עבור לתוכן

חווה מידי פעם ניתוקים מצד הראוטר

Featured Replies

פורסם

ברשותי ראוטר מסוג tp link דגם: tl-wr1043nd .

המחשב הנייח מחובר לראוטר חיבור קווי והמחשב הנייד קולט אות דרך ה-WIFI .

מדי מספר ימים(זה יכול להיות,יומיים,שבוע או יותר)אני נאלץ לנתק את כבל החשמל בגלל שאני מקבל הודעה שהקישור מוגבל.

מה עושים במצב כזה?יש הגדרות שצריך לשנות?

פורסם

איפה ההודעה? בנייח, בנייד או בשניהם?

פורסם
  • מחבר

לא יצא לי שזה התנתק לי ששני המחשבים דולקים אבל כשאני נכנס לרשימה של ה- WI FI בצד שמאל למטה אני ש ב שהראוטר אליו אני מחובר מוגבל ולא מחובר וכשאנ מסתכל על הראוטר אני שם לב שהיבהוב הנורות בראוטר השתנו(נדמה לי שנהפכות לאיטיות יותר).

כשאני מנתק ת החשמל וממתין חצי דקה או דקה זה חוזר לפעול כרגיל.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה משהו בהגדרות של הראוטר?יש איפשהו הסבר איך להגדיר את הראוטר בצורה נכונה?

פורסם

אין מה להגדיר נכון התוכנה של הנתב הזה דפוקה

ממליץ לך לנסות קושחה צד שלישי יפתור לך את כל הבעיות אני אישית ממליץ לך על GARGOYLE

אם אתה רוצה מדריך תגיד ואני יביא לך

פורסם
  • מחבר

אשמח לאותה קושחה שאתה מציע למרות שאני לא כל כך מבין את המושג קושחה.מבירור קצר באינטרנט הבנתי שזה משה שמתאם בין החומרה והתוכנה?משהו פיזי?אשמח למדריך,תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה לך.

פורסם
  • מחבר

הלכתי צעד צעד והתקנתי את הקושחה,לאחר מכן הוא ביקש מימני שם משתמש,לא הבנתי איזה שם משתמש,הסתבכתי,התקשרתי לתמיכה של בזק שיחזירו אותי למודם מכיוון שאין לי אינטרנט.מה עושים?

פורסם

אתה צריך שם משתמש וסיסמה להתחברות לנתב וכמובן גם לחייגן אך מה שביצעת לא מומלץ בכלל.

על פניו לא פתרת את הבעיה.

לדעתי - תתקשר ל-166 ותשאל אם יש ניתוקים על הקו ומה הם נתוני הקו, ובמידה וכן - אולי צריך להחליף פילטר או מודם אבל בכל מקרה - מדובר בבעיית תשתית של בזק. ולא - תמשיך לשלב הבא.

אם שני המחשבים חווים זאת, גם אם לסרוגין, ככל הנראה מדובר בנתב תקול ואתה צריך להחליף אותו.

אם מדובר רק במחשב הנייח - תנסה להחליף כבל. אם מדובר במחשב האלחוטי, תבדוק אותו מול רשת אלחוטית אחרת.

פורסם
  • מחבר

תודה לך,נראה לי שעשיתי פעולה פזיזה לפני שבדקתי את הנתב,איפה אפשר לקחת את הנתב על מנת להחזיר אותו לקדמותו ללא הקושחה שהתקנתי?

פורסם

אם יש לך מספר בזק, תלך לבזקסטור ותבקש להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

לא זה לא של בזק אלא חנות רגילה,אני רואה שב-KSP גם משווקים אותם אז אנסה לבקש שיסדרו לי אותו שם.

פורסם

מה שהוא ביקש ממך זה סיסמה לממשק

תכניס את הסיסמה הבאה : password

ותגדיר את החייגן דרך ההגדרות של הWEB

ומה לעזאזל קשורה התמיכה של בזק לנתב הזה!?

ולמודם אתה יכול לחזור בעצמך עם חיבור הכבל מהמודם ישירות למחשב

ולחזור לקושחה הרגילה אתה יכול דרך צריבת הקובץ הבא בממשק של GARGOYLE

http://www.upf.co.il/file/696825869.html

בהצלחה

פורסם

איך אתה יודע באיזה צד הניתוקים? יש לך דרך לומר חד משמעית שהניתוקים הם לא מצד ה-WAN? הרי בכל מקרה, סביר להניח שבנפילה הוא לא ישים לב למשולש הצהוב במחשב שלו, אם בכלל יהיה לו כזה, ומבחינתו, נפילה היא נפילה אבל עד שהוא לא יבודד את התקלה - הוא יכול להחליף 1000 קושחות - אם התשתית לא תקינה, המודם ימשיך ליפול

סתם אנקדוטה - באחד הארגונים שלנו החליטו לשדרג מהירות אינטרנט מבלי לבדוק שהנתב והתשתית נתמכים במהירות הנ"ל. אותו ארגון סבל 5 ימים כמעט ללא אינטרנט, כאשר הגיע לשם 4-5 טכנאי מחשוב, וכל פעם לא פתר את הבעיה - מהסיבה הפשוטה שמבחינת הציוד תקשורת הכל היה תקין. מאידך גיסא - הגיע גם טכנאי תשתית של בזק וגילה שהייתה בעיה בתשתית שהפילה את הסנכרון של המודם כל פעם.

התפקיד שלנו, כאנשי מקצוע, זה לא רק לכבות שריפות, אלא, ובעיקר - למנוע אותם ולהכין פתרונות למידה ויפרצו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים