פורסם 2013 בדצמבר 3111 שנים שלום לכולם,אני מחובר באמצעות מודם של הוט שאליו מחובר נתב של tp-link (חיוג L2TP)הכתובת בשדה WAN IP ADDRESS שבנתב שונה מהכתובת שמופיעה בשירות כמו http://checkip.dyndns.com/.הכתובות האלה לא אמורות להיות זהות?
פורסם 2013 בדצמבר 3111 שנים ייתכן שהכתובת שמופיעה בWAN IP היא הכתובת הפנימית שמקבלים מתשתית HOT, לפני חייגן הL2TP. האם היא מתחילה ב172?
פורסם 2013 בדצמבר 3111 שנים מחבר הכתובת מתחילה ב-100. הספק, אגב, אקספון (018).הכתובת ב- WAN IP היא כנראה הנכונה כי היא מאפשרת לי להתחבר מבחוץ.אבל הכתובת שמתעדכנת בשירות dyndns שונה (מתחילה ב-37) ולא מאפשרת חיבור מבחוץ.מה אני מפספס?
פורסם 2013 בדצמבר 3111 שנים אתה צריך להכנס לאתר לעשות עדכון לכתובת כשהיא מתחלפת או להתקין תוכנה על המחשב שמעדכנת את הכתובת באופן אוטומטי כשהיא מתחלפת
פורסם 2013 בדצמבר 3111 שנים מחבר זה מה שהנתב אכן עושה אבל הוא מעדכן בכתובת הלא נכונה. מאיפה הוא לוקח אותה?
פורסם 2013 בדצמבר 3111 שנים זאת כתובת Carrier-grade NAT) CGN) ולכן אלו התוצאות.אתה יכול פנות לISP שלך ולבקש opt out דרך המוקד הטכני שלהם.היה דיון שמישהו פתח פה לפני כמה חודשים על זה, אבל אני לא מוצא אותו כרגע...
פורסם 2014 בינואר 111 שנים מחבר פניתי לספק והם אכן שינו משהו בהגדרות אצלם.הכל תקין עכשיו. הכתובות זהות.תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.