עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש - עזרה

Featured Replies

פורסם

ברור שהמסקנות מהירות אבל אריזה פתוחה מסיבה כלשהי.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שרכשתי היה asus r9 270x

בכל מקרה אחרי ברור עם חבר, השקית לא אמורה להיות אטומה.

הסגירה הזאת היא רגילה לחלוטין.

למי שמפקפק, אז העצה הפשוטה שהוא נתן לי. זה להסתכל בסרטוני unboxing, ביוטיוב.

ואחרי כמה סרטונים נרגעתי. גם שם רואים שצד אחד פשוט סגור עם חתיכת צלוטפ(או מה שזה לא יהיה).

תודה לכל התגובות.

פורסם

חשבת על זה שהחברה בסרטונים לא המתינו לרגע צילום הסרטון ומההתלהבות פתחו כבר את השקית כדי לראות את הכרטיס?

לאחר שראו מה קיבלו החליטו לצלם סרטון unboxing והחזירו לשקית.

פורסם

היה לי שבוע שעבר מקרה דומה רק עם כרטיס רשת ..

באותו היום שקניתי את הכרטיס החלטתי להחליף לאחד אחר (חיבור שונה) אז הגעתי לסניף עם הקופסא (לא פתחתי אותה בכלל הייתי בטוח שהכל סגור שם)ו... המוכר התחיל ב "תראה ! זה פתוח ! אני לא מחליף לך!.

אחרי 5 דקות של הסברים ...+ בדיקה שהוא עשה במחשב (ראה שהחזירו את הכרטיס הזה כבר בעבר) הכל התסדר.

פורסם

אני קניתי לפני שנה בערך את ה7970 לייטנינג האגדי(היה אחרון בארץ), כשפתחתי את האריזה ליד הנציג השקית היתה פתוחה ומירוב התלהבות לא עניין אותי שאחד ממכסי הפלסטיק של אחד מחיבורי ה-MINI DP היה חסר(מה זה אומר?).

פורסם

שקיות אנטי-סטטיות של כרטיסי מסך סגורות בדבק צלוטייפ. כבר הרבה הרבה שנים. זה חדש למישהו?

KSP הפכה לשק חבטות של כל בור ובעל דעה.

פורסם

לא חדש, אבל כשחסר מכסה או לחלופין כשאתה מגיע הביתה ומשהו לא עובד כמו שצריך זה אומר משהו שקורה ב-KSP יותר מדי..

שק חבטות או לא, ראיתי שם דברים מסמרי שיער רק כשעמדתי בתור, אז מה קורה שם יום יום?

אם אתה קונה מחשב חדש, מגיע הביתה ורוצה לבדוק אפשרות בביוס של הלוח, פותח חוברת ורואה קישקושים על ערכים של אוברקלוק(לוח הורכב אצל מישהו אחר ועבר OC), מה תחשוב על KSP? אחרי דברים כאלו אתה יודע שהם מסוגלים להכל.

פורסם

אז ניראה לי שהגענו למסקנה.

יכול להיות מצב שמוצר חדש יהיה באריזה סגורה בצורה טובה, גם אם היא לא אטומה ב100%.

כמובן שצריך להיות ערני למצב המוצר גם אם הוא ארוז "לתפארת מדינת ישראל"...

כי הניילון הוא לא מה שיקבע את טיב המוצר, או לצורך העניין את אמינות החנות.

כי זה ממש לא "מדע" לסגור מוצר משומש בצורה שיראה כאילו אף בן-אנוש לא נגע בו.

אז לפותח הדיון, אתה יכול להיות רגוע אלה אם כן יש משהו נוסף בכרטיס שמראה שימוש חוזר, כמו סימני שפשוף באזור שהכרטיס נכנס לחריץ הלוח או משהו כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים