עבור לתוכן

פרוייקט חדש בחיתולים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני תמיד יכול לפתוח dispute דרך paypal.

• תגובות 513
  • צפיות 162.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי מ-PPCS לקח להם גם כמעט שבוע להוציא את החבילה, וגם לחבילה לקח יותר מ-3 שבועות להגיע.

אבל למזלי, שום מסים חרף הגודל החריג (הבאתי שם הרבה דברים טובים, רדיאטור, משאבה, פיטינגס, מאווררים, כבלים, מה לא)

פורסם

אני חיכיתי למשלוח מהם חודש וחצי.

פורסם
  • מחבר

חודש וחצי? שביזות...

אתה יודע איפה זה נתקע?

פורסם

כנראה שבמכס, כי זה היה בישראל כשבוע אחרי ביצוע ההזמנה ובדואר זה התעקב שבוע בין התחנות השונות עד אליי אז נשאר חודש בילוי במכס.

פורסם
  • מחבר

ראית באתר הדואר שהחבילה הגיעה? אצלי עדין אין תיעוד שהחבילה בארץ.

פורסם

אם אתה בודק באתר של usps מה רושמים לך?

אצלי באתר של הדואר היה כתוב כמו אצלך "הפריט נשלח מארה"ב בתאריך..." אבל בפועל זה השתנה רק אחרי שזה יצא פיזית מהמכס. בגלל זה אני לא תמיד סומך על האתר של הדואר.

באתר של usps ראיתי בדיוק את התאריך שזה נכנס למכס בארץ וזה היה משהו כמו שבוע מביצוע ההזמנה.

פורסם
  • מחבר

הדבר האחרון שמופיע אצלם באתר הוא עדיין:

Your item was processed through our ISC MIAMI FL (USPS) facility on June 9, 2014 at 10:00 pm. The item is currently in transit Your item was processed through our ISC MIAMI FL (USPS) facility on June 9, 2014 at 10:00 pm. The item is currently in transit to the destination.Your item was processed through our ISC MIAMI FL (USPS) facility on June 9, 2014 at 10:00 pm. The item is currently in transit to the destination.to the destination.

פורסם

כנראה שגם הם לא עדכנו, עם כל השביזות תמתין עוד שבוע-שבועיים. מאמין שבזמן הזה בטוח תראה עדכון שזה יוצא מהמכס בישראל לידי הדואר אלא אם הזמנת חבילה יקרה מדי ואז תקבל מכתב להגיע אליהם ישירות. דברים זזים פה לאט.

The item is currently in transit to the destination - זה אומר יצא מהמתקן שלנו ב 9.6 ככה שלהגיע לפה זה בטוח הגיע כנראה מעלה אבק במכס עד שיגיעו לחבילה שלך (מעצבן אני יודע).

אגב אני מצאתי עם הזמן ש usps express עולה בערך 10$ יותר מ usps רגיל ומגיע משמעותית מהר ממנו, לפעמים כשזה לא דחוף אז אין בעיה לחכות חודש חודשיים אבל במקרים שזה דחוף\מעקב אותך אז זה שווה את ה 10$ יותר.

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שזה היה משנה משהו, זה אולי היה מגיע למכס קצת יותר מהר ואז נתקע שם בדיוק באותו אופן :)

פורסם

זה הקטע שבגלל שזה "אקספרס" אז הוא לא יושב על המדף במכס יותר מדי זמן אלא ברגע שהוא מגיע אז הם מתחילים את התהליך שלהם באותו יום מקסימום יום-יומיים אחרי.

זה מצחיק אבל נניח אני ואתה מזמינים באותו הזמן אותו פריט אני אקספרס אתה רגיל, והוא מגיע באותה הטיסה, שלך יחכה יותר זמן במכס כי שלי "מיוחס" מבחינתם (ממש אפליה:D)

ואני אפילו רואה מתי הוא נכנס למכס, ומתי מתחיל הטיפול בו וגם מתי הוא יוצא מהם.

דוג:

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=class: datarowB]10/07/2014 07:14[/TD]

[TD=class: datarowB]פריט ה-EMS , נמצא בשלבי העברה ליעדו.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]10/07/2014 07:14[/TD]

[TD=class: datarow]פריט ה-EMS , נמצא בשלבי העברה ליעדו.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]09/07/2014 07:46[/TD]

[TD=class: datarow]פריט ה-EMS הועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]09/07/2014 06:37[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]08/07/2014 16:54[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]08/07/2014 11:23[/TD]

[TD=class: datarow]פריט ה-EMS יוצא ממרכז מיון EMS בת"א.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]07/07/2014 15:53[/TD]

[TD=class: datarow]פריט ה-EMS בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]07/07/2014 15:53[/TD]

[TD=class: datarow]פריט הEMS נקלט במרכז מיון הEMS בתל- אביב.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]01/07/2014 10:26[/TD]

[TD=class: datarow]פריט ה-EMS נמצא במרכז מיון EMS בארה"ב ושוייך למשלוח לישראל.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]פריט ה-EMS נמצא במרכז מיון EMS בארה"ב ושוייך למשלוח לישראל.[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]01/07/2014 10:19[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=class: datarow]30/06/2014 17:57[/TD]

[TD=class: datarow]פריט ה-EMS התקבל למשלוח ביחידת הדואר בארה"ב.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הפריט התקבל מארה"ב ב 17/07/2014 :)

פורסם

זה לא שהוא באמת הגיע משם רק עכשיו, אלא רק עכשיו שוחרר\או התחיל תהליך שחרור מהמכס ושם עובר לידי הדואר.

מעצבן :pissed:

פורסם
  • מחבר

כמה עדכונים קטנים:

1. המשאבה הגיעה, יחד עם המחברים והצנרת.

2. גיליתי ששכחתי להזמין res... הוזמן אחד עם עוד כמה מחברים.

3. הוזמן עוד מסך QHD 27".

פורסם
  • מחבר

הממ... גיליתי שלא יהיה לי מקום על השולחן ל-3 מסכי 27.

הזמנתי סטנד ל-3 מסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים