פורסם 2014 בינואר 211 שנים אכזבת אותי שיילן... סרטון בלי פיסטולב זה לא סרטון.... חחחחחחחחח סולם ב CRASH ממתקים חחחחחחחחחחח ולמה שינית תפסל בסטרייק לערבי הזה עוד פעם תשים את הסוכרייה על מקל. עריכה: טעות שלי שמת פיסטולב בסוף נערך 2014 בינואר 211 שנים על-ידי DivineS
פורסם 2014 בינואר 211 שנים מחבר אכזבת אותי שיילן... סרטון בלי פיסטולב זה לא סרטון....חחחחחחחחח סולם ב CRASH ממתקים חחחחחחחחחחח ולמה שינית תפסל בסטרייק לערבי הזה עוד פעם תשים את הסוכרייה על מקל. עריכה: טעות שלי שמת פיסטולב בסוף waaaay ahead of you ויוני אין לי כוח לשחק הרבה פאבליק, לרוב בCS.
פורסם 2014 בינואר 211 שנים וואו אחי מטורף באמת אין לי מילים פששהוכחת מה אתה שווה ^^ w0wדי להתחנף יא פאנבוי הוא לא יביא לך key ל extraction (גם אם יביא זה ביזבוז של key כן .. אתה תשחק תקבל בראש תצא ותגיד משחק גרוע betterPLAY@ghosts ahahahahahahahahaha)
פורסם 2014 בינואר 311 שנים eason blµz];4845958']די להתחנף יא פאנבוי הוא לא יביא לך key ל extraction (גם אם יביא זה ביזבוז של key כן .. אתה תשחק תקבל בראש תצא ותגיד משחק גרוע betterPLAY@ghosts ahahahahahahahahaha)0_0מה קשור להתחנף אמרתי את מה שאני באמת חושב... וואי לא פגשתי עוד בנאדם כמוך בחיים ואני שמח שלא...שיילן ביקשתי ממך קיי למשחק ? פחח איזה שטויות... לא ביקשתי מאף אחד קיי למשחק הזה...
פורסם 2014 בינואר 311 שנים IDF>COD4די די לחפור אנדרי כולם יודעים שהטקטיקות שלנו ב CITY קוטלות תצבא המסריח הזה....
פורסם 2014 בינואר 311 שנים די די לחפור אנדרי כולם יודעים שהטקטיקות שלנו ב CITY קוטלות תצבא המסריח הזה....דפוק אה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.