פורסם 2014 בינואר 811 שנים שלום לכולםאני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שליאני פחות או יותר יודע מה אני רוצה לרכוש1) GA-B85M-HD32) מעבד I5 44403) זיכרון 4 גיגה* יש לי דיסק קשיח ומארזכמו כן יש לי ספק MICROATX בעל הספק מאוד נמוך, ניראה לי שצריך לשדרג אותואשמח לדעת כמה וואט המחשב I5 שהרכבתי צורך.כמו כך אני רוצה לשדרג את ה ATI HD4650 שיש לי.אני רוצה כרטיס שתומך בתלת מימד ברזולוציה 4K (יש לי מסך מתאים)תקציב 250-250 ש"ח לכ.מסךאשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ?כמה וואט ספק אני צריך ?והמלצה לכרטיס מסך שמתאים לדרישות שליתודה לכולם
פורסם 2014 בינואר 911 שנים לאילו שימושים המחשב?כמו כן אתה מודע שהליבה הגרפית במעבד שקולה לכרטיס מסך באיזור התקציב שהקצבת לכרטיס דיסקרטי?
פורסם 2014 בינואר 911 שנים מחבר המחשב משמש בעיקר לסרטים וגם תלת מימד ברזולוציה FHDקצת משחקים חדישים, אין דרישות להגדרות גבוהות במשחקים.התקציב הוא 250-350 ש"ח לכרטיס מסך, מה אתם אומרים על זה:GALAXY GEFORCE GT630 2GB DDR3 128BIT V/D/HDMIתודה לעוזרים
פורסם 2014 בינואר 1311 שנים מחבר עדיין מחכה לתשובה.בנוסף, אשמח לדעת אם יש דרישות מיוחדות לכרטיסי מסך \ מפרטים שדורשים להפעיל תלת מימד ברזולוציה 4K
פורסם 2014 בינואר 1311 שנים הליבה הגרפית HD4600 חזקה מעט יותר מכרטיס ה-GT630 ומספיקה כדי להריץ סרטי תלת מימד, אין צורך לקנות כרטיס נחות יותר ולבזבז כסף.
פורסם 2014 בינואר 1411 שנים מחבר סליחה על הבורות, אבל תמיד הנחתי שכרטיס מסך און בורד, תמיד תמיד יהיה נחות מכרטיס מסך חיצוני, בשביל להבהיר, הכרטיס מסך המובנה ייתן לי פתרון יותר טוב מחיצוני? ולעקשניםמשבנינו, מה כן הייתרונות של הכרטיס מבך החיצוני?
פורסם 2014 בינואר 1411 שנים במקום לחזק את עוצמת כח העיבוד, אינטל השקיעה המון ב-3 השנים האחרונות בליבות הגרפיות המובנות במעבדים. מה שאתה מקבל זה שבתוך מעבד יש לך ליבה גרפית חזקה כמו GT630, בדגמים מסויימים אפילו יותר. כשמדובר בהאצות גרפיות מהסוג שאתה תיארת הליבה הגרפית המובנית.
פורסם 2014 בינואר 1411 שנים היתרון היחיד הקטן שיהיה לGT630 הוא שהוא לא ינגוס בזיכרון ה-RAM כיוון שיש לו זכרון משל עצמו ואילו הליבה הגרפית תמשוך מזיכרון הRAMלא אמור להפריע יותר מדי למי שיש כמות מספקת של RAM.כרטיס חיצוני ברוב המקרים עדיף כשהוא חזק ולא כשהוא שקול לכוחה של הליבה הגרפית שכן זהו בזבוז.עוד יתרון שהליבה הגרפית מביאה איתה הוא במערכות HTPC קטנטנות שם אין מקום לכרטיס חיצוני. נערך 2014 בינואר 1411 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2014 בינואר 1511 שנים מחבר אוקיי תודה רבה על התגובותשאלה אחרונה, כמה וואט ספק אני צריך ?ראיתי מחשבונים וקצת הסתבכתיתודה
פורסם 2014 בינואר 1511 שנים השאלה אם תשקול הוספת כרטיס מסך בעתיד? תלוי גם איזה כרטיס וכמה חזק.זה בערך מה שמומלץ למחשב שלך כ300W אבל אני הייתי הולך על משהו קצת חזק יותר לטווח הארוך ולאופציית הוספת כרטיס מסך רציני יותר.[TABLE=width: 667, align: center][TR][TD=colspan: 4, align: center][/TD][/TR][TR][TD=colspan: 4][/TD][/TR][TR][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]System Type:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]1 physical CPU[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]Motherboard:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]Regular - Desktop[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]CPU Socket:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]Socket LGA 1150[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]CPU:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]Intel Core i5-4430 3000 MHz Haswell[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]Overclocked:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]3300 MHz, 1.25 V[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]CPU Utilization (TDP):[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]90% TDP[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]RAM:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]1 Stick DDR3 SDRAM[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]Video Card 1:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]AMD Radeon HD 4650[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=colspan: 4, align: center]ATTENTION: FOR PERSONAL, NON-COMMERCIAL USE ONLY[/TD][/TR][TR][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]Regular SATA:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]1 HDD[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]DVD-RW/DVD+RW Drive:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]1 Drive[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]PCI-e x16 Card:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]1 Card[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]Fans[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]Regular: [/TD][TD=width: 10][/TD][TD]2 Fans 120mm; [/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]Keyboard and mouse:[/TD][TD=width: 10][/TD][TD]Yes[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]System Load:[/TD][TD][/TD][TD]90 %[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=colspan: 4][/TD][/TR][TR][TD=colspan: 4] [/TD][/TR][TR][TD=align: right]Minimum PSU Wattage:[/TD][TD][/TD][TD]255 Watts[/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD=align: right]Recommended Wattage:[/TD][TD][/TD][TD]305 Watts[/TD][/TR][/TABLE] נערך 2014 בינואר 1511 שנים על-ידי idanmal
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.