פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר מצאתי משהו שמיועד למערכות קירור מים של מחשב.... http://shop.aquacomputer.de/product_info.php?products_id=2421 בדרך אלי.
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים לדעתי קצת קפצת רחוק, ברז סינון פשוט של כמה שקלים יעשה את העבודה מצויין אבל בסדר, תתחדש.
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר העדפתי את זה כי:א. הוא קטן מספיק בשביל להיות בתוך המארז ולא נראה רע.ב. הוא יכול להיות חלק קבוע מהלופ וניתן לניקוי בלי לנתק אותו ע"י סגירה פשוטה של שני ברזים.
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים אתה קצת מפספס, אתה לא זקוק לזה קבוע בלוף, לנקות רדיאטור זה רק משהו שעושים בהתחלה או בשלב של תחזוקה באמצע, מעבר לזה לזה נמצא בלופ וסתם גורם לעיקוב של הזרימה גם אם זה מנותק.
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר אני מודע לזה שזה גורם להפרעה בזרימה, אבל לפי מה שהם טוענים היא מינימלית בגלל שטח הפנים הגדול של המסנן. זה פשוט נוח לי יותר
פורסם 2014 באוגוסט 1411 שנים אני מצאתי מסנן ביתי של מתקני מים עם חיבור g1/4עושה עבודה טובה, אני נותן ללופ לרוץ כמה שעות בחוץ ואז מרכיב.הסיכוי שלכלןך יתפתח בתוך הלופ עם הזמן - אפשרית. בעיקר דברים בסגנון אצות וכו'.אך התופעה כמעט ולא קיימת היום בשל התוספים הקיימים בנוזלי הקירור הייעודיים
פורסם 2014 באוגוסט 1811 שנים מחבר מבט מהצד (סוג של) על התא העליון. מבט מלמעלה על התא העליון, שני 360 עם PP וה-LEPA 1600 שמחכה לכבלים שלו. אחד מה-560 עם המאווררים עליו. נכנס יחד עם התאום שלו לתא התחתון. צריך מאריכים לחוטים של המאווררים. מאיפה משיגים בכמות גדולה? יש מקום בארץ? הכבלים שהגיעו מ-MODDIY (התעצלתי ) נערך 2014 באוגוסט 1811 שנים על-ידי captaincaveman
פורסם 2014 באוגוסט 1811 שנים כבלים למאווררים פשוט תכין.זה אחד הדברים הפשוטים שגם אדם עם צמד ידיים שמאליות יצליח לעשות. רוצה עזרה? תבוא - תביא כמה בירות ותצא עם מאווררים בחוטים באורך המתאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.