פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים שלום רב, אני לא בטוח אם השאלה רלוונטית לפורום הזה אבל אשאל בכל זאת....אני רוצה לקנות אנטיוירוס , כזה שלא יכביד על המחשב שלי ויאפשר לי לחיות בשקט נפשי.אני רוצה לציין שאני מוריד הרבה מביטורנט ומשחק משחקי רשת אז שהוא גם לא יפריע לי עם אלו.האמת שלא היה לי אנטיוירוס מעולם אבל בזמן האחרון אני מקבל בפייסבוק וג'ימיל שמישהו כל פעם במקום אחר בעולם ניסה להיכנס לי למחשב עם הסיסמה שלי(אני חושד שיש לי רוגלה במחשב או משהו).... ולכן אני רוצה לקנות..מישהו יכול לייעץ לי איזה אנטיוירוס לקנות של איזה חברה?
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים אם מישהו מנסה לפרוץ לחשבון פייסבוק וג'ימייל שלך זה לא אומר שיש לך רוגלה על המחשב.אם הייתה לך רוגלה על המחשב הוא כבר היה נכנס בקלות לחשבון שלך.ESET לא רעים לדעתי, לא מכביד יותר מדיי על המחשב ולמרות שאין לי ניסיון מול השירות שלהם שמעתי כמה דברים טובים.יש לך כמובן גם תוכנות חינמיות.
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר אז אם אין קשר לרוגלות על המחשב מה יכולה להיות הסיבה?ועל איזה אנטיוירוס אתה ממליץ למשל ולמה?
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים יכול להיות סתם מישהו שמנסה לנחש סיסמאות. יכול להיות אפילו מישהו שאתה מכיר.יכול להיות שזה גם פישינג (מקשקשים משהו על אבטחה ומבקשים שתתן את המשתמש והסיסמה וככה עובדים על אנשים לתת להם את הפרטים של החשבונות בלי להתאמץ יותר מדיי).לגבי האנטיוירוס, עניתי לך. ESET כי התוכנה טובה והשירות טוב (ממה ששמעתי).אם אתה מעדיף משהו חינמי, AVG.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.