עבור לתוכן

חווה מידי פעם ניתוקים מצד הראוטר

Featured Replies

פורסם

סבלתי מאותה בעיה בדיוק בנתב ה1043 הקודם שהיה לי וזה פתיר רק על ידי מעבר לקושחה צד שלישי

הוא יכול עד מחר לבודד את הבעיה אבל זה לא משנה את העובדה שחלק מהנתבים האלה תקולים תוכנתית

עובדה שברגע שהוא מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר האינטרנט ממשיך לעבוד מה שמצביע על בעיה בנתב ולא על בעיה בתשתית או בספק או בכל הדברים שאתה טענת

הנתב מקבל את האייפי של המודם עד הרגע שהוא קורס

אם הייתה בעיה בתשתית או בספק אז הנתב לא היה מקבל אייפי בכלל או שהאינטרנט היה עובד לאט אחרי שהוא כביכול מחזיר את הנתב לחשמל

פורסם

בעיה בספק כמעט אף פעם אין. הפעם היחידה שזכור לי אחת כזאת היא מלפני שנתיים ואז חצי מדינה הייתה משובתת כי היה מדובר על הספקית הגדולה ביותר.

באשר לתשתית - אתה תתפלא לשמוע שבבעיות תשתית, רוב הבעיות הן לא רציפות, כלומר כן יש חיבור וכן יש משיכת IP ואז נפילה.

נכון שנפילה אחת לשבוע לא תצביע על בעיית תשתית - אבל נתוני קו גרועים כן יכולים להצביע, ואת זה הוא לעולם לא ידע.

ולהבהרה - אני לא פוסל מצב בו חומרה ספציפית בדגם נתב ספציפי לא תקינה, אני פשוט לא אוהב לכבות שריפות (בידיעה שהמגזר הפרטי סובל הרבה יותר מבעיות תשתית מאשר המגזר העסקי).

פורסם

הכי פשוט, לחבר מחשב ישירות למודם. אם יש ניתוק אז תשתית אם אין ניתוק זה הנתב.

למרות שזה כן נשמע משהו מהנתב לא הייתי רץ ישר להחליף קושחה בלי לבצע בדיקה כלשהי לוודא שהתקלה אכן מהנתב.

פורסם

בדגם הספציפי הזה רק קושחת צד שלישי היא הפתרון.

פורסם

ידידי, אף אחד לא אמר שהפיתרון לבעיית ניתוק שקשורה למודם הזה היא לא קושחה, פשוט אומרים שבמקרה שלו זאת יכולה להיות גם או בעיית תשתית

פורסם
  • מחבר

חברים אני קורא את מה שאתם כותבים,ומה אגיד לכם ,אני ממש לומד דברים חדשים.

אז ככה:

קודם כל נראה לי שהייתי פזיז מידי מכיוון שיש לי 3 שנים אחריות על הראוטר.

התקשרתי לחנות דרכה הזמנת את הראוטר,המוכר היה מה זה אדיב ואמר שידריך אותי טלפונית על מנת להוריד עדכונים לקושחה אבל מה שהוא לא ידע זה שיש לי קושחה אחרת שצרבתי ולכן אמרתי שאגיע והוא יעשה לי את זה והוא אמר שיטפל בזה במקום.הגעתי ועדין לא סיפרתי לו את מה שעשיתי אך כשהוא נכנס לקושחה הוא ראה את זה ושאל אותי מה זה,הוא לא הכיר את זה אז הוא חיפש באינטרט ,החזיר לקושחה הקודמת ועדכן אותה תוך כדי שהוא הסביר לי שיש לי אחריות ואני לא צריך לדאוג.הוא עבד על זה דיי הרבה זמן בגללי אבל היה מה זה אדיב ואף נתן לי את נייד שלו ואת המייל לכל דבר שאצטרך.יצאתי מחוייך מהשירות והפלא ופלא העידכון עשה את שלו ואין לי ניתוקים לבינתיים.אז תודה לכם על עזרתכם ועם העדכון לא יעזור בהחלט אדווח.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

tall101

קראתי את המדריך שלך אבל אני יש לי Gargoyle1.5.10

אז איזה קובץ צריך להוריד כדי לעדכן לגרסה החדשה ?

והאם לחבר תכבל רשת במקום אלחוטי מהמחשב למודם

(DLINK 6740U שהפכתי אותי לברדיג למודם)

או לראוטר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים