פורסם 2014 בינואר 1111 שנים הכיוון הוא בין 2 או 3 TB, בהאתם למה שיותר משתלםהמטרה המרכזית הוא לאחסן מידע מתחלף, כמו סרטים למשל (כאשר סרטים לרוב יפעלו בסטרימינג מהכונן הזה)המחשב דולק באופן קבוע למרות שרוב היום לא בשימוש (ללא מצב שינה, אגב ממליצים להכניס למצב שינה? כולל HD?)מתלבט בין:WD REDWD BLACK SeaGate כלשהוהבנתי שבכוננים של SeaGate יש מספר דגמים שמיוצרים במקומות שונים עם מספר פלטות שונות, יש דרך לבחור את הטוב שבהם?בכל מקרה אשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמההמון תודהנ.באני עם לוח יחסית ישן asus commando, ככה שלפי מה שאני זוכר הוא תומך רק ב SATA1 לצערי... כדאי לרכוש בקר? משתלם בכלל?
פורסם 2014 בינואר 1111 שנים תומך SATAIIהסיגייט כנראה הכי משתלםhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812613
פורסם 2014 בינואר 1111 שנים מחבר קודם כל תודהאם כבר סיגייט, אז למה לא את ה 3TB? ההפרש רק 100 ש"חיש עוד הבדלים פרט למחיר?ואיך אפשר לוודא שאני רוכש את הדגם הטוב יותר? גם מבחינת ארץ ייצור וגם מבחינת כמות הפלטות?תודה רבה
פורסם 2014 בינואר 1211 שנים מחבר הייהייתי היום באייבוריככל הנראה ה 2TB הוא בעל 3 פלטות, אמנם ייצור WU אבל 3 פלטותהמחיר 455יש גם 3TB אבל ייצור בתאילנד עולה 640יש עדיפות למשהו מבינהם? ביצועים, אמינות?
פורסם 2014 בינואר 1211 שנים 3TB כמובןאבל למה לאשלם כל כך הרבה? 607₪ כולל משלוח.http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/disk-kshih-seagate-3tb-sata3-cache-64mb-barracuda-720014-p-12367?cPath=25_55
פורסם 2014 בינואר 1211 שנים מחבר היההפרש כרגע פחות מפריע לייותר חשוב לי לבחור לפי אמינות וביצועיםפשוט יצא לי לקרוא כאן לא מעט על סוגים שונים של אותו הדיסק וקצת התבלבלתי
פורסם 2014 בינואר 1211 שנים ב2 טרה יש שני סוגים3 פלטות של 666 גיגהאו2 פלטות של 1 טרהב3 טרה יש רק סוג אחד3 פלטות של 1 טרהוכמובן שככל שצפיפות המידע בדיסק גדולה יותר, הדיסק מהיר יותרלכן עדיפות לפלטות של 1 טרה נערך 2014 בינואר 1211 שנים על-ידי ירח אפל
פורסם 2014 בינואר 1211 שנים מחבר אז אם אני מבין אותך נכוןעדיף 3tb עם 3 פלטות של טרהמאשר 2tb עם 3 פלטותאגב, ההפרש בינהם הוא 185 שקלהאמת שקניתי היום את ה 2tb בגלל הארץ יצור (כי ה 3 מיוצר בתאילנד, הבנתי פה שזה פחות טוב)אבל ככל הנראה קיבלתי את הגירסא של ה 3 פלטות... אז אני שוקל להחליף ל 3tbמה דעתך? זה משמעותי? או עדיף להשאר עם ה 2 עם ארץ יצור טובה יותר?יצא לי גם לשמוע שבאופן כללי דיסקים גדולים כמו 3/4tb פחות אמינים
פורסם 2014 בינואר 1311 שנים ממש לא אכפת לי איפה הדיסק מיוצרגם ככה מדובר בדבר הכי פחות אמין במחשבאחריות + גיבוי של המידע החשוב ושלום על ישראלמבחינתי הדיסק 3TB שלי יכול למות מחר ואני לא אזיל עליו דמעה גם ככה מה שיש עליו זה סרטים\משחקים
פורסם 2014 בינואר 1411 שנים מחבר טוב חברים נשארתי עם ה 2TBשאלה נוספת,לפי כל הזיהוי החיצוני נראה כאילו זאת גירסאת ה 3 פלטותאבל הרצתי בדיקה עם HD TUNE, ולפי דיונים פה אני מקבל תוצאות דיי גבוהות.. יש מצב בכל זאת שזאת גירסאת 2 פלטות?[ATTACH=CONFIG]4986[/ATTACH]מה דעתכם?ועוד שאלה קטנה, יש אפשרות בתוכנה הזאת לדעת האם הדיסק חדש? או האםפ נעשה בו שימוש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.