עבור לתוכן

כונן חיצוני הפסיק לעבוד :(

Featured Replies

פורסם

הכונן אתמול עבד ,היום חברתי אותו למחשב אחר בשביל להעביר קבצים ממנו . והוא לא נדלק ,ניסיתי לחבר למחשב שלי וגם לא עובד .

יכול להיות שהוא מת ? כי הוא עבד עד לפני כמה שעות בסדר גמור .. הוא גם לא נמצא הרבה בשימוש אני משתמש בו מידי פעם לגיבויים..

בכל אופן אם הוא מת מה אפשר לעשות ?!?!??!יש לי עליו מלא מלא דברים ממש ממש חשובים לי

פורסם

כונני 2.5 לוקחים זרם דיי גבוה, לפעמים קורה שהכבל USB דק וגבולי או שיש לו מגע קצת לא טוב ב 1 מהתקעים והוא לא עובד בגלל זה. תנסה אם כבל אחר - זה פתר לי בעיות כאלה בכמה מקרים

פורסם

הנתון שיכול להשתנות הוא שחיקה של הכבל. אחריי כמה קיפולים באיזור התקעים ואם הכבל לא ממש איכותי חוט בתוכו יכול להיקרע - גם אם הוא נקרע חלקית ועדיין מספיק טוב בשביל משהוא קטן כמו sd card הוא יכול לא להחזיק דיסק קשיח

פורסם

כשאצלי הכונן שבק חיים, פשוט פתחתי את כיסוי הפלסטיק וחיברתי אותו ישירות למחשב. שווה נסיון (במידה ויש בפנים הרד דיסק סטנדרטי כמובן).

פורסם

יש גם כוננים אחרים (ולא רק של WD) שבהם ה USB נמצא על הדיסק עצמו

פורסם

מנסיון אני מקווה שהבקר לא הלך :)

פורסם
  • מחבר

בסוף סידרתי את זה , פרקתי את הקופסה וחיברתי אותו עם SATA ישירות , החלק הזה של הUSB כנראה התקלקל ... אז עכשיו הוא לא כונן חיצוני יותר , בסדר העיקר שהמידע שמור עליו .. אקנה אחד חדש בקרוב .

תודה בכל אופן על הניסיון לעזור :) , סורי שלא עניתי לא שמתי לב בכלל שענו לי פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים