פורסם 2014 בינואר 311 שנים אינ מחפש שירות דואר אלקטרוני web-י חינמי פשוט, שעובד בלי ajax ובכללי לא משתתף בכל הכיעור הזה שנקרא web 2.0פשוט דואר אלקטרוני בדיוק מהסוג ש Microsoft/Yahoo/Gmail היו מספקות לפניי 8 שנים אם ממשק משתמש מבוסס formsהמלצות ?
פורסם 2014 בינואר 411 שנים מחבר TaZeR מצא את האפשרות שחיפשתי, לא חשבתי שיש להם דבר כזה. בכל מקרה אני עדיין מחכה לתשובות והמלצות נוספות אם יש
פורסם 2014 בינואר 411 שנים מחבר לא הכרתי את זה שיש לו ממשק משתמש שני (רק חבל שכמה דברים כמו addressbook לא עובדים ממנו) - הכרתי רק את הממשק הרגיל שלו (לא ניסיתי להיכנס אם דפדפן שהם מעבירים לממשק השני). TaZeR הביא לינק ישירות לעמוד שמראה שכן יש את האפשרויות שאני מחפשבכל מקרה אם יש ספקי מייל נוספים מומלצים, הייתי רוצה לבדוק גם אותם
פורסם 2014 בינואר 411 שנים מחבר אני פשוט לא אוהב את כל ה ajax הזה שגורם לאתר למות בהקיץ בכל פעם שיש packet loss קטן, להראות לי נקודות מסתובבות של loading, ולאבד מידע שאני שולח בלי שאינ אוכל לעשות F5 ו שלח שובאני רוצה משהוא פשוט, שעובד אם 0 תקלות גם אם אני גולש אליו מ wifi אם קליטה על הקו האחרון
פורסם 2014 בינואר 411 שנים מחבר אם יש משהוא שלימד אותי בדרך הארוכה לעשות copy לפניי כל הודעה שאני שולח זה ajax. וזה לא מוגבל לאתר 1 כלשהוא
פורסם 2014 בינואר 411 שנים אני גם הייתי ככה, עד שנתקלתי בתוסף הבא לפיירפוקס - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/lazarus-form-recovery/ נערך 2014 בינואר 411 שנים על-ידי LazyCat
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.