פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים מחבר טיפים? או שאני מוציא את הלוח, מפרק הכל ומתחיל לבדוק רכיב רכיב... (תודה לאל על ה-QDC!)
פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים מחבר אני כבר בביוס. הוצאתי את הזכרונות והחזרתי אחד אחד. כנראה שאחד מהם לא ישב טוב.
פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים מחבר מחבר את הבלוקים של הזכרונות מחדש. מה הסיכוי שחלונות תעבוד אם פשוט אחבר את ה-ssd מהמחשב הנוכחי?
פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים יש סיכוי, אבל קלוש מאוד.לי זה עבד במעבר בין P43 ל-P67 (או P67 ל-Z77, אני כבר לא זוכר)
פורסם 2014 בספטמבר 2511 שנים מחבר היה קשה, אבל זה בדרך... microsoft לא רצו לתת לי לאקטב את חלונות. הייתי צריך לעשות אקטיבציה טלפונית.8.1 מותקן ברגעים אלה ממש.
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים מחבר prime95, המעבד על 47-56 מעלות (ליבה נמוכה וגבוהה). המאווררים על 7V, שקט מאוד בלי OC כרגע. קצת מאוחר לזה עכשיו.
פורסם 2014 בספטמבר 2611 שנים מחבר היו חסרים לי כמה כבלים אז נאלצתי לאלתר (לא היה לי כוח לחכות לאחרי החג...). כרגע לא מאוד יפה שם בפנים באיזור המשאבה. צריך: שני מאריכים למולקס. לא חשוב הסלבה, הם מאחורי הלוח ולא יראו אותם. מפצל PWM בשביל המשאבות. שוב, לא צריך הסלבה, הוא יהיה מאחור. לסדר את כל הכבלים מהספק ללוח האם, אנסה לאסוף אותם עם אזיקונים כמו שהציעו פה. אם זה לא יעזור אקנה כמה cable combs. לסדר את הכבלים בצד האחורי של המארז. אמנם לא רואים אותם, אבל מעדיף שיהיו מסודרים ולא בבלגן שהם עכשיו. - - - תגובה אוחדה: - - - המארז כ"כ גבוה, שהמסך הימני סוג של נשען על הדופן העליונה שלו... מתחת ל-m ב-rpm יש קו דק אלכסוני. זו שערה של הפאקינג חתול שהצליחה להכנס בין ה-FRONT PLATE למסך של ה-AQUAERO... מתישהו זה יעצבן אותי מספיק בשביל לפרק אותו ולהוציא אותה.
פורסם 2014 בספטמבר 2711 שנים מחבר AquaSuite זו התוכנה שבעזרתה אפשר לשלוט על ה-Aquaero ולהכין כל מיני מסכי ניטור. ממשחק של כמה דקות:
פורסם 2014 בספטמבר 2711 שנים מזל טובאחלה מערכת לשנה החדשה!שמח לשמוע שהכל הסתדרבנית כבר מפות לאקווהסוט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.