עבור לתוכן

[סקירה \ מדריך] Steam Family Share

Featured Replies

פורסם

Steam Family Share הוא שירות חדש של Valve אשר נמצא כרגע בבדיקת בטא סגורה ומאפשר לשתף את ספריית המשחקים שלנו עם אנשים אחרים. ניתן ליצור קבוצה של עד 10 משתמשים אשר משתפים את הספריות שלהם.

קווים מנחים:

1. הבעלות על המשחקים שייכת למי שקנה אותם ככה שאי אפשר לקנות DLCS למשחק שמישהו אחר קנה.

2. אי אפשר לשחק במשחק אשר נמצא בספרייה אשר נמצאת כרגע בשימוש על ידי מישהו אחר.

3. ניתן להגדיר מה בדיוק משתפים (ספרייה, הישגים, חנות וכיו"ב). כל עוד אנו במצב Family רק מה שמשותף זמין לנו.

4. אם מישהו משתמש במשחקים בספרייה שלכם לפעילות לא חוקית כמו צ'יטים והאקינג במולטי אתם תקבלו באן וינקטו נגדכם צעדים בלי קשר אם פיזית אתם עשיתם זאת.

Abuse:

ניתן להתחבר לSteam במצב Offline בחשבון אשר קנה את המשחקים וכל מי שהספרייה הנ"ל שוטפה עמו יוכל לשחק בו זמנית בלי בעיה. הצד השלילי של הסיפור שאי אפשר יהיה לשחק במצב Offline במולטי או לקבל הישגים.

איך מצטרפים לשירות?

1. צריך להתחבר לחשבון הסטים שלכם ולהצטרף לקבוצה הבאה: Steam Family Share

2. לאחר מכן תחכו מספר ימים עד שתקבלו במייל אישור שצורפתם לשירות זה נראה כך:

lpll.jpg

3. השלב הבא יהיה לפתוח את הSteam ותחת תפריט Settings להפעיל את הבטא של Steam Client.

toh6.jpg

4. עכשיו התוכנה תתעדכן ותיפתח מחדש, כעת ניכנס שוב לSettings ונבחר בAccount ואז Manage Family Options.

אם זאת פעם ראשונה שאתם מפעילים את התוכנה בבטא אחרי שהצטרפתם לשירות אמור להופיע לכם תפריט הSettings אם הוא נעלם פשוט צריך לכבות את מצב הFamily ואז הוא יחזור.

54m5.jpg

5. במסך הזה אנו מגדירים מה מהאפשרויות אנו רוצים לשתף, ניתן לשתף רק משחקים שאנו בוחרים או את כל הספריה, אפשר אצ'יבמנטס וכולי. שימו לב! מה שאתם לא משתפים לא יהיה זמין גם לכם בזמן שאתם במצב Family. וכמובן כאשר אתם במצב Family אין גישה להגדרות שבתפריט Settings.

אחרי שנגדיר פעם ראשונה את הבחירות שלנו נצטרך לבחור לנו PIN שזה קוד בן ארבע תווים שנאלץ להקליד בכל פעם שנתעסק עם מה שקשור למצב הFamily.

איך מזהים שאנו במצב Family? כמו בתמונה יש לנו סמלון שיהיה בצד ימין למעלה של Steam וכאשר הוא ירוק המצב פעיל ואילו כשהוא אדום המצב כבוי.

a8fl.jpg

6. איך מוסיפים מחשבים חדשים לקבוצה? מאוד פשוט. צריך פיזית ללכת למחשב ממנו רוצים לשתף (אני לדוגמא משתף עם האחיין שלי) ומשם מתחברים לחשבון הSteam שלכם.

לאחר מכן בוחרים Settings ואז Manage Family Sharing & Devices.

השלב הבא לבחור את המחשב שממנו התחברתם כרגע (הוא יצטרף לרשימה במקום המסומן ב1) ואז לאשר אותו בכפתור המסומן 2 ובסוף לסגור עם הכפתור המסומן 3.

לאחר מכן פשוט להתחבר בחזרה עם היוזר של בעל המחשב עמו אתם משתפים את הספרייה ותיהיה לו גישה למשחקים שלכם דרך מערכת ה Family.

705e.jpg

x4ct.jpg

בהצלחה!

פורסם

שירות מעולה. אבל איך אני מבטל את הנעילה של קוד הpin בכל פתיחה של STEAM? במקום חנות הוא הולך לי ישר לlibrary

פורסם
  • מחבר

אתה חייב לכבות את הFamily כל פעם שאתה רוצה לקנות משהו או לגשת לדברים שמשפיעים על החשבון כמו הגדרות וכולי אין ברירה.

פורסם

הבנתי שהשרות הזה מאפשר לשחק במשחקים בבעלות של משתמש אחר ?

פורסם

^ תקרא את מה שכתוב בהודעה הראשית של פותח הת'רד ותדע

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אין זה לא נותן לי משלב 6 וגם לשלב 5 זה נותן רק 3 אפשרויות ואני נכנס לשם דרך FAMILY (האפשרות השלישית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים