עבור לתוכן

איך ניתן להגביר את עוצמת ה WIFI שמקבל מהשכן לשאר החדרים?

Featured Replies

פורסם

המצב הוא כזה : אני והשכן משתתפים באינטרנט של 30 מגה הקליטה טובה כל עוד מדובר בנייד שלי ובנייח בחדר הסמוך .

הבאתי טאבלט של ASUS אבל הוא לא מצליח לקלוט (גם הפלאפון שלי אגב) את עוצמת האינטרנט מהסלון וחדר השינה ובעצם כל הרעיון הוא להיות עם הטבלט בסלון\חדר השינה

השאלה שלי היא איך אני יכול להגביר את האות שמגיע מהשכן לטבלט ? האם יכול לקנות ACCESS POINT או ראוטר שפשוט יהיה מחובר לחשמל-ייקח את האות WIFI מהשכן וימשיך את השידור ביותר עוצמה לשאר חלקי הבית ?

אם אפשר שלב שלב מה אני צריך לעשות אני יודה לכם :biglaugh:

תודה

פורסם

לחבר כבל מהנתב שלו עד הסלון שלך

בסלון לשים נתב אלחוטי שמקונפג כנקודת גישה

פורסם
  • מחבר

אי אפשר . זה שני בניינים לא הכי צמודים . יש דרך אחרת ? בטוח יש אופציה לקחת קליטת WIFI ולהגבירה הלאה...

?

פורסם

יש מגבירי אות דרך חשמל/טלפון או פשוט ל WIFI

אם החשמל הוא תלת פאזי אז הפיתרון של החשמל לא יעבוד טוב.

אני חושב שהפיתרון של בזק להגביר את האות דרך הטלפון לא ישים כי אלו שני מספרים שונים

אז תקנה מגביר אות wifi באיזה 100-200 שקל. סביר להניח שאולי תצטרך אפילו שניים כדי לכסות את כל הבית

שים אחד בחשמל בחדר עם הקליטה הכי טובה ואם צריך עוד אחד אז שים באיזה חלל מרכזי

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על משהו כזה ?

http://www.biz-coupon.co.il/default.aspx?cuponid=1510

איך אני אומר לו להיות מחובר לרשת של השכן ? אני מתחבר אליו עם הנייד שלי פעם ראשונה ויחידה להגדרה ראשונית וזהו ? מפה ואילך ללא צורך להגדיר יותר? הוא יקבל את הקליטה של הראווטר של השכן וימשיך את השידור בסלון שלי ?

תודה .

פורסם

תבקש מהשכן שלך לשאול פה בפורום ויסבירו לו מה הוא יכול לעשות מצידו

פורסם
יש מגבירי אות דרך חשמל/טלפון או פשוט ל WIFI

אם החשמל הוא תלת פאזי אז הפיתרון של החשמל לא יעבוד טוב.

אם אתה אומר שזה לא יעבוד טוב על פאזות שונות באותה דירה איך זה יעבוד על פאזה בבניין אחר?

אתה יכול לחבר נקודת גישה שתתחבר בצורה אלחוטית לראוטר אצל השכן.

על חשבון קליטה טובה יותר המהירות תרד בערך בחצי.

אם הטאבלט בחדר הסמוך קולט טוב, אז יש גם אפשרות שהשכן ישים אצלו אנטנה שתגדיל את טווח השידור/קליטה ביניכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים