עבור לתוכן

כונן חיצוני ככונן אחסון ראשי

Featured Replies

פורסם

גם הכונן הפנימי וגם הכונן החיצוני שלי מתחילים להשמיע קולות גסיסה ואני רוצה להחליף את שניהם.

חשבתי להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולקנות כונן חיצוני גדול שישמש ככונן אחסון ראשי ונייד (מערכת הפעלה מותקנת על SSD בכל מקרה).

האם כונן חיצוני (חיבור USB בלבד, ללא חיבור מתח נוסף) יכול להתאים?

אני מניח שאחסון סרטים/סדרות/מוזיקה לא יהווה בעיה, מה לגבי טורנטים? הכתיבה/קריאה התכופות יכולות ליצור בעיות?

אם זה אכן מומלץ יש דגמים כדאיים?

USB 3, ללא חיבור מתח חיצוני - שיהיה באמת נייד.

פורסם
  • מחבר

גיבוי לא באמת מעניין אותי, הדברים החשובים מגובים בענן. רוב הדברים שתופסים נפח לא באמת חשובים מספיק כדי לגבות.

מהטון שלכם אני מבין שזה לא רעיון טוב, כנראה שאלך עם 2 נפרדים.

(אי אפשר לצפות מהרד דיסק חיצוני להחזיק 6 שנים כמו פנימי אה?)

פורסם

זה רק אני שלא מבין מדוע כוננים חיצוניים אינם אמינים ?.

פורסם

את זה אני כן מבין...

פורסם

הדיסק הקשיח בפנים הוא אותו דיסק (אם אתה לא קונה את אחד מאלה שבהם יש USB מולחם ישר על הדיסק הקשיח בלי מתאם SATA בקופסה), יש לו את אותה אמינות

הבעיה היא בזה שדיסקים כאלה הם דיי קיצוניים בכל מה שקשור לחיסכון בחשמל, הם מתכבים כל כמה דקות. אם הטורנט הולך להדליק אותו מידי כמה דקות כדיי לכתוב אליו, זה יכול להגיע לעשרות הדלקות/כיבויים ביום ולהרוס את הדיסק

פורסם

מה פתאום דיסקים חיצוניים "אינם מצטיינים באמינות יתר" ?

יש לי 3 דיסקים חיצוניים, כש 2 מהם פעילים ברצף מעל 3 שנים....

יש לי כונן חיצוני ככונן אחסון ראשי לקבצי מולטימידה (סרטים, מוזיקה וכיו"ב), שאני לא נוהג לגבות אותם.

הכונן החיצוני נמצא בתוך מארז, כאשר הכונן הראשי הקודם (בנפח 2TB) הוצא ואוחסן במגרה.

כרגע הכונן בפנים הוא של 3TB וכשהוא יתמלא, גם הוא יוצא ובמקומו ייכנס דיסק חדש.

פורסם

ואם כבר מדבים על אמינות, ה 3.5 לא מנסה להעביר 0.5A דרך mini USB כמו שיש ב 2.5

פורסם

יש סתירה בסיסית בבקשה שלך - אין כונן חיצוני גדול בלי חיבור מתח חיצוני... הכוננים האלה נעצרים ב-1TB למיטב ידיעתי. זה רחוק מלהיחשב "גדול" בימינו.

לדעתי הכי משתלם היום לקנות כונן חיצוני 3.5" עם מתח חיצוני, בנפח 3TB ובמחיר של כ-650 ש"ח.

גם גדול, גם משתלם, גם מהיר, וגם נייד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים