עבור לתוכן

בעית חיבור בין לינקסיס 350N ל הוטבוקס

Featured Replies

פורסם

שלום רב , יש לי מודם הוטבוקס מהוט . SAGEMCOM וראוטר לינקסיס350N שאני מחבר את הWAN למודם הוא לא מצליח למשוך כתובת אייפי

יש לי חיבור MPLS . כאשר אני מחבר את הראוטר ב WAN ל LAN של נתבים אחרים הוא מושך כתובת אייפי . יש לי ראוטר לינקסיס אחר G54 שמושך כתובת איי פי מהמודם .

ההוטבוקס מוגדר כמודם ולא כראוטר והייתי מעוניין להשאיר את זה כך . דרושה עזרתכם האדיבה

פורסם

תתקשר להוט ותבקש מהנציג שיעשה CLEAR HOST למודם.

פורסם

לא הצלחתי לקרוא את הפוסט המקורי.. תשתמש בפונט קצת יותר גדול בפעם הבאה.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי להוט הם עשו " CLEAR HOST " וזה לא עבד . לאחר מכן גם ראוטר הלינקסיס G54 שלי לא הצליח לקבל כתובת איי פי מהמודם וגם לא ראוטר של TP-LINK . ברב יאושי ביקשתי מהוט שיהפכו את ההוטבוקס לראוטר אבל הוא גרוע לחלוטין . הוא מתנתק לעיתיםן תחופות ולא מצליח ליצור חיבור אלחוטי למצלמת אבטחה שיש לי . כרגע החזרתי אותו למצב מודם . מה שחשבתי זה לנסות להשיג את הראוטר שהם מחלקים לעסקים ה BIZBOX ראוטר של סיסקו אבל אני לא יודע מה הדגם המדויק שיהיה טוב לאינטרנט של 100 מגה . יש להם כמה דגמים ולא יודע מה מהם עדיף אם זה בכלל יהיה אפשרי . חוץ מלעבור לבזק יש למישהו רעיון אחר . .

פורסם

יכול להיות שההוטבוקס דפוק, תבקש שיחליפו לך אותו

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להגיד להם את זה הם טוענים בתוקף שזה לא בעיה שלהם מכיון שבחיבור למחשב יחיד בתור מודם הוא עובד בסדר גמור . אבל אם ראוטרים הוא לא מסתדר . ובתור ראוטר בעצמו הוא סופר גרוע .

פורסם

אם הם לא עשו CLEAR HOST מחשב שהיה מחובר בעבר יכול עוד לעבוד. תנסה להביא מחשב שלא היה מחובר לפני רק בשביל הבדיקה.

ההוטבוקס לא רואה הבדל בין מחשב לראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים