עבור לתוכן

LOADOUT לא נשמר

Featured Replies

פורסם

אהלן, כבר שבוע בערך ה-LOADOUT שלי לא נשמר ואני צריך כל פעם להוסיף את האביזרים לנשק מחדש וזה מציק.

זאת בעיה ידועה ? יש למישהו פתרון ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש מצב שזה קורה לי רק עם התבור.

פורסם

אני לא מכיר את הבעיה הזאת... לא רק שלא נתקלתי במצב הזה אלא כל נשק שאי פעם קינפגתי נשמרו לו התוספות וכו'...

איפה במשחק אתה מגדיר את הLOADOUT שלך? אתה עושה את זה בתוך המשחק עצמו או בבאטלוג?

אם זה בבאטלוג, אחרי שאתה מקנפג את הנשק, אתה לוחץ על כפתור הSAVE שיש בראש המסך?

פורסם
  • מחבר
אני לא מכיר את הבעיה הזאת... לא רק שלא נתקלתי במצב הזה אלא כל נשק שאי פעם קינפגתי נשמרו לו התוספות וכו'...

איפה במשחק אתה מגדיר את הLOADOUT שלך? אתה עושה את זה בתוך המשחק עצמו או בבאטלוג?

אם זה בבאטלוג, אחרי שאתה מקנפג את הנשק, אתה לוחץ על כפתור הSAVE שיש בראש המסך?

אני שומר בבאטלוג ולוחץ SAVE.

אתה יכול לוודא שבאמת הקינפוג נשמר לך גם כשאתה משתמש בתבור ?

פורסם

אתה מתכוון לMTAR נכון? אם כן אז בוודאות הוא נשמר לי... אני משחק איתו לאחרונה די הרבה

פורסם

גם אצלי זה ככה עם התבור, פעם נשמר פעם לא..

פורסם

בעיית השמירה גם אצלי, אבל משום מה זה לכאן או לכאן, פעם זה לא נשמר בLOADOUT אבל שאני נכנס לשרת הכל בסדר.

ולפעמיים ההפך אם אני משנה את זה בLOADOUT אז זה מתאפס בשעת משחק. אני גם עם MTAR.

עכשיו זה פשוט מראה שהוא לא שומר אבל ברגע שאני נכנס למשחק הכל פיקס בLOADOUT הוא עדיין לא מראה את זה נכון.

פורסם

בוא ננסה לתקוף את זה מכיוון אחר... :-) תבדקו שבמשימות ( Assignments ) מסומן לכם שסיימתם את המשימה שפותחת את הMTAR (סתם בשביל הקטע)

פורסם
  • מחבר

אצלי היא מסומנת שסיימתי. יש פס צהוב מלא מתחת לסיכה והיא מופיעה בצבע מלא ולא באפור, אבל בפנים זה הכל 0/1.

תמיד ייחסתי את זה לעובדה שהמשימה הזאת מבוססת על לעשות את כל הדברים האלה במהלך משחק אחד, בניגוד להישגים אחרים שהם מצטברים.

פורסם

ואת הMTAR פתחת לפני שיצאה חבילת הCHINA RISING?

פורסם
  • מחבר

לא

פורסם

מוזר מאוד... כנראה שזה איזה באג שספציפי לכמה מהמשתמשים.... ניסית לבדוק בפורומים של BF4? אולי תפרסם שם את הבעיה הזאת

פורסם

גם לי זה קורה עם L85A2 אני לא מצליח לשמור את הLOADOUT שלו ,עם כל נשק אחר אין בעיה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים