עבור לתוכן

להשמין ומהר?

Featured Replies

פורסם

אני צריך את העזרה שלכם תקשיבו אני רזה מידי ואני לא יודע מה לעשו אני חייל בן עשירם גובה 1.73 ואני שוקל 47 קילו אני חייב לשמין ואני לא יודע איך ניסיתי הכול דיאטניות הכול יש לכם איזה רעיון בשבילי.?

פורסם

תתחיל לאכול...

אני מניח שאתה גובניק במשקל כזה , אז 4000 אלף קלוריות ביום יוסיפו לך יפה שומנים.

אתה תעלה קילו בשבוע אם הכל אצלך בסדר.

אני ממליץ לך לעשות ספורט כדי לבנות שריר מהקלוריות ולא סתם לאגור שומן.

פורסם

אולי תוכל לשלב שימוש באבקת גיינר שכוללת גם חלבונים וגם פחממות.

פורסם

אני מקווה שלא מעורבת כאן בעיה אחרת כלשהיא. אחרת אתה באמת סתם תשמין (בקטע לא בריא)

אני חושב שאתה צריך לבוא לזה מהצד השני : להתאמץ יותר (כמה אתה הולך ביום ?) - ואז תרצה לאכול יותר. זה נראה לי בריא יותר בהשוואה ללהתחיל מהצד של האוכל

פורסם
(כמה אתה הולך ביום ?)

בדיוק להיפך. אירובי ישרוף לו קלוריות ורק יקשה עליו לעלות במשקל (שלא נאמר יגרום לו לרדת).

הוא צריך לעשות אימונים אנארוביים (כוח, משקולות וכו' או אפילו סתם שכיבות סמיכה לצורך העניין) - כל דבר שיגדיל את מסת השריר. ובמקביל לאכול הרבה ובריא (לא לפוצץ את עצמו בשוקולד, אלא באוכל אמיתי).

פורסם

מנסיון אישי של כמה שנים טובות אחורה - אני בגובה שלך, אחרי השיחרור הייתי 53, בשנה הראשונה לתוכנית העלתי 14 קילו ושנה לאחר מכן עוד 10.

השיטה:

אימוני כוח, ללא אירובי פעמיים שלוש בשבוע למשך שעה וחצי (כמובן להיכנס לזה בהדרגה ותחת ייעוץ).

בקיץ שילוב של שחיה לשיחרור השרירים.

אכילה כל 4 שעות, בדגש על ארוחה מזינה לפני השינה ומייד בבוקר. לא צריך לדחוף הרבה אוכל בכל ארוחה רק לשמור על העקביות ותזונה מאוזנת של ויטמינים, התאבון יגיע לבד.

יש לציין שכלל לא השתמשתי במשקאות חלבון או גיינרים בכל התקופה, בשנתיים האחרונות עברתי לטבעונות אז אני מרביץ משקה חלבון אורז בבוקר.

יכול לזרז את התהליך, אך אינו חובה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה צריך גיינר 1:9, אם תרצה אמליץ לך על אחד ואיפה לקנות.

הגיינר יעלה אותך ממש מהר. גיינר 1:9 יספק לך לבד בין 2300 ל- 3000 קלוריות

פורסם

גיינר . אבל קח בחשבון שאתה צריך גם להתאמן ..

פורסם

לפי דעתי הגישה שלך לא נכונה.

אתה תעלה במשקל, אך העלייה תהיה שומן בלבד, ולמרות שתגיע למשקל נורמלי

לגובה זה לא יראה טוב לעין וגם אז לא תהיה מרוצה.

ההמלצה שלי תהיה לשלב אימוני כוח, יחד עם אכילה טובה,

אתה תעלה במשקל כאשר רובו יהיה מסת שריר.

בהצלחה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
תתחיל לאכול...

אני מניח שאתה גובניק במשקל כזה , אז 4000 אלף קלוריות ביום יוסיפו לך יפה שומנים.

אתה תעלה קילו בשבוע אם הכל אצלך בסדר.

אני ממליץ לך לעשות ספורט כדי לבנות שריר מהקלוריות ולא סתם לאגור שומן.

שומן לא הופך לשריר אם זה מה שאתה מנסה להגיד. חיטוב = דאיטה. בעזרת חיטוב נכון שזה תזונה נכונה וגירוי השריר בצורה נכונה, מסת השריר של המתאמן תרד בצורה מתונה מאוד, כך שהשריר יבלוט יחד עם הדיאטה בהתאם.

פורסם

אם אתה לא טוב בלהשמין אולי אתה טוב בלהרזות.

תרזה עוד ותנסה להשתחרר על תת משקל.

אתה כבר קרוב.... חבל ;)

פורסם
שומן לא הופך לשריר אם זה מה שאתה מנסה להגיד. חיטוב = דאיטה. בעזרת חיטוב נכון שזה תזונה נכונה וגירוי השריר בצורה נכונה, מסת השריר של המתאמן תרד בצורה מתונה מאוד, כך שהשריר יבלוט יחד עם הדיאטה בהתאם.

אני לא אמרתי ששומן הופך לשריר , אלא שיעשה כושר וככה הוא יעלה במשקל על ידי העלאת מסת השריר , במקום להעלות במשקל על ידי העלאת מסת השומן.

אי אפשר להעלות במשקל השריר בלי לאכול יותר קלוריות ממה שהגוף שורף , ולכן חייבים לצרוך קלוריות בשביל לפתח שרירים ( עם דגש על חלבונים , אבל לא רק).

כמובן שבמקביל לעלייה במסת השריר תהיה גם עלייה במסת השומן , ולכן מה שבדרך כלל עושים , זה להגיע למסת שריר גבוהה , ואז לבצע חיטוב ולשרוף שומנים מיותרים ובמקביל לנסות לשמור על כמה שיותר מסת שריר , עד שמתייצבים במראה המתאים.

נערך על-ידי quantum03

פורסם

היי,

אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאתה מתאמן באופן קבוע. אחרת "השמנה" תעשה לך יותר בעיות ממה שיש לך עכשיו. הפתרון לעלות במשקל - לעלות מסת שריר (יחד עם אחוז שומן מסויים בוודאי). אני גם יוצא מנקודת הנחה שכבר הזמנת תור לדיאטנית בחר"פ (צריך הפניה חד פעמית מהרופא ביחידה שלך).

עד שתגיע לדיאטנית (לא יותר משבוע ימים אני משער):

ממליץ לך לשלב פחמימות מורכבות בתזונה שלך (אל תרד ללחם לבן, סוכרים וכו'). כלומר יותר ממה שאתה אוכל עכשיו. תאכל 6 פעמים ביום לפחות, במנות קטנות אך דאג לכך שאתה מתמלא. טיפ: אל תפחד מאגוזים.

הא, ואל תקשיב פה לאף אחד בפורום (גם לא לי). פשוט לך לדיאטנית. אם לא בא לך בחינם בחר"פ (חבל), אז אפשר גם בקופת חולים או פרטי כמובן. :)

נערך על-ידי UberGitter

פורסם

אני הייתי ככה שקלתי 50 וקצת לפני הגיוס ועכשיו 3 שנים אחרי אני שוקל 66 וזה נראה בול כמו שצריך מהבחינה הזאת (כמובן שאני שוקל ~66 כבר איזה שנתיים)

לא עשיתי שום ספורט ושום אבקות חלבון ושום אירובי,

פשוט ישר מהטירונות (פעם ראשונה שאכלתי מחוץ לבית באופן קבוע) התחלתי לאכול בערך פי 3 מהכמויות שההורים היו מכינים לי בבית, רק בחודש טירונות העלתי כמה קילו טובים, אחרכך תחזקתי את זה עם הרבה מסעדות, לפחות פעם בשבוע, היו שבועות של 3 פעמים (סתם כי האוכל בבסיס מגעיל) באוכל שאני אוכל באופן טבעי אצלי כמעט הכל או חלבון (עוף) או פחמימות (לחם\לחמניה\פיתה\לאפה), לא ממש אוהב דברים אחרים, טיפה ירקות פה ושם..

ממש לא התאמצתי להשמין פשוט שיניתי את ההרגלים הגרועים מההורים והתחלתי לאכול עד שהרגשתי מלא ולא עד שהרגשתי לא-רעב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים