פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים שלום לכולם, ברשותי כונן קשיח מדגם Samsung EVO 840 1TB בצעתי העתקה של קובץ גדול(סרט) בין הכוננים של הכונן קשיח והמהירות הייתה מתחת ל 100MB האם מכיוון שהוא מבצעה קריאה וכתיבה פיזית באותו הכונן הקשיח הוא כלכך איטי? יש לי עוד מחשב בבית עם כונן EVO 840 500GB ולוח Intel שתומך בטכנולוגיית Intel Rapid והכונן עובד הרבה יותר מהר איתו. האם קיימת טכנולוגיה מקבילה ללוח שלי? מפרט המחשב שלי : CPU : AMD A10 5800K MB: Gigabyte GA-F2A75M-D3H תודה.
פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים אתה מעביר בין מחיצות?או מה-SSD לקשיח רגיל?כי זה הגיוני מאוד אם אתה מעביר מ-SSD ל-HDD או ההפך שזה יהיה איטי יותר.אני לא חושב שזה קשור לאינטל רפיד, אבל לא תמצא בחיים לוח למעבד AMD עם טכנולוגיות של אינטל, הן חברות מתחרות, כמו שלא תמצא iCloud בגאלקסי S4.
פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים אתה לא יכול להעתיק מ/אל הדיסק הקשיח במהירות גבוהה יותר ממה שהוא מסוגל לתת.בדיוק כמו שאתה לא יכול לגרור עם טרקטור מכונית מרוץ במהירות שאינה של הטרקטור.
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר הכוונה כאשר אני מעתיק בין המחיצות של ה SSD.וברור שטכנולוגיות של מתחברות לא יהיו אחת אצל השנייה.... אך ציינתי בשאלה האם יש טכנולוגיה דומה אצל AMD? נערך 2013 בדצמבר 2311 שנים על-ידי eli_kats
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים RAPID זה רכיב CACHING תוכנתי של סמסונג.ככל הידוע לי אין לזה שום קשר ללוח או ליצרן הלוח.אין לך אפשרות להפעיל את הRAPID על כונן EVO באחד המחשבים?
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר קודם כל תפעיל את הRAPID בכונן לפני שאתה מתלונן על ביצועים.ואיך אני מפעיל אותו?האם RAPID מקצר את חיי הכונן?... או מזיק לו בדרך כלשהי?
פורסם 2013 בדצמבר 2711 שנים מחבר כן מצאתי.... אך השאלה האם הפונקצית RAPID הזאת גורמת נזק/ קיצור חיים לכונן ע"י כך שהיא מאיצה אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.