עבור לתוכן

סקר בחירת Call Of Duty

איזה משחק Call Of Duty הייתם מעוניינים לשחק באופן יומי כמו שהייתם משחקים בזמן פעילותו 23 הצבעות

1. 1. איזה משחק Call Of Duty הייתם מעוניינים לשחק באופן יומי כמו שהייתם משחקים בזמן פעילותו

• Ghosts / COD 10
    • Modern Warfare 3 / COD 8
    • Modern Warfare 1 / COD 4
    • COD Black Ops 2 / COD 9

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

רק שתדעו שHW zone לא תומכת בCOD4 פרוץ וגם PB מת אז אין טעם

פורסם
תמיד הייתה ילד זיין ואחרי כל השנים האלה אותו דבר...

הנה עוד אחד מהלקקנים הגיע ...

בוא נסגור שאתם צודקים אני טועה אתם צדיקים אני ילד זיין יאללה סלמאת אני בaion

פורסם

אני אומר MW3 יהיה אחלה דבר !!!!! :ugly26:

פורסם
רק שתדעו שHW zone לא תומכת בCOD4 פרוץ וגם PB מת אז אין טעם

זה שאי אפשר לעדכן יותר PB לא אומר שאי אפשר להשיג אותו ממקור אחר.

גם בקוד2 זה ככה לידיעתך... סתם אומר

פורסם

יחסית לסקר , אני יכול להגיד לך כמה דברים אביב , דבר ראשון זה שאם בוחרים קוד4 לא יחרשו על הקהילה כ"כ , דבר נוסף אם בוחרים גוסטס לדוגמא אני לא צריך לספר לך על המשחק עד כמה שזילזלו בו למחשב .

תעשה מה שאתה רוצה אביב , אבל לקרוא לי ילד קטן אתה מוציא את עצמך מפגר

פורסם

באמת אין לי בעיה עם שום משחק קוד4 זה סבבה MW3 אני גם אוהב אבל מה שמעניין אותי עם יהיו קאפים ופרסים

פורסם

אני מצטער כל כך לאכזב את רוב החיים בסרט פה ... "פרסים... קאפים...."

לא משנה איזה משחק תבחרו לא משנה אם כיף לכם או לא זה לא יהיה יותר מכמה שבועות של כמה גאטרים ליום עם 30 איש [ואני מפרגן] וקלאן של אביב ועוד איזה מיקס שיקום שישחקו אחד נגד השני ועוד חודש תחזרו למצב שאתם נמצאים בו עכשיו.

לאלה בעיקר שתקועים בקוד, תנסו עוד משחקים אני בטוח שתואהבו עוד משחקים, (גם ככה רוב המוחלט של האנשים פה משחק משחק אחר).

יוני דיבר על EXTRACTION כי הוא מתלהב ממש מהמשחק, אף אחד לא רוצה לשכנע אנשים שיעברו למשחק, בכל מקרה נפגש יותר מאוחר במשחק שהוא יהיה נגיש לכולם. (אני לא מאמין שיהיה פה מישהו שלא ינסה) חוץ מזה, זה משחק קשה שדורש יותר סקיל ביחס לקוד וצריך טיפה יותר ביצים וסבלנות כדי לעבור למשחק כזה.

פורסם
יחסית לסקר , אני יכול להגיד לך כמה דברים אביב , דבר ראשון זה שאם בוחרים קוד4 לא יחרשו על הקהילה כ"כ , דבר נוסף אם בוחרים גוסטס לדוגמא אני לא צריך לספר לך על המשחק עד כמה שזילזלו בו למחשב .

תעשה מה שאתה רוצה אביב , אבל לקרוא לי ילד קטן אתה מוציא את עצמך מפגר

לא קראתי לך ילד קטן אבל השוואתי אותך לילדים הקטנים שהתחילו במשחק MW3 ובגלל שהם התחילו שם אז הם חושבים שזה המשחק הכי טוב, אני אישית כל הקודים סבבה מבחינתי, אפילו גוסטס צודק זילזלו הוא ממש לא מותאם למחשב אבל את האמת אני נהנה בו מאוד ואני ממש לא מרגיש שמציתי אותו אבל אני מוכן לשחק אפילו קוד 8 אבל אם באמת יהיה פעילות, כמובן שאני מעדיף לשחק קוד אחר את האמת אבל לא אכפת לי איזה קוד, יש לי כמעט את כולם, אפילו ב BO1 שלא שיחקתי בו אין לי בעיה לשחק רק שתהיה פעילות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני מצטער כל כך לאכזב את רוב החיים בסרט פה ... "פרסים... קאפים...."

לא משנה איזה משחק תבחרו לא משנה אם כיף לכם או לא זה לא יהיה יותר מכמה שבועות של כמה גאטרים ליום עם 30 איש [ואני מפרגן] וקלאן של אביב ועוד איזה מיקס שיקום שישחקו אחד נגד השני ועוד חודש תחזרו למצב שאתם נמצאים בו עכשיו.

לאלה בעיקר שתקועים בקוד, תנסו עוד משחקים אני בטוח שתואהבו עוד משחקים, (גם ככה רוב המוחלט של האנשים פה משחק משחק אחר).

יוני דיבר על EXTRACTION כי הוא מתלהב ממש מהמשחק, אף אחד לא רוצה לשכנע אנשים שיעברו למשחק, בכל מקרה נפגש יותר מאוחר במשחק שהוא יהיה נגיש לכולם. (אני לא מאמין שיהיה פה מישהו שלא ינסה) חוץ מזה, זה משחק קשה שדורש יותר סקיל ביחס לקוד וצריך טיפה יותר ביצים וסבלנות כדי לעבור למשחק כזה.

איזו הגזמה כולה לעבור משחק לא צריך בשביל זה שום דבר חוץ מאת המשחק עצמו וחשק, אני אישית כרגע משחק משחק אחר מדי פעם ומשחק קוד פעם ב עם חברים, אבל אני מוכן לשחק בקוד שוב אם תהיה קהילה, אני ממש לא חושב שאם יבחר פה קוד שאנשים לא התלוננו עליו פעם בצורה מטורפת כמו MW3 או COD4 או אמן MW2 שלא תהיה פה קהילה שתחזיק לפחות עד הקוד הבא ואם לא יותר.

פורסם

זורם הכל. רק שתהייה קהילה תחרותית גדולה ובריאה שיהיה קאפים(לפחות ODC של 8 קבוצות) למרות שזה לא נראה באופק.

אני מקווה שהמצב ישתנה עם הבחירה הזאתי.

לי אישית יש נטייה לMW3 ;) אבל כל עוד יש קהילה איפשהו אני זורם.

מה שכיף בסך הכל זה העניין התחרותי לא המשחק עצמו אם GHOSTS לא מאפשר תחרותי אז יאללה לעבור רק צריך שיתוף פעולה!.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים