עבור לתוכן

בעיה בהתקנת OS על HDD של Seagate Constellation

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי דיסק קשיח Seagate Constellation ES ST1000NM0011

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148784

ניסיתי היום להתקין עליו מערכת הפעלה WIN7 אבל על המסך מופיע ההודעה

3rd master hard disk error

בביוס הוא מזוהה בשמו אבל נפחו 0

בעת ההדלקה אני מרגיש שההארד דיסק נכנס לפעולה לשתי שניות ומפסיק.

האם ההארד דיסק מקולקל או אוליי אי אפשר להתקין על הארד דיסק זה מערכת הפעלה?

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

ההארד דיסק הוא מקורי ונראה במציאות כמו התמונה שאתה העלתה.

אז כן ניתן להתקין מערכות הפעלה על דיסק כזה?

ולדעתך הדיסק מקולקל?

ניסיתי על כל החיבורים של לוח האם יש לי כזה לוח אם

http://www.asus.com/Motherboards/M4A89GTD_PROUSB3/#support

ואכן גם ניסית עם כבל SATA אחר ואותה התוצאה קרתה.

פורסם

נסה לחבר את הדיסק למחשב אחר שבו מותקנת מערכת הפעלה ותבדוק אם הוא מזוהה במערכת ההפעלה (בוינדוס, לדוגמא, תבדוק ב disk management אם הוא מופיע ואפשר לפרמט אותו)

פורסם
  • מחבר

ההארד דיסק מקולקל.חיברתי אותו למחשב פועל אחר ואמנם בביוס הוא מזוהה אבל בפועל הוא לא קיים ולאחר שאיתרתי אותו ולחצתי על אתחול הודעה קפצה שהקלט והפלט של הדיסק לא תקינים.

בכל מקרה הדיסק חדש לגמרי נקנה בארהב וזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני קונה סיגייט .

אגב יצרתי קשר עם סיגייט בינלאומי כי יש אחריות של 5 שנים על הדיסק ואני מחכה לתשובה שלהם.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

זה לע קשור ליצרן הציוד. ציוד שהוא DOA יכול להגיע מכל אחד. לפני כמה שנים קניתי שני דיסקים קשיחים של סמסונג שמתו אצלי תוך יום אז פשוט החלפתי אותם ישירות מול החנות (פנדה מחשבים, למי שעוד זכור).

פורסם
  • מחבר

אוליי זה לא קשור אבל מנסיון של שנים עם WD בשלושה מחשבים ולמעט פעם אחת שההארד דיסק שבק חיים באחד המחשבים לא היו לי בעיות.

הפעם רציתי לנסות את סיגייט משום שנאמר לי שהדיסקים שלהם מהירים ואמינים ואכלתי אותה.

אז מה שבטוח שלסיגייט אני לא אחזור.

פורסם

אני לא יודע איזה נסיון היה לך... אם כבר Western Digital, אז אני אזכיר לך את סדרת KS שלהם מ2006. אין יצרנים שלא פישלו מתישהו.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רק עדכון קטן.

לאחר שפתחתי הזמנת שירות בסיגייט (האתר הבינלאומי)ניתן לי RMA ומספר לשליחה לUPS ישראל והם שלחו את הדיסק להולנד וכעבור שבוע הגיע אליי דיסק מחודש מסיגייט והכל היה מהיר וטוב.

האחריות של סיגייט לא רעה למרות ששלחתי דיסק חדש תקול וקיבלתי מחודש עם אחריות לעוד כחמש שנים.

יצא לי גם טוב שלא שילמתי עמילות מכס ולא מיסים (במזל).

בכל מקרה הכל עובד טוב עכשיו.

תודה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים