עבור לתוכן

ביקורת | Extraction

Featured Replies

פורסם

טוב אני לא יודע איפה להתחיל. משחק אלוהי. משחק אגדי. אני מכור.

טוב עכשיו רציני. המשחק הזה, לא משנה באיזה מוד של משחק (s&d או demolution וכו') כיף!. אני חושב שהתחרותי פה הוא לא s&d אבל אני חדש במשחק ועדיין לא התעדכנתי בהכל. טוב אז בוא נתחיל בדברים הטובים:

משחק חדש, מרענן, לא מזכיר כמעט את קוד. הוא דורש טכניקות שונות לכל קלאסס ומפתח גם את יכולת הHS שלך כי ככה אתה הורג הכי מהר. משחק של מחשבה ושוב לפי מה שהבנתי לא הולך להיות S&D תחרותי. אני יכול לשבת ולשבח פה כל קלאסס וקלאסס שהם מדהימים פשוט!!!!!

אבל עכשיו הגיעו החדשות הרעות:

קודם כל זה מזכיר את TF וגם במשחק התחרותי פחות או יותר דומה ל TF.(אתמול בסוג של "VERSUS" ששיחקתי שמעתי הרבה קוראים למשחק TF3 ובצדק)

אני לא יודע אם לקרוא לזה דבר רע אבל צריך להתרגל למשחק. צריך להתרגל לזה שאין שם כמעט נשקים מקוד (אולי 2 או 4 קלאסים) ושיש דברים חדשים לשחק והמוד החדש.

בכל אופן, הם פרסמו שבעוד כמה ימים הם מביאים חבר מביא חבר ואני כנראה ימכור את המשחק למי שמעוניין( cd key)

נערך על-ידי SiaTex

פורסם

איך אני משיג את המשחק?

פורסם

אם כבר TF2 דומה למשחקים של SPLASH DAMAGE זה יותר נכון להגיד.

SD הראשונים שהביאו את המערכת קלאסים מלפני המון שנים.

התחרותי זה משימות פר מפה, זתומרת גיימפלי משתנה פר מפה וכמובן פר טקטיקה של הקבוצה השניה.

פורסם

למה למכור ? תן את זה לאנשים שרוצים לשחק במשחק ffs מה אתם מסכנים...זה כולה בטא למשחק חינמי

פורסם
טוב אני לא יודע איפה להתחיל. משחק אלוהי. משחק אגדי. אני מכור.

טוב עכשיו רציני. המשחק הזה, לא משנה באיזה מוד של משחק (s&d או demolution וכו') כיף!. אני חושב שהתחרותי פה הוא לא s&d אבל אני חדש במשחק ועדיין לא התעדכנתי בהכל. טוב אז בוא נתחיל בדברים הטובים:

משחק חדש, מרענן, לא מזכיר כמעט את קוד. הוא דורש טכניקות שונות לכל קלאסס ומפתח גם את יכולת הHS שלך כי ככה אתה הורג הכי מהר. משחק של מחשבה ושוב לפי מה שהבנתי לא הולך להיות S&D תחרותי. אני יכול לשבת ולשבח פה כל קלאסס וקלאסס שהם מדהימים פשוט!!!!!

אבל עכשיו הגיעו החדשות הרעות:

קודם כל זה מזכיר את TF וגם במשחק התחרותי פחות או יותר דומה ל TF.(אתמול בסוג של "VERSUS" ששיחקתי שמעתי הרבה קוראים למשחק TF3 ובצדק)

אני לא יודע אם לקרוא לזה דבר רע אבל צריך להתרגל למשחק. צריך להתרגל לזה שאין שם כמעט נשקים מקוד (אולי 2 או 4 קלאסים) ושיש דברים חדשים לשחק והמוד החדש.

בכל אופן, הם פרסמו שבעוד כמה ימים הם מביאים חבר מביא חבר ואני כנראה ימכור את המשחק למי שמעוניין( cd key)

קודם כל אין שום דבר רע בזה שזה משחק שעובד על קלאסים דבר שני TF גנבו את הרעיון מ ET אז זה לא TF3 זה לא קרוב למשחק זה משחק אחר לגמרי וזה פי אלף יותר מתקדם מ TF2 מכל בחינה אפשרית.

פורסם
  • מחבר

זאת דעתי..... ולגבי הבטא קי אני נראה לי יחלק לא באמת בא לי למכור אותו.... השאלה למי QQ

פורסם
eason blµz];4842793']למה למכור ? תן את זה לאנשים שרוצים לשחק במשחק ffs מה אתם מסכנים...זה כולה בטא למשחק חינמי

היית מבקש ממני היה לי 4 והבאתי אותם לאנשים רנדום בTEK9.. :\

ועצוב שאנשים מדברים פה בכלל על S&D, זה אף פעם לא היה וגם אף פעם לא יהיה הגיימוד התחרותי בשום משחק חוץ מCS.

התחרותיות והקבוצתיות במשחק שהוא Class based objective מטורפים, סוף סוף יש צורך בכל תפקיד שיהיה לו את התמיכה שלו במשחק ולא סנייפר אחד שבגלל שיש לו ספוטים הוא הורג את כולם.

זה משחק שלא תראה קבוצה מנצחת ותגיד שמישהו סוחב אותם, לבד לא מנצחים פה.

נערך על-ידי kalabokk

פורסם
היית מבקש ממני היה לי 4 והבאתי אותם לאנשים רנדום בTEK9.. :\

ועצוב שאנשים מדברים פה בכלל על S&D, זה אף פעם לא היה וגם אף פעם לא יהיה הגיימוד התחרותי בשום משחק חוץ מCS.

התחרותיות והקבוצתיות במשחק שהוא Class based objective מטורפים, סוף סוף יש צורך בכל תפקיד שיהיה לו את התמיכה שלו במשחק ולא סנייפר אחד שבגלל שיש לו ספוטים הוא הורג את כולם.

זה משחק שלא תראה קבוצה מנצחת ותגיד שמישהו סוחב אותם, לבד לא מנצחים פה.

יא גמור אני וכל הקבוצה שלי קבלנו כבר מזמן....גלעד קיבל איזה 4 מפתחות ואנדרי עוד 3 נירא לי

המשחק טוב אין ספק בכלל

פורסם

אם רוצים לשחק אני פה.

פורסם

אהה וSiaTex אולי אתה לא מודע לזה אבל TF2 אחד המשחק הכי תחרותיים שיש, יותר מכל קוד שהיה ויהיה.

בגלל שהמשחק נראה סתם משחק כיף אנשים חושבים שזה לא משחק רציני אבל אם לא שחקת שם תחרותי לא תבין באמת כמה טוב המשחק הזה.

פורסם

אם למישהו כאן יש קוד לבטא, אשמח אם ישלח לי בהודעה פרטית :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים