עבור לתוכן

AMD משתפרת?

Featured Replies

פורסם

על מה אתה מדבר? כל השקת HD 7000

אחד אחרי השני אחרי השלישי פורסמו ביום שחרורם הרשמי, רק תביט:

http://hwzone.co.il/reviews.php?type=graphics

תגיד תודה ל-XFX שכן הייתה מוכנה לשתף פעולה עם ישראל בעניין הזה.

בשנים האחרונות באתר פרסמתי 27 ביקורות רדאון לעומת 12 בלבד של NVIDIA. סוגרים לך את הפינות בוויכוח ואתה פונה לאחרות.

מערכות מומלצות - לא בגדר תחומי. אתה גם יכול להודות לכורי המטבעות הדמיוניים שהעלו בעשרות אחוזים את החומרה האהובה.

אם אתה כל כך רוצה ביקורות R9 290 - אתה מוזמן לקנות ולשלוח לי, אסקר בשמחה.

• תגובות 48
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

fp581,

לפי ממוצע ביצועים של TPU, במעבר מ-1080p ל-1600p, פגיעת הביצועים של הרדאונים אולי יותר קטנה ביחס לג'יפורסים, אבל עדיין, הרדאון המודרני (r9) היחיד שעובר ממצב של הפסד\תיקו להובלה על הג'יפורס המקביל זהו ה-r9 290 מול gtx780 בסטוק (אם תרצה אז גם ה-r9 290x מול Titan למרות שלא הייתי מכניס טיטאן למשוואה), וגם אז מדובר באחוזים בודדים, בגרסאות למסקרים (שמשמרות תדרים גבוהים יותר מאשר ה-retail, איתם אתה לוקח הימור). והקירור סטוק נוראי זה בכל מקרה לא שווה את זה.

ואפילו זה לא רלוונטי אליך. אתה מחבר 2 מסכי fullhd ומשחק על אחד מהם - הביצועים הם של fullhd ולא מעבר.

אם אתה משחק על 2 מסכים, אני מניח שמדובר במשחק אסטרטגיה כלשהו - איזה בדיוק ?

ובכל מקרה אתה יודע מה, מי שמבין עניין לא בוחר כרטיס רק על פי הפרש ממוצע של 1-5% בסטוק לכאן או לכאן. ידוע שזה משתנה בין משחקים, ובנוסף אתה מתעלם מכל מה שמסביב.

flash וידאו - בעיות דווחו בשני הצדדים. למעשה אני זוכר לא פחות בעיות עם הרדאונים בעניין הזה (שכביכול אתה לא מודע אליהן כי לא היה לך רדאון בדורות האחרונים). ובכל אופן, עם מעבד ממוצע אתה יכול לבטל האצת חומרה לפלאש וזהו (אגב יוטיוב כבר עבר ל-html5). זאת בניגוד לפיזיקס, שללא האצת חומרה במשחקים תומכים - נפילת ביצועים משמעותית מובטחת לך גם עם i7..

ומשחקי flash עושים לך בעיות ? שאני אבין אתה ממליץ על רדאונים בגלל משחקי פלאש ? כאלה שאמא שלי מריצה על האינטל המובנה?

פורסם
ואני דיברתי על המערכות המומלצות של האתר... לא עם כמות הסיקורים שלכם בנוגע לרדאון. שם אין רדאון אחד. אה סליחה יש שם את המעבד באם אתם רוצים מערכת מבוססת רדאון עם כרטיס מסך של nvidia כי זה ממש הגיוני...

אני אחראי על מערכת המפרטים המומלצים. אין שם כרטיסי AMD? אז מה זה, זה וזה?

חומרה חדשה שיצאה בחודשיים האחרונים אין במאגר כי הוא לא עודכן בחודשיים האחרון, ואת הסיבה תדעו בהמשך.

לפני שאתה בא ואומר "פעם היה זה ופעם היה זה" תפקח עיניים ותראה את כמות התרומה האדירה שאנשי הצוות פה נותנים, כאשר אתה מקבל בכל חודש מספר סקירות מעמיקות על מוצרים, את העזרה בפורום (כאשר רק לפני שבוע עדכנתי את המדריך הכי מורחב בארץ להרכבת מפרט מחשב), תחרויות עם כמות פרסים שאפילו אתרי מחשבים בחו"ל מתקשים להתמודד איתה. אז אנא ממך - אתה חושב שהאתר לא נותן כלום? אתה מוזמן לעבור לאתר אחר, כי רק אז, אולי, תלמד להעריך את מה שאתה מקבל פה בחינם.

פורסם

על מה אתה מדבר? תלמד לקרוא... אני לא מדבר על סיקורים על כרטיסי מסך,

http://www.youtube.com/watch?v=DYcjhJGabjs

וsyndrome אני מבין שאתה לא משחק משחקים אינדיים בכלל וזה בסדר לגמריי, אבל יש קהילה מאוד מאוד גדולה של שחקנים שמשחקים משחקים אינדיים (כמו סופר מיט בוי בסטיאן פאז וכו) שחלק גדול מהם מבוסס פלש.

ושוב... אני לא ממליץ על רדאונים בגלל משחקי פלש, אני ממליץ על רדאון במערכות עם רזולוציות גבוהות ובמערכות שלא מרנדרים בהם. מחשבים למשחקים בעיקר.

ואם אתה לא יודע 1920x1200 זה מעל full hd.

full hd זה 1920x1080... ובנוסף אין לך מושג איך אני משחק במחשב שלי אז אל תקפוץ למסקנות סתם (קוראים לזה מפה במסך אחד משחק במסך אחר)

ושוב חזרה לנושא... רדאון נמצאים במקביל לnvidia, כל אחד מהם הולך לכיוון קצת אחר, רדאון יותר על משחקים עם הרבה אלמנתים וnvidia יותר לכיוון של רינדור וחישובים פיזיקלים, וזה היה כך תמיד וככה זה צריך להישאר. כל אחד חזק בתחום שלו וכל אחד מיועד לשוק אחר (מה שאני כל הזמן מדגיש ומתעלמים מזה כל פעם מחדש)

אז נא להרגע ולנשום, הסיקורים בסדר, האתר בסדר והכל טוב. אני אחזור לי לrps ואקרא על משחקים חדשים שבאים למחשב ואתם תמשיכו להתווכח למי יש את המח היותר גדול מה שבטוח זה שמחר כולנו נחזור לעבודה ונתחיל עוד שבוע של לחסוך מזומנים למשחקים חדשים ואולי שידרוג למערכת בבית :)

פורסם

כל אחד מהם הולך לכיוון קצת אחר, רדאון יותר על משחקים עם הרבה אלמנתים וnvidia יותר לכיוון של רינדור וחישובים פיזיקלים, וזה היה כך תמיד וככה זה צריך להישאר. כל אחד חזק בתחום שלו וכל אחד מיועד לשוק אחר (מה שאני כל הזמן מדגיש ומתעלמים מזה כל פעם מחדש)

שטויות. מאז ומתמיד אנוידיה משקיעים ב-PC gaming הרבה יותר מאשר ATI/AMD. ואחרי הסיפור עם הקונסולות אתה תראה רק עוד יותר התמקדות על תכני PC מצד אנוידיה (זה כבר קורה אם לא שמת לב).

ואם פיספסתי שיש לך 1200p במקום 1080p, זה לא כזה הבדל ששווה התייחסות.

אגב, באמת מעניין אותי לשמוע על המשחקים שאתה משחק על 2 מסכים (בשביל המפה במסך השני).

לגבי mantle, בוא נמתין בסבלנות לראות מה הוא תורם לכרטיסי mid-high end. כי למי איכפת מ APU ?

פורסם

אני עדיין צוחק על 36 כרטיסי מסך... (מה לא הגיוני) לרגע לא חשבת שבדור יוצא יותר מכרטיס יחיד?

פורסם

-

פורסם

fp581 שמור על שפה נאותה, אף אחד לא דיבר אליך ברמה כזו, להתווכח תמיד אפשר אך עשה זאת בכבוד.

פורסם
וזה רק מראה כמה אתה מבין במשחקים אינדיים... כן אז זה לא מבוסס זה פלש טעות שלי אבל game maker? באמת? ודו מיימד?

וואו יש לך הרבה ללמוד.

super meat boy בנוי מ-0

fez בנוי מ-0

בסטיאן בנוי מ-0

long live the wueen בנוי מ-0

skull girls וכו וכו וכו

יש כל כך הרבה גם ב3D וגם ב2D אז בבקשה נא לא לזלזל באנשים שהשקיעו שנים מחייהם לבניית משחק מצליח ולזרוק אליהם ולהגיד שזה בנוי מgamemaker, לך תראה את indie game the movie, סרט שזכה להמון פרסים ד"א, ותלמד משהו מהם על נחישות והקרבה ואז תחזור ותגיד לי בנוי מgame maker...

לכרטיס המסך שלך לא אכפת מאיזה מנוע היה בעבר מבוסס משחק המחשב. רק הנוכחי. ציינת את SMB והבאתי לך קישור של המנוע עליו המשחק הזה ומשחקים נוספים כמו hotline miami בנויים.

החוצפה שלך לירוק על האנשים האלה כל כך קיצונית. אם הייתי הבוס שלך באתר הייתי מלמד אותך דבר או 2 על העולם הזה.

בוא ותלמד אותי דבר או שניים על העולם הזה, אתה יותר ממוזמן הרי שאתה גם מכיר אותי אישית. עד עכשיו התבטאתי בעדינות ובסבלנות יחסית. כמה חבל שאתה לא הבוס שלי וסיכוי גדול שגם לעולם לא תהיה. מעתה אתה לא תגלוש יותר לפסים אישיים.

אם אין לך מושג בנושא מסויים עדיף שתגיד זאת, למשל אני לא מבין כלום בפוליטיקה, ואני מודה בזה. אתה לא מבין כלום במשחקים אינדים אז אל תזרוק דברים לאוויר כדי להראות חכם ושב בשקט ואולי גם תלמד מזה משהו.

ההבנה שלי במשחקי אינדי היא באמת נמוכה, אבל היא לא 0, היא ה-1 הפשוט לדעת שרוב משחקי האינדי standalone מבוססי מנועי C\C++ וג'אווה ולא פאקינג פלאש של אדובי.

ועכשיו משחקים שחשוב בהם 2 מסכים, sleeping dogs מאוד נוח, burnout peradise, just couse 2 וכו

וכן כל דור יוצא יותר מכרטיס מסך אחד אבל הבסיס של כל הדור לא משתנה, מה שמשתנה זה הכמות והכח של כל אחד מהם. נא ללמוד את החומר.

ושלא נדבר על הפשלה של רדאון בדור הנוכחי עם הדבקת מדבקה חדשה לסידרה 7 שלהם...

בכל כמה חודשים קופץ לאתר איזה מומחה גאון אנונימי שאני מוצא את עצמי ומשתמשים אחרים מתווכחים איתו על טעויות שהוא מציג בגאווה רבה. זו תופעה שכנראה לעולם לא תגמר הא... לפחות יש לי נסיון בשיחה איתם.

עידן, אל תדאג לגבי שפה. ברגע שדברים גולשים מצד משתמשים לי ולאחרים יש אחלה דרך לעצור אותם.

פורסם

-

פורסם

אני לא ארים את האף, ואציע לך בחום לא לזלזל בי. ורופא? אל תעבוד עלי בחור, אין הרבה רופאים בגילך, אם בכלל. בבקשה, בוא נסיים את הויכוח בצורה מנומסת.

פורסם

-

פורסם

אני יודע שהגיל שמצויין פה הוא לא הנכון. הלוואי ורק היה. בוא נעזוב את הנושא האישי לבד, פשוט מצחיק לי שמישהו שמבוגר ממני ב-11 חודשים יכול ללמד אותי על החיים שעברתי, זה הכל. ולא, לא אפרט דבר יותר עלי ובטח שלא עליך.

למחוק שטויות אני מעדיף שלא, בגלל ההתייחסויות לכך. כל מה שציינתי הוא נכון בעליל - ציינת SMB וקישרתי אל המנוע שבו השתמשו. רשמת שאתר הזה מגמתי ומשוחד והועמדת במקומך. אם יש לך משהו חשוב באמת להוסיף אתה יותר ממוזמן.

פורסם

גם אם רוב משחקי האינדי מבוססי פלש (והם לא) לנוידיה בוודאות אין שום בעיה לרנדר את המשחקים האלה. זו טענה מגוחכת שאין לה שום הוכחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים