עבור לתוכן

שינוי רוחב פונט

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש בטוח אם זה קשור לפורום הזה או לגרפיקה אבל זה חלק מתוכנה שאני כותב אז אני אנסה פה.

אני צריך להדפיס ברקוד על מדבקה כאשר הברקוד זה מספרים בלבד, הבר קוד הודפס עד היום בפונט code 128 כאשר הוא נמתח לרוחב.

code 128 הוא פונט מסובך יחסית לשימוש (ישנו checksum) יש פונט בשם code 39 שגם נתמך אבל הרבה יותר פשוט לשימוש. )שמים כוכבית בהתחלה ובסוף)

הבעיה שלי עם שני הפונטים היא שהגובה מוגבל מאוד (גודל פונט 10) מה שגורם שבהדפסה הברקוד לא ממש קריא, הרוחב שאני מדפיס הוא בערך עשירית מהרוחב שהודפס עד היום כאשר הגובה זהה.

יש אפשרות ב-.net 4.5 לשנות רוחב של פונט? יש תוסף חיצוני? או הלואי יש פשוט פונט כזה ופיספסתי אותו איכשהוא בחיפושים בגוגל?

פורסם

מה הקשר פה ל dot.net? :) זה סטנדרט של ברקוד.

אתה אולי מדבר על פתרון תוכנה שמספק לך את יצירת הברקוד והההדפסה שלו?

פורסם
  • מחבר

לא הייתי בטוח איפה לכתוב את השאלה אבל מכיוון שהתוכנה נכתבת VB (וקצת בC#) ניסיתי פה

בכל מקרה התברר לי היום שטעיתי בשאלה אז אני אתחיל מההתחלה.

ישנה תוכנה שלוקחת מידע מכל מיני מקומות ומדפיסה אותו על תווית באמצעות תוכנה ליצור תוויות, בתוכנה הקיימת ישנם בעיות. אני צריך לכתוב תוכנה שתהיה זהה לתוכנה הקיימת רק ללא הבאגים ועוד כמה תוספות קטנות. אין לי את קוד המקור של התוכנה הקיימת,

חלק גדול מהחוזה זה שהתוכנה שלי זה לא תשתמש בתוכנה ליצור תוויות שהיא ממש יקרה, חשבתי שמדובר בעיצוב התווית בלבד ואת זה הצלחתי.

התווית נמוכה ורחבה ולכן כדי שסורק ברקוד יוכל לקרוא אותה הברקודים בתווית ממש רחבים הגובה שלהם שווה לכל שאר הטקסט בתווית אבל הרוחב ממש גדול חשבתי שזה סוג של פונט אבל התברר שטעיתי.

בתוכנה ליצור תוויות יש אפשרות למתוח ברקוד ימינה כאילו הוא תמונה ואז הרוחב משתנה אבל הגובה נשאר זהה. כזכור לא אין אפשרות להשתמש בתוכנה הזאת אז נראה לי שפתרון היחיד זה להדפיס את הברקודים לתמונה בקובץ זמני ואז למתוח את התמונה ולהדפיס את התמונה המתוחה. כל זה צריך להתבצע ב-.net אין לי ניסיון עם תמונות בכלל, ניסיתי להיעזר בגוגל ולא כל כך הצלחתי אז אם יש לך נסיון עם תמונות ב-.net אשמח לעזרה.

פורסם

איזה סלט...

אתה שואל פה בעצם איך משנים גודל של תמונת ראסטר ב #C?

פורסם
  • מחבר

כן, לא רק גודל אלא גם יחס אורך רוחב. (C# או VB)

מעולם לא השתמשתי בתמונות אני עדיין לא יודע אפילו איך מדפיסים סטרינג לקובץ תמונה אבל משיטוט מהיר בגוגל נראה שלא חסרים דוגמאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים