עבור לתוכן

קניית מסך גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מסך גיימינג חדש ב600-1000 ש"ח (עכשיו אני עם מסך 32" ועוד מסך 19").

רוב הזמן אני משחק FPS ורואה סרטים/סדרות.

משהו חשוב: בבקשה אל תתנו לי את הDELL US2312H או כל מסך אחר עם פאנל IPS... אני לא עושה שום עריכת תמונות מקצועית ואני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..)

תודה לכל העוזרים!

פורסם

ברוך הבא לפורום. :)

אני לא אמליץ לך על שום דבר שאתה לא רוצה, אבל זה שאתה אומר "אני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..)", אומר שאתה תקוע מבחינת הידע שלך על מסכי LCD אי-שם ב2004-2005 בערך. :)

פורסם
  • מחבר
ברוך הבא לפורום. :)

אני לא אמליץ לך על שום דבר שאתה לא רוצה, אבל זה שאתה אומר "אני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..)", אומר שאתה תקוע מבחינת הידע שלך על מסכי LCD אי-שם ב2004-2005 בערך. :)

מה אתה חושב על המסך הזה: http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=17953#complist ?

זה 5MS ולא 8MS, והפאנל הוא כמו IPS

פורסם

אכן מסך טוב. הטכנולוגיה, כפי שאני מבין, מאוד דומה לIPS (על אף שלא יצא לי לראות מסך כזה במו עיניי).

רק חשוב שתבין ש5MS לעומת 8MS ממש לא צריך להיות שיקול שלך. זה לא עושה שום הבדל בכלל, במיוחד כשאין ממש דרך סטנדרטית למדוד את הזמנים האלה, ואין שום ערובה שמספר נמוך יותר באמת אומר מסך מהיר יותר.

יש דברים אחרים שיכולים להיות בעלי השפעה לגיימרים (קצב רענון למשל).

פורסם
  • מחבר
אכן מסך טוב. הטכנולוגיה, כפי שאני מבין, מאוד דומה לIPS (על אף שלא יצא לי לראות מסך כזה במו עיניי).

רק חשוב שתבין ש5MS לעומת 8MS ממש לא צריך להיות שיקול שלך. זה לא עושה שום הבדל בכלל, במיוחד כשאין ממש דרך סטנדרטית למדוד את הזמנים האלה, ואין שום ערובה שמספר נמוך יותר באמת אומר מסך מהיר יותר.

יש דברים אחרים שיכולים להיות בעלי השפעה לגיימרים (קצב רענון למשל).

נכון, אבל אין בתקציב שלי לא מסכים של 1440P ולא בעלי קצב רענון של יותר מ60HZ..

זה לא השיקול היחיד, אבל השילוב של זמן תגובה מהיר יותר (שאמור לתת פחות מריחות אם אני לא טועה) ופאנל שאמור להיות טוב יותר זה שיקול די טוב.

אז בשורה התחתונה: הוא יותר טוב מהמסך של DELL?

מסך טוב מאוד.

יותר טוב מהמסך של DELL?

פורסם

לגיימינג הדל יהיה עדיף - יש לו input lag הכי נמוך מכל המסכים המקבילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים