עבור לתוכן

התלבטות בקניה של כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת עם נכון לעכשיו כדאי לקנות כרטיס מסך מדגם GTX780TI.

לפי מה שהבנתי יוצא סידרה חדשה של 800 רק אין לי מושג מתי.

למישהו יש מידע על זה? אשמח לדעת על כך גם כן.

רק הוסיף כי מסך המחשב שלי יהיה DELL27 U2713HM 2560x1440

​תודה לעוזרים

פורסם

ככה או ככה אתה צריך לשדרג בתדירות יחסית גבוהה(תלוי בך) בשביל לא לרדת בביצועים ברזולוציה כזאת.

אם TI כבד לך תקציבית אז עדיף לקחת את הרגיל ב2400 ולשמור כסף בצד.

780 עם OC ישאיר אבק ל 670 ;).

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי מאפשר לי לקחת את 780TI השאלה העם כדאי לקנות אותו או לחכות לסידרה החדשה שאין לי מושג מתי היא מגיעה

פורסם

http://hwzone.co.il/hardware/news/142258

הכל השערות.

אתה צריך לשאול את עצמך, האם אתה צריך לשדרג(עדיף לבסס זאת ביותר ממשחק אחד)?

וכמה אתה יכול להשקיע בתקופה X(אי אפשר לנבא זמן מדויק במיוחד שלכל אחד יש את הEYECANDY שלו) כך שלא תאלץ לרדת בהגדרות בשביל ביצועים?

פורסם
  • מחבר

השימוש שלי הוא למודלים ועריכת וידאו וגם כן למשחקים. התקציב שלי הוא 4K לכרטיס מסך.

מה שמתסכל אותי עם לקנות כרגע את הGTXTI או לחכות חודשיים לכרטיסים החדשים.(כמובן שעם חודשיים אני המתין בסבלנות, אבל עם זה כבר חצי שנה אז לא)

פורסם

אם אתה צריך לחשב הוצאות והמתנה, אל תשכח להכניס מכירה להשוואה.

אם תקנה GTX780 ב-2400 ותמתין חצי שנה לכרטיסי מסך חדשים, תוכל למכור אותו נניח ב-1300-1400 שקל.

אז למעשה, קורה שאתה משלם "שכירות" של כ-250 שקלים לחודש שימוש ב-GTX780 עד שתוכל לקנות כרטיס מסך חדש מהדור הבא

פורסם
  • מחבר

לפי דעתך כדאי לי לקנות את ה780 ולא את ה780TI?

פורסם

אם הוא קונה 780 אני לא מאמין שיהיה צורך להחליף לדור חדש כבר בהשקתו. סביר שהוא יוכל לסחוב בכיף יותר מחצי שנה עם כרטיס כזה (גם אם הוא ״זונת גראפיקה״ כמו שאומרים) לפחות עד שירדו מחירים וירעננו גרסאות.

פורסם
  • מחבר

בבקשה ממכם נא להתייחס ל780TI ולא ל780 רגיל.

פורסם

התייחסנו אליו. יש שאלות שאף אחד לא יכול לתת לך עליהן תשובה ודאית, אף אחד לא נביא.

2 תרחישים יכולים לקרות

בראשון תקנה GTX780TI, תהיה מסופק וביצועי הדור הבא לא יהוו קפיצה משמעותית ביחס מחיר-כח ואז הרווחת

בשני יצא כרטיס מסך חזק באותה מידה ב-2000 שקלים או פחות, או חזק משמעותית באותו מחיר ואז אתה תאכל את הכובע

מתי יושקו? אי אפשר לדעת, כמו שאמרתי אף אחד לא נביא. יכול לקרות במרץ-אפריל-מאי-יוני-יולי-אוגוסט

פורסם
  • מחבר

ליאור תודה אני המתין עם זה שבאמת לא התבאס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים