עבור לתוכן

סיבוכיות

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש איזה ספר או משהו,שיוכל ללמד אותי מאפס ולעומק את הנושא הזה של הסיבוכיות.

החומרים שמצאתי בגוגל או שהם מתקדמים מדי או שהם בסיסיים אבל לא מסבירים טוב את הנושא.

תודה רבה לעוזרים :)

עריכה:

אגב איך קוראים לתחום הזה ?

נערך על-ידי MrAlex

פורסם

ספרי האוני הפתוחה לאלגוריתמים

פורסם
  • מחבר

הם חינמיים ואפשרי למצוא אותם באינטרנט?

פורסם
הם חינמיים ואפשרי למצוא אותם באינטרנט?

האמת שהם די יקרים

אבל שמע הם סוגשל תנ"ך למי שעוסק בתחום יותר מאשר קורס בשנה , בעיקר בגלל שהם בעברית (מתורגמים) . והם מאוד מקיפים וכוללים דוגמאות ופתרונות (ספר נפרד)

פורסם
  • מחבר
האמת שהם די יקרים

אבל שמע הם סוגשל תנ"ך למי שעוסק בתחום יותר מאשר קורס בשנה , בעיקר בגלל שהם בעברית (מתורגמים) . והם מאוד מקיפים וכוללים דוגמאות ופתרונות (ספר נפרד)

אני רוצה לרכוש את הידע לפני שאני אגיע לאוניברסיטה וכו

בעיקרון אני רוצה להבין איך למדוד יעילות וכו ללולאות לרקורסיות וכו :/

פורסם

אצלינו די למדו את הבסיס בקורס במבני נתונים. ממשיכים לנתח סיבוכיות בקורס באלגוריתמים ולומדים על כך חומר מאות תיאורטי בקורס שנקרא מודלים חישוביים, חישוביות וסיבוכיות.

תתחיל ללמוד על הנוטציות (O גדול, o קטן, theta, אומגה), על גבולות.

דרוש הרבה תרגול בשביל לנתח סיבוכיות. יש דברים טריקיים יותר כמו לנתח סיבוכיות על אלגוריתמים שמתעסקים בגרפים, או אם מתעסקים בייצוג הביטים של מספרים.

פורסם
  • מחבר
אצלינו די למדו את הבסיס בקורס במבני נתונים. ממשיכים לנתח סיבוכיות בקורס באלגוריתמים ולומדים על כך חומר מאות תיאורטי בקורס שנקרא מודלים חישוביים, חישוביות וסיבוכיות.

תתחיל ללמוד על הנוטציות (O גדול, o קטן, theta, אומגה), על גבולות.

דרוש הרבה תרגול בשביל לנתח סיבוכיות. יש דברים טריקיים יותר כמו לנתח סיבוכיות על אלגוריתמים שמתעסקים בגרפים, או אם מתעסקים בייצוג הביטים של מספרים.

http://he.wikibooks.org/wiki/%D7%9E%D7%91%D7%A0%D7%99_%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D_%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA%D7%9E%D7%99%D7%9D_-_%D7%9E%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA_%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1

משהו כזה^?

פורסם

כן, לא רע. יש שם פרק על סיבוכיות. כמו שציינתי כדאי ללמוד את הבסיס המתמטי קודם.

פורסם
  • מחבר
כן, לא רע. יש שם פרק על סיבוכיות. כמו שציינתי כדאי ללמוד את הבסיס המתמטי קודם.

איזה בסיס צריך?(ספציפית שאוכל לדעת במה להתמקד)

יש לי בסיס של חדו"א

(עד לשאלון 806 הראשון של 5 יח מתמטיקה)

תודה רבה :)

פורסם

כמו שציינתי, גבולות (וכמובן חזקות, לוגריתמים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים