שבCS אתה מקבל 120FPS, לא בהכרח אומר שגם פה המצב אמור להיות זהה!

הרבה דברים קורים במהלך המשחק שיכולים ודורשים יכולות מהכרטיס מסך ומהמעבד בפרט.

במקרה שלך ספציפית, ניראה לי שמדובר יותר בבעיה של חיבור לרשת מאשר חומרה.

אתה בהחלט אמור להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות, אם כי אני חושב שתצטרך לוותר על פילטרים (AA).

דרופים/נפילות FPS בהחלט יכולים לבוא לידי ביטוי בזמן חיבור לא רציף/פינג גבוהה.

ד"א שאתה מבצע בדיקה אתה מקבל פינג בסביבות ה40 בשרת ישראלי?

כי זה פינג גבוהה יחסית, אתה אמור לקבל בסביבות ה10-15.

פורסם
לדעתי הצנועה לא.

מעולם לא ראיתי משחק שמציג את עצמו לראווה בצורה כזאת ומגיש כמות כל כך פתטית של תוכן ואפשרויות.

לדעתי המשחק מאוד מאכזב ולוקה, ורק מדגים כמה תעשיית הגיימינג בצרות מכותרים חצי אפויים, שמוכרים לך Season pass בהשקת המשחק עוד לפני שבכלל סיפרו לך מה יש שם. לכן, החלטתי שלא לרכוש אותו.

צודק לגמריי. אפילו ה45 דולר ששילמתי עליו זה פשוט יותר מדי.

ולא משנה מה תגידו על כמה שהמנוע הוא אינו מנוע סורס רגיל ומשופר בהרבה, אין למשחק שום זכות לפעול יותר גרוע מBF4.

איך לעזאזל BF4 פועל לי על 50+ בכל מצב כמעט על ULTRA ללא AA, כאשר TITANFALL על VERY HIGH ללא AA פועל על 30~ במפות מסויימות.

למרות שהמפות בTITANFALL קטנות בהרבה, והוא נראה פחות טוב מכל בחינה, במיוחד האנימציות שנראות מאוד טבעיות בBF4 אך עדיין נראות כמו... טוב... משהו ממנוע סורס בTITANFALL.

חשבתי שהמפתחים בחרו בסורס כדי שזה יפעל כמו שצריך וכי הם טענו שהם יודעים לעבוד איתו טוב. לא משנה איזה תירוץ הם יתנו אין שום סיבה שזה מה שיצא להם. ועוד 50GB בשביל הקבצי אודיו... מה זה זה? חבורה של חובבנים יצרה את המשחק?

עוד משחק מאכזב של EA שקניתי בהשקה בגלל ההייפ ועוד פעם התאכזבתי. זהו, לא עוד.

פורסם
צודק לגמריי. אפילו ה45 דולר ששילמתי עליו זה פשוט יותר מדי.

ולא משנה מה תגידו על כמה שהמנוע הוא אינו מנוע סורס רגיל ומשופר בהרבה, אין למשחק שום זכות לפעול יותר גרוע מBF4.

איך לעזאזל BF4 פועל לי על 50+ בכל מצב כמעט על ULTRA ללא AA, כאשר TITANFALL על VERY HIGH ללא AA פועל על 30~ במפות מסויימות.

למרות שהמפות בTITANFALL קטנות בהרבה, והוא נראה פחות טוב מכל בחינה, במיוחד האנימציות שנראות מאוד טבעיות בBF4 אך עדיין נראות כמו... טוב... משהו ממנוע סורס בTITANFALL.

חשבתי שהמפתחים בחרו בסורס כדי שזה יפעל כמו שצריך וכי הם טענו שהם יודעים לעבוד איתו טוב. לא משנה איזה תירוץ הם יתנו אין שום סיבה שזה מה שיצא להם. ועוד 50GB בשביל הקבצי אודיו... מה זה זה? חבורה של חובבנים יצרה את המשחק?

אני חושב שצריך לקרוא לזה TITANFAIL. המשחק מציע נורא מעט תמורת הסכום הנדרש(אפילו בVPN מקסיקני זה יותר מדי), נראה גרוע עובד גרוע יותר מBF4 למרות שהוא הרבה הרבה יותר פשוט.

בוטים שגורמים למשחק להיראות גדול ממה שהוא, לא תורמים כלום. מבחר נורא קטן של נשקים והתאמות אישיות... קניתי אותו אחרי 3 שעות ביקשתי החזר מORIGIN.

פורסם

חחחחחח...עד המשחק הבא :-)

אין מה לעשות, גיימרים תמיד יקנו את הדבר הגדול הבא לא משנה מה יהיה :-)

פורסם
  • מחבר

משחק על רזולוציה 1080p הגדרות בנוניות מקבל 50-60 FPS ( ללא פילטרים כמובן )

פינג סביבות 85-100

לעומת אחרים אני מאד אהבתי את המשחק וכנראה אשחק בו די הרבה ... אולי אני משוגע או שבור אבל המשחק כן מצליח לגרום לי להנות במיוחד שאתה לומד אותו ורוב המשחקים אתה מגיע למקום ראשון ...

הבאתם מלא בעיות אבל את הבעיה הכי נוראית לא הזכרתם ... באמצע המשחק פתאום הוא קופא וכתוב " CONEECTION TO ORGIN " שזה מציק ברמות ...

מי שעדיין משחק מוזמן לשחק איתי :] מבטיח שיהיה לו כיף!

פורסם

^ כנראה ששנינו שבורים, כי גם אני נהנה מכל רגע :-)

פורסם

כנ"ל

פורסם
  • מחבר

ייאלה בואו משחק!

פורסם

מתאים לי בסביבות ה- 8-9 אם בא לכם

פורסם
פורסם

תוסיפו אותי לרשימת השבורים. אני עם כל ההגדרות על מקסימום (זה עניין של ATI מול NVIDIA אולי? הרי ידוע שסורס מותאם הרבה יותר ל ATI...) והמשחק מאוד חלק, פינג בסביבות ה 100 רוב הזמן, לפעמים פחות ואני מאוד נהנה ממנו. יש מספיק מצבי משחק ו LOADOUTS בשביל להישאר מעניין ואחרי כמה סיבובים כשאני נכנס לתלם אני גם מתחיל לזרום במשחקיות כמו שהיה קורה לי ב CS. זה ה-קריטריון לדעתי לכמה המשחק טוב.

אבל גיא אני לא יודע אם זה האוריג'ין שלך או שלי אבל אתה כל הזמן מתחבר ומתנתק, לפעמים 10 פעמים בדקה... מה העניין עם זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים