פורסם 2014 בינואר 211 שנים אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.מדובר במחשב נייד עם WIN8 שהפעלתי עליו דרך VMWARE את המערכת BACKTRACK 5 3R.יש לי כרטיס רשת מובנה DELL 1705, הבנתי שהמערכת תומכת ב1704 ו1703 ומשם אני מסיק שגם 1705 אמור להתמך. ובכל זאת לא רואים אותו לא ב AIRMON-NG ולא בKISMET.
פורסם 2014 בינואר 211 שנים ל Backtrack, או כל מערכת אחרת המותקנת במחשב וירטואלי, יש גישה רק לחומרה הוירטואלית. כתרגיל, אתה מוזמן לבדוק לאיזה מעבד וכרטיס קול יש ל Backtrack גישה.כדי שהכל יעבוד לך כמו שצריך, רצוי ש Backtrack יעבוד על החומרה האמיתית, למשל מDOC. זה גם פחןת קשה קי לא דורש התקנה.
פורסם 2014 בינואר 211 שנים למה אתה כותב ב all caps?על איזה מוצר של VMware מדובר והאם ניסית פשוט לגשר את הממשק הלאחוטי?
פורסם 2014 בפברואר 1811 שנים ממליץ מאוד להריץ אותו כlive cd (מהדיסק) ולא וירטואלי, כלייב דיסק הוא בטוח יזהה את הכרטיס רשת שלך, בוירטואלי זה עלול להיות חתיכת סיפור ובסוף לא לפעול.אם המחשב בא עם ווינדוס 8, תצטרך לגשת לביוס (בדרך כלל אפ 2 או 10 עם הדלקת המחשב) ולשנות אותו לביוס רגיל (נדמה לי שזה enable cms או משהו כזה) ואז להגדיר שהסידירום יעלה ראשון ולהפעיל מחדש, אחרי שסיימת עם הבאקטראק תחזור לביוס ותגדיר את הווינדוס ראשון.אגב, לבאקטראק יש גרסה חדשה, קוראים לה kali.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.