עבור לתוכן

המלצה למסך מחשב למשחקי FPS,גודל 23/24 בתקציב עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

הולך לשדרג את ה סמסונג הישן שלי.

מבקש המלצה למסך בגודל 23-24 , שיהיה input lag נמוך,וזמן תגובה סביר באזור 2ms.

תקציב עד 1000 שח.

אפשרות לסטייה של 10% בתקציב.

תודה!

פורסם

זמן תגובה זה נתון חרטה ולא משמעותי (פחות מ-12MS בני אנוש לא מסוגלים להבדיל).

ל-U2312HM של דל יש את ה-input lag הכי נמוך ובכלל הוא המסך הכי מומלץ בתקציב.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שה 2312 מגיע ברב המקומות ב Rev A00 שזה הדגם הראשון שלו,ויש לו בעיות אם צבע צהוב ועוד כמה דברים לא זוכר,אני לא מצליח למצוא מקום שמוכר Rev A05-06

פורסם

מה הקשר?

לי יש את המסך בגרסה של A00 (וזה בכלל לא קשור לזמן אלא למיקום שבו מיצרים אותו), אין לי שום בבעיה ממה שציינת או שאחרים ציינו.

פורסם
  • מחבר

גרסת ה A00 זה הגרסה של הפנל הראשון שהם יצרו כשהמסך יצא,בגרסה זו יש מן רקע קצת צהוב,יש הרבה מאוד פורומים שאנשים מתלוננים על המצב.

אם תשים שני מסכים זהים אחד מגרסה A05 ואחד מ A00 אתה תראה את ההבדל,פשוט אתה לא יכול להשוות בלי לראות.

בכל מקרה אני מעדיף לא להסתכן ולקנות את הרביזיה החדשה יותר.

הבעיה שכרגע DELL כנראה מיצרים רק את A00 כי כנראה נשארו להם חלקים ישנים שצריך להוציא אותם לשוק...

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא שמתי לב למה שרשמת אבל Revision הכוונה לגרסה מסויימת של אותו מוצר, זה לא קשור בכלל למיקום שבו יצרו את המוצר ולא לזמן,יכולים ליצר את אותו המוצר באותה הגרסה ב 10 מקומות שונים.

פורסם

עשיתי ברור מסוים והבנתי שכל מפעל מוציא רויזיה שונה לכן יש כמה רויזיות וזה לא קשור לזמן הייצור וכו...

יכול להיות שאתה צודק בקשר למעטים, אבל הרוב בסדר והמסך שלי הוא עובדה לכך שאין לי זליגת אור, הלבן נראה לבן, אתה השואה אני מבצע מול מסך אחר של סמסונג שיש לי ושם רואים שבלבן באמת נראה מעט צהבהב, לאומת המסך של דל שנראה מצוין.

פורסם

יכול להיות שאני טועה, אבל אני זוכר שמדובר במפעל.

בכל אופן עזוב את מה שאתה שומע הגרסה הזאת מצוינת.

פורסם
גרסת ה A00 זה הגרסה של הפנל הראשון שהם יצרו כשהמסך יצא,בגרסה זו יש מן רקע קצת צהוב,יש הרבה מאוד פורומים שאנשים מתלוננים על המצב.

אם תשים שני מסכים זהים אחד מגרסה A05 ואחד מ A00 אתה תראה את ההבדל,פשוט אתה לא יכול להשוות בלי לראות.

בכל מקרה אני מעדיף לא להסתכן ולקנות את הרביזיה החדשה יותר.

הבעיה שכרגע DELL כנראה מיצרים רק את A00 כי כנראה נשארו להם חלקים ישנים שצריך להוציא אותם לשוק...

עזוב, כל מה שאתה חושב שאתה יודע על REV של מסכים של DELL לא באמת מעוגן במציאות. במסכים האחרונים, כולל הU2312HM, לאף אחד מחוץ לDELL אין שום מידע על מה המשמעות של כל REV ומה באמת ההבדלים ביניהם.
פורסם
  • מחבר

לא רוצה ליפול על מסך שיש לו בעיה אם צבעים או זליגה,לא סתם בפורומים יש עשרות אנשים שסובלים מהבעיה הזאת...אבדוק עוד אפשרויות,וגם כן אני לא בטוח עד כמה ה 8 ms זמן תגובה באמת לא משפיע על משחקי fps....

פורסם

תתעלם מזמן התגובה, דנו על זה מאות פעמים, תבצע חיפוש.

אם יהיו למסך בעיות, תוכל לממש אחריות. השירות של דל מצוין.

פורסם
לא רוצה ליפול על מסך שיש לו בעיה אם צבעים או זליגה,לא סתם בפורומים יש עשרות אנשים שסובלים מהבעיה הזאת...
הסיכוי שלך ליפול על אחד כזה לא תלוי בREV, כי כמו שאמרתי, לא אתה ולא אף אחד בפורומים לא באמת יודע מה הקשר בין REV למסך.
אבדוק עוד אפשרויות,וגם כן אני לא בטוח עד כמה ה 8 ms זמן תגובה באמת לא משפיע על משחקי fps...
מה שGil28 אמר.

יש הרבה מסכים אחרים טובים. אין סיבה ללכת דווקא על הDELL. יש גם מסכים שבמצבים מסוימים לשימושים מסוימים עשויים להיות יותר טובים. אבל גם אין סיבה לפסול מסך מהסיבות הלא נכונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים