עבור לתוכן

חיבור רמקולים(מקבל חשמל מיואסבי) לספק כוח חיצוני

Featured Replies

פורסם

הרמקולים(

DIVOOM IRIS 05)

מקבלים חשמל מיוסבי.

רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם למטען של טלפון שנותן את אותו הזרם 5V?

(לחץ כאן)

מאידך חברתי אותם לספק כוח שהיה לי בבית שגם נתן את אותו המתח, והם נשרפו לי \:

פורסם

כן.

ספק USB חיצוני אמור לספק יותר זרם מיציאת USB במחשב.

פורסם

מטעני USB מוציאים מתחים מכוערים ברמות. אתה בטוח שאתה רוצה לחבר לזה רמקולים ?

חוצמזה, לא כל מטען USB יכול להחזיק את צריכת הזרם של רמקולים (במיוחד ה peak)

פורסם
  • מחבר

אני מבין.

מה הפתרון שלי?

כי אני צריך *חייב* לחבר אותם לספק כוח חיצוני, יש לנו איסור מוחלט בעבודה לחבר ליואסבי מכשירים.

פורסם

הפתרון שאני הייתי בוחר - ספק ליניארי ("שנאי" שחור רגיל ששוקל כמו שנאי ולא כמו ספק אלקטרוני - מהסוג שניתן לבחור את מתח היציאה 3-12V). תשים את המתח על 4.5. ספקים ליניאריים לא ממירים את המתח לתדר גבוה כמו מטעני USB ולכן מוציאים מתחים נקיים מבחינת אודיו - מתחים שלא גורמים לצפצופים וכדומה מהרמקולים

אתה צריך ספק מיוצב - שכתוב עליו stabilized (בספק כזה יש LM317 לייצוב המתח והוא לא מוציא מתח גבוה כשהוא בלי עומס - מה שיכול להיות חשוב לרמקולים האלה בגלל הפיקוד האלקטרוני של הווליום, שלא ייהרס)

הרמקולים הם של 6W מה שאומר זרם יציאה כ 1.2A, אבל אם אתה לא מתכנן להפעיל אותם בווליום גבוה הם לא יגיעו להספק המקס' וניתן להסתפק אם ספק של 800mA-1A (הם נפוצים ופחות יקרים). במהלך השימוש תיגע בספק ותבדוק שהוא לא חם מידי, אם הוא מתחמם משמעותית תוריד ווליום

לספק אין חיבור USB אז תצתרך לאלתר מתאם

חוצמזה, האם בעבודה הבעיה היא שייראו שיש כבל USB מחובר או שיזהו דרך הרשת שיש התקן USB מחובר ?

אם מה שמפריע זה הזיהוי דרך הרשת :

בהרבה רמקולים וכו' שצריכים את ה USB רק בשביל מתח, חוטי ה DATA של ה USB בכלל לא מחוברים - מה שאומר שלא ניתן לראות אותם מתוך מערכת ההפעלה. יכול להיות שכך זה גם ברמקולים שלך

תבדוק אם יש יציאות USB למסך של המחשב. בהרבה מסכים יש USB מובנה שאמור לקבל USB מהמחשב ולפצל אותו, כך שינתן לחבר לוח מקשים / עכבר / דיסק פלאש וכו למסך. אם הכבל USB בין המסך והמחשב לא מחובר המסך מוציא מתח ביציאות ה USB אבל ה USB הזה לא מחובר למחשב

פורסם
  • מחבר

כמה אמור לעלות ספק ליניארי?

יש טעם לחפש בבית מטען נוקיה\מוטורולה ישן? אולי חלם מוציאים 4.5 או פחות.

* הרמקולים יהיו על ווליום נמוך מאד.

והכבל זה יואסבי לחיבור של ספק כוח

* אני אבדוק מחר אם יש לי יציאת יואסבי במסך.

מעבר לזה, אני אחתום על מסמך שאומר שאסור לי לחבר יואסבי למחשב \:

תודה!

פורסם

כמה עשרות שח ?

מטענים ישנים יכולים לפעמים לעבוד ולפעמים לעשות בעיות. בפרט חלק מהם לא מיוצבים, מה שאומר שאם נניח יש מטען לא מיוצב של 4.5V אז בעומס הוא מוצי 4.5 אבל בלי עומס יכול להוציא גם 8, ואני לא בטוח שהרכיבים של הרמקול יאהבו את זה - במיוחד לא המעגל הדיגיטלי של המקשי ווליום... יול להיות שלא יקרה כלום ויכול להיות שהמעגל בתור הרמקול יידפק אם תיתן לו מתח גבוה יותר מ 5V

אם כך טוב - תוכל פשוט לחבר את הספק במקום הכבל

אתה תחתום ? או שאתה חתום עכשו......

פורסם
מטעני USB מוציאים מתחים מכוערים ברמות. אתה בטוח שאתה רוצה לחבר לזה רמקולים ?

חוצמזה, לא כל מטען USB יכול להחזיק את צריכת הזרם של רמקולים (במיוחד ה peak)

זה רמקולים למחשב בשנקל, לא איזה מגבר מנורות היי-אנד. לרמקולים של חצי וואט שמחוברים לUSB לא ישנה איזה מתח יוצא משם.

לגבי פיקים, את כל מה שהיציאה במחשב יכולה להחזיק, יכולים גם הספקים האלה. יציאות במחשב מוגנות בפיוז 1A. הספק הכי פשוט כיום יכול לתת יותר מזה.

פורסם

הבעיה העיקרית שאני רואה היא שהרמקול יחרפן אותו אם הצליל של ה ripple של הספק, ועוד יותר אם השינויים ב ripple לפי העומס של הרמקול (הצליל שכן רוצים) באותו רגע....

פורסם
  • מחבר

אני קצת הולך לאיבוד כי כל אחד אומר משהו אחר.

וכן אני כבר חתום על זה שאסור לי לחבר למחשב תקני USB, ועל המסך אין חיבורי USB.

ניסיתי כבר להשתמש בספק 5V, שהיה מטעין מכשירי קשר נדמה לי.

והוא דפק את הרמקולים, הן נדלקו אבל לא הוציאו צליל.

אני אשמח ללינק מאיבי או ממקור זול לספק , חפשתי עכשיו ולא ולא מצאי.

אם הייתי יודע שזה ככה לא הייתי קונה אותם, לא ידעתי שעינין הספק כזה קריטי..

יש לי כרגע מטען סלולרי שנותן 5V -1.0 A כמו יואסבי של מחשב, קרוב לוודאי הוא ידפוק את הרמקולים כי המתח עלול לקפוץ נכון?

פורסם

אם הרמקולים כבר נדפקו, אנו סתם טוחנים מים. פשוט קנה זוג נורמלי עם חיבור לחשמל.

פורסם
  • מחבר

פשוט חבל לי על ה50 שקל S:

תודה רבה אנשים

פורסם

הוא לא ידפוק את הרמקולים, אבל אם המתח יקפוץ אתה תשמע את הצליל של הקפיצות ברמקולים (צליל דמוי צפצוף מחרפן ביותר)

ואני מניח שאתה מתכוון לזה שיש לך רמקולים אחרים או שסידרת את הקודמים ? אם הם שרופים זה לא יעזור במיוחד.... (אם זאת בהרבה מקרים ניתן לסדר אותם בקלות ואפילו לבטל את הבקרת ווליום, ואז ניתן לחבר כל ספק לא מיוצב בלי בעיה כי החלק שרגיש שם זה הבקרה)

פורסם
  • מחבר

הרמקולים השרופים שהתכוונתי אלהם הוחלפו בחדשים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

יאללה חברתי אותם לספק של סמסונג ועובד.

מחכה לשמוע צלילי הקפיצות שאתה מדבר אלהם.

מכשיר שבודק כמה מתח באמת נותן הספק קוראים לו מולטימטר נכון? כמה אחד כזה עולה שיכול לספק לשימושים ביתים פשוטים?

פורסם

עובד לך, תיהנה

אם במהלך השימוש תשמע קליקים או "אייייאיאאאאאאייייייאאי" זה זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים