עבור לתוכן

מחשב גיימינג + עבודה כולל מסך 5K-6K

Featured Replies

פורסם

רציתי את דעתכם על מפרט שהרכבתי (נערך בהתאם לתגובתו של Klayton), רציתי לדעת אם כל החלקים יושבים טוב ואם המסך שבחרתי ינצל את זה. אני משחק ועובד במחשב. תודה רבה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪903

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪123

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-DS3H

כמות: 1 - מחיר: ₪353

מארז:

באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪660

זיכרון:

Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8

כמות: 1 - מחיר: ₪706

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1650

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪430

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪830

מסך:

Dell U2412M UltraSharp LED IPS 1920 x 1200

כמות: 1 - מחיר: ₪1149

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6804

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6668 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/vntmyl8a

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך לא במחיר ביצועים

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכנות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש כל היום במחשב, עובד ומשחק

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL BF COD TES FALLOUT FAR CRY GTA

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך 24" - 27", אשמח להמלצה.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, עדיפות לגודל 24-27 HD כמובן.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן.

נערך על-ידי roei86

פורסם
  • מחבר
אתה יכול לרדת בלוח(אם אתה לא צריך רייד ויותר מ4 כניסות ל SATA3 או USB3), מעבד ולקחת קשיח זול יותר ועדיף:

http://www.tms.co.il/product/12799

http://www.tms.co.il/product/13051

http://www.tms.co.il/product/12261

חוץ מזה, אחלה מפרט :xyxthumbs:

תודה רבה לך על התשובה, ערכתי את ההודעה שתהיה בהתאם למה שהצעת לי. בנוסף, יש לי עוד מספר שאלות:

1. האם המסך מספיק טוב? ואם לא אפשר המלצה

2. יש לי חבר שעובד באינטל ויש שם 50% על מעבדים ולוחות אם של אינטל. בהנחה שאני משלם חצי מהמחיר של מעבד ולוח אם (של אינטל), איזה מעבד ולוח אם הייתם ממליצים לי לקחת?

תודה רבה!

פורסם

המסך מצויין.

אם אתה יכול לקבל 4770 ב700 או 4570 ב450, אז קח מה שנראה לך יותר.

לוח-תציין דגמים ומחירים.

פורסם
  • מחבר

לגבי דגמים, אעדכן ברגע שהוא יחזור אלי עם הקטלוג שלהם.

יש לי שאלה קטנה - שמתי לב ששכחתי לשים זכרון! ערכתי את ההודעה הראשונה שלי עם מפרט מעודכן כולל השינויים שהוצעו וגם 16GB זכרון. הבעיה שזה קצת מעלה את המחיר מעבר למה שציפיתי. השאלה אם 16GB זה יותר מדי/ לא מספיק, האם צוואר הבקבוק שלי הוא בכלל שם (יכול להיות ש 8GB זה בכלל מספיק). אני רוצה להסתכל רחוק ולדעת שהמחשב יהיה טוב גם עוד מספר שנים, מצד שני אפשר להוסיף זכרון תמיד.

המחשב הוא לא רק למשחקים אלא גם לעבודה, ולכן חשובה לי עבודה חלקה. אז אני מפנה את ההתייצות שלי אליכם - האם אני באמת זקוק ל 16GB? האם 8GB זה מספיק? או האם בכלל אני זקוק ל 32GB?

ואם אני זקוק ל 16GB, אז האם אני צריך 4X4GB או 2X8GB? מה עדיף? מה ההבדלים (חוץ מהכסף)?

דבר שני - האם אני זקוק ל SSD של 250GB? הלא לפי הבנתי רק המערכת הפעלה צריכה לשבת שם, לכן לא עדיף 120GB? זה יותר זול.

הדגם עליו חשבתי הוא Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

תודה רבה, כרגיל!

נערך על-ידי roei86

פורסם

קח אחד של 8: http://www.tms.co.il/product/13124

למשחקים ממש אין צורך ביותר.

עם איזה תוכנות אתה משתמש?

החלטה שלך, על ה120 אתה משלם יותר על גיגה ביחס לשקל ואם תרצה להתקין משחקים על הSSD בשביל לשפר זמני טעינה, אתה תמלא אותו דיי מהר.

פורסם
  • מחבר

לאחר בירור- אני יכול לרכוש דרך אינטל את הבאנדל הבא:

1. מעבד i7-4770k

2. לוח אם asus z87 delux

3. ssd- 530 240G.

העלות לפני משלוח ומיסים היא 570$= 2000 ש"ח.

אני מעריך שלאחר מע"מ ומשלוח זה יגיע ל כ - 2500 ש"ח. (תקנו אותי אם אני טועה).

מה אתם אומרים?

פורסם

החנות לעובדי אינטל נמצאת בארה"ב, תברר כמה עולה המשלוח.(לי על מעבד בודד המשלוח עלה 27$)

תוסיף לזה 18% מע"מ + עמלה לFedEx

אבל בכל מקרה זה יצא לך יותר זול מהמחיר בארץ.

פורסם

ללא OC אתה יכול לקחת מעבד בלי "K" ולוח פשוט יותר.

פורסם
  • מחבר

האם הקירור ששמתי במפרט מתאים ל OC? אם כן אין לי בעיה לעשות OC למהירות המירבית. אין לי בעיה עקרונית אם זה, אלא אם זה יגרום לי נזקים (לפי הבנתי הבסיסית הבעיה העיקרית היא פליטת החום המוגברת)/

בלי שום קשר יש גם את הבאנדל הבא:

1. מעבד i5-4570S

2. לוח אם gigabyte-Q87-D2H

3. SSD intel 530180GB

הבאנדל במחיר 353.1$ = 1240 ש"ח

אז על מה הייתם ממליצים בסופו של דבר? הבאנדל הזול והנחמד הזה או לעשות OC וללכת על הבאדל היקר?

לשימושים שלי כמובן

נערך על-ידי roei86

פורסם

אתה צריך יותר מ4 ליבות לעבודה(למשחקים המחיר הכפול לא משתלם)? אתה רוצה OC?

לפי זה תחליט.

לOC קח את הקירור הזה: http://www.tms.co.il/product/11634

פורסם
  • מחבר

1. אני בסך הכל מתכנת שמשתמש גם במכונות וירטואליות. אני לא יודע עד כמה אני זקוק למעבד הטוב יותר, 'קיוויתי שיוכלו לענות על זה פה. תחשוב שאם אני לא משחק אז יהיה visual studio או ECLIPSE פתוח, ויהיו 1-2 מכונות של לינקוס וירטואליות פתוחות. יותר מזה אני לא מאמין. אז לשימושים האלה תאמר לי לפי דעתך אם צריך או לא.

לגבי ה OC, אני באמת לא מבין בזה יותר מדי בשביל לדעת אם אני רוצה את זה או לא... בהנחה שההבנה שלי מאד מוגבלת בנושא, אני אומר שלא (אני יותר מדי מפחד מבלאי וחימום יתר בשביל להינות מהיתרונות בנושא, אלא אם כן הקירור הטוב פותר לי את הבעיה ואז אין חסרונות ל OC)

נערך על-ידי roei86

פורסם

הייתי נשאר עם ה-16 גיגה זכרון ram בשביל ה-VM,

8 זה לא מספיק אם אתה רוצה להריץ יותר ממכונה אחת או שתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים