פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים שלום! דיי הרבה זמן כבר לא כתבתי פה... אז ככה יש לי כרגע BARRACUDA 40GB שאיך לומר לא ממש מספיק לי כרגע יש לי איפשהו DESKSTAR 30GB בן איזה 3-4 אולי יותר שנדפק בעבר ונשלח לתיקון הוא חזר אליי לאחר כחצי שנה... אז מן הסתם קניתי כבר את הברקודה השאלה שלי היא מה הסיכונים בחיבור ההארד-דיסק הישן, איך לחלק את התפקידים (כלומר איפה לשים מה...) וזהו בערך... תודות לכולכם!
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים אין סיכונים...הרי אמרת שהוא חזר מתיקון לא ?תשים על ההארד דיסק הישן שלך את כל "שטויות" למיניהם...סרטים שירים משחקים...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר טוב חיברתי אותועכשיו יש לי בעיה, הוא מזוהה בביוס ובווינדוסאבל הוא לא מפיע בMY COMPUTER מישהו יכול לעזור לי בבקשהנ.ב הDVD פתאום מופיע ונעלם זה דיי מוזר...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים הוא לא מחולק לפרטישנים ... לחץ מקש ימני על מחשב שלי--> ניהול--> ניהול דיסקים..שמה אתה תראה disk 1 ... תעשה לו primary partition...אם לא תסתדר תודיע ואעזור לך בתמונות...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר תודה רבה לך!בינתיים אני מסתדר אם אני יצטרך משהו אני יבקש תודה רבה!אאה כן לפי IBM המידע שהיה על הכונן אמור היה להישמר איך אני יכול לפתוח את הכונן כאילו שאני בא להכנס הוא אומר לי שצריך לפרמט אותו...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים לא היה לך מידע על הכונן... מה ציפית שישמר...? וגם אם היה משהו הוא לא נשמר...אתה חייב לפרמט אותו כדי להתחיל לעבוד איתו... לפרמט אתה יודע, נכון?נ.ב. מאיפה הבאת את ההארדסיקים האלה... לא שמעתי אף פעם על החברות deskstar ו baracuda
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר חחחחחחחח קרעת אותיברקודה זה סיגייט ודסקסטאר זה איי בי אמאחי שהיו לי את הבעיות עם הכונן היו עליו נתונים הוא עשה רעשים שלחתי לתיקון לאן היה בורח המידע?הם אמרו שאני אמור לקבל את המידע...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים א) תודה על העידכון... עכשיו זה נשמע יותר הגיוני..ב) הם יכולים להגיד לך הרבה דברים... החומר שהיה לך לא נשמר...אלא אם כן הם דאגו לשמור לך אותו ...ואני לא חושב שהם דאגו....חילוץ חומר מהארד דיסק דפוק עולה אלפי שקלים...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר אחי ההארדיסק היה בסדרהוא עשה רעשים זה הכל ושלחתי אותו וכל מה שרציתי זה לקבל אותו בדיוק אותו דבר רק בלי הרעשים...לא היה צורך בשום דבר מיוחד ל"הצלת" הנתונים מפני שההארדיסק היה במצב תקין יחסית
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים צר לי להגיד לך אבל כל החומר שלך הלך....הם חילקו לך את ההארד דיסק מחדש או ששמו פלטות חדשות....
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר טוב תשמע זה לא ממש עקרוני כי החומר שהיה שם לא כזה חשובאבל אני פשוט לא מבין על סמך מה אתה אומר את זה אולי היה איזה בורג רופף או משהו (סתם זורק)יכול להיות שהבעיה הייתה משהו ממש פשוט...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים בדיוק להפך... אני לא אומר שהבעיה לא הייתה פשוטה....אני אומר ש IBM סיבכו אותה סתם...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר טוב אחי תודה ררבה רבה על העזרה אני יפרמט וזהופשוט היה לי על ההארדיסק הזה CDKEY מקורי לCS אתה מבין...
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים תבין ... ה cd key שלך נמצא על הפלטות שנמצאות כרגע אצל IBM או שהם סתם זרקו אותם....בכל מקרה.. שמחתי לעזור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.