עבור לתוכן

פרוייקט חדש בחיתולים

Featured Replies

פורסם

תתחדש :)

איי הייתי רוצה אחד כזה.

• תגובות 513
  • צפיות 162.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוף סוף שבב אחד שיכול להתמודד עם המערכת הקודמת שלי! 8 ליבות בתדר נורמלי. גם המחיר הוגן לדעתי (לא חושב ששילמתי פחות על הזיאונים)

תתחדש ידידי, בחירה טובה . אני הייתי בוחר בדומינייטורים החדשים, אבל אני משוחד....

פורסם
  • מחבר

תודה. המחיר שלהם מופקע... בערך כפול מדגמים מקבילים של חברות אחרות.

פורסם

מילת המפתח היא סבלנות.

אני מניח שתוכל לחכות עוד כמה שבועות, מחירי ההשקה ירדו במעט.

אומנם עדיין מדובר בזיכרונות יקרים יחסית מאז ומתמיד, אבל אני עם הסדרה הזו עוד מימי הDDR 2, ואני לא מתחרט לרגע.

לדעתי? הם הולמים את המערכת שאתה בונה. הקו שאתה מתווה לאורך כל הדרך הוא אי התפשרות על שום דבר וזה נהדר מבחינתי.

אך, כפי שאני שונא את שאלות העלויות שצצים הפרוייקטים שלי - אני אכבד בהתאם ולא אכנס לכיס שלך.

אמתין לעדכון הבא :)

פורסם
  • מחבר

נכון שאני לא מתפשר (כמעט), אבל בכל זאת שמתי לעצמי קווים מנחים לתקציב. 2000$ הוא הגבול שלי לשילוש... בזה אני יכול להכניס 32GB של G.SKILL או 16GB של CORSAIR.

פורסם

אם כך, לך על הסט עם הנפח הגבוה, אם ישארו קצת מרשרשים - תתקין בלוקים 2 בלוקים של 4 סטיקים לא יקרים במיוחד - רק תהיה זהיר בתהליך הפרדת הסינק המקורי מהסטיק (חוט דיג עם בלוואר).

פורסם
  • מחבר

כמובן שהכל עכשיו OUT OF STOCK :)

פורסם

הגיע לKSP (אם כי אני מאמין שבחו"ל זה יהיה זול יותר, אני בעצמי הזמנתי משם).

ב2590 אתה קונה:

1. 4X8GB 2400 MHZ של GSKILL

2. 4X4GB 2800 MHZ של קורסאייר דומינייטור פלטינום.

אשכרה כפול כסף בשביל קצת תדר ויופי. הייתי שוקל בכובד ראש לקנות את הקיט הראשון (או אפילו 2 במחיר הפלטינום), ולהוסיף להם בלוקים תואמים למערכת.

פורסם
  • מחבר

אני שוקל לקנות אפילו זכרונות פשוטים בלי heat spreader ולהוסיף להם את של ek יחד עם הבלוקים שלהם.

פורסם

זה בדיוק האופציה הראשונה שהצעתי, אפילו יחסוך לך עבודה בפירוק מפזרי החום...

הנפח לוקח בגדול, וזה עדיין יראה סוף הדרך (עם כל הכבוד לפלטינום)...

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הדברים של ek תומכים ב-ddr4...

פורסם

לא רואה סיבה שלא. סביר להניח שהמודולים זהים / דומים בגודלם.

בסך הכל מדובר בלוחיות אלומיניום עם פדים טרמיים... לא ביג דיל.

אם זה הכיוון, הייתי מקדים ושולח מייל לאדי.

פורסם
  • מחבר

נשלח לפני שלוש דקות ל-ekwb. :)

- - - תגובה אוחדה: - - -

נגיד זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231793

עם הבלוק ומפזרי החום של EK, וסגרתי את פינת הזיכרון. (ובונוס, ה-PCB שחור, לא יהיה ירוק מכוער שמבצבץ מהצד של מפזר החום)

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להזמין מ-NEWEGG.

PAYPAL הם לא מקבלים בגלל שהכתובת היא לא CONFIRMED.

וכרטיס אשראי בינלאומי הם לא מקבלים בגלל שכתובת החיוב (שהיא ישראלית) לא זהה לכתובת המשלוח (אמריקאית).

פורסם
  • מחבר

נראה לי שירדתי מ-ASUS ואלך על MSI. ספציפית על MSI SLI PLUS, שגם נראה יפה וגם שובר שיאי OC על ימין ועל שמאל. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים