עבור לתוכן

וירטואל VM - איך מאפשרים לו לזהות כוננים קשיחים?

Featured Replies

פורסם

התקנתי וירטואל VM גירסה 6.5 ואני מריץ חלונות XP. אני מעונין שב"מחשב שלי" האקספלורר יזהה את הכוננים הקשיחים שלי. כיצד עושים זאת?

פורסם

אתה מדבר על Workstation של VMware? פשוט תתחבר בSMB מהguest ל host, כאשר הממשק רשת של הVM הוא ב bridge.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

ת'אמת לא ממש הבנתי על מה אתה מדבר... אני לא ממש שולט בתוכנה, אודה לך אם תוכל לפשט יותר את דבריך. אין לי מניעה גם אם תרצה לקבל שליטה על המחשב שלי מרחוק, אם הפעולה לא ארוכה ולך זה לא קשה.

פורסם

לדעתי הוא מתכוון לDisk management תחת Computer Management.

פורסם
  • מחבר

תודה לשחף

עדיין לא הבנתי איך אני מגיע לזה בתוכנה. לא מצאתי משהו דומה לזה. חשוב להדגיש שהגירסה שלי היא 6.5.

פורסם

כמו שנאמר, תצטרך קונפיגורצית רשת מתאימה, ואז תוכל לאחר מכן לפתוח את כתובת הIP של הHOST עם C$ או שיתוף אחר וככה תגיע.

פורסם
לדעתי הוא מתכוון לDisk management תחת Computer Management.

מה? :)

מכונה וירטואלית היא לא יותר מאוד "מחשב" ברשת שלך. אתה יכול להתחבר לשיתוף אדמינסטרטיבי (תראה מה הפלט של net share אצלך) במחשב שמארח אותה בדיוק כמו שהיית עושה את זה מעוד מחשב שנמצא ליד.

להשתלט מרחוק? תגיד, אתה עושה צחוק מהפורום?

פורסם

בלשונית VM בחר SETTING ותגדיר SHARED FOLDER.

בצילום שלי כונן E מוגדר כמשותף ל VM .

פורסם
  • מחבר

ל- Ivan - אכן מומחה! מעולה, הצלחתי לפי התמונה שנתת. תודה על העזרה!

אגב, באותה הזדמנות, איך אני מתחבר לאינטרנט בפלטפורמה הוירטואלית? הוא כותב שאין לי הרשאות. למעשה, כשהתקנתי הכנסתי בטעות את הרשת של המכונה הוירטואלית להגדרה של "רשת ציבורית" ובמרכז הרשת והשיתוף הוא מופיע לי "ללא גישה לאינטרנט". האם זה הגורם? והאם ניתן כעת לשנות זאת?

פורסם

אולי.

. בנוסף וודא שמוגדר NAT בהגדרות NETWORK ADAPTER ב VM .

פורסם
  • מחבר

למומחה - אכן ב- NAT מוגדר NET8, אך איני יודע כיצד מעבירים רשת שמוגדת אצלי כרשת ציבורית למצב שתוגדר כרשת ביתית?

פורסם

כשר מוגדר NAT זה אוטומטי.

כך זה מוגדר ועובד אצלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים