עבור לתוכן

וירוס קטלני?ניצח שלושה אנטי וירוסים

Featured Replies

פורסם

היום שמתי לב ש"avast antivirus" כבוי,עשיתי תיקון אוטומטי,לא קרה כלום.האנטי וירוס לא נדלק.

ניסיתי לעשות סריקה לוירוסים,אבל בסוף האנטי וירוס קרס.

הסתכלתי במנהל משימות ושמתי לב שהשימוש מעבד הוא 75%.שום תהליך לא אוכל את המעבד חוץ מ"cvtres.exe".

ראיתי שיש לח דבר חדש בסטארט אפ:"explo.ini".

ניסיתי להסיר את זה מהסטארט אף,אבל הוא כל הזמן חוזר לסטארט אף לבד.

ניסיתי להתחיל בסייף מוד,גם לא עזר.התקנתי AVG 2014,גם לא הצליח להתקין.

ניסיתי להתקין "Malware Bytes",הוירוס ניצח גם אותו.ניסיתי לסגור את "cvtres.exe" דרך מנהל משימות,

אבל הוא פותח את עצמו מחדש כל שניה.

השמח עם תעזרו! :)

פורסם

תריץ את MalwareBytes במצב בטוח.

פורסם

אתה יכול לעשות suspend ל process דרך process explorer כאשר אתה רואה מה הפעיל אותו דרך process monitor.

פורסם
  • מחבר
תריץ את MalwareBytes במצב בטוח.

אני לא מצליח להיכנס למצב בטוח בגלל שהמקלדת שלי לא עובדת בבוט

איפה אני מוריד "Process Explorer" ו"Process monitor" ?

נערך על-ידי Vent

פורסם
  • מחבר

הגיוני שיהיה לי windhost.exe בסמל של "steam" שרץ כל הזמן?

ניסיתי להריץ Malware Bytes בסייף מוד אבל הוא כותב:"

Windows cannot find 'C:\Program Files (x86)\Malwarebytes' Anti-Malware\mbam.exe'. Make sure you typed the name correctly,and then try again.

נערך על-ידי Vent

פורסם
  • מחבר

הורדתי,ניקיתי לא ניקה כלום.

פורסם

יהיה לך מאוד קשה להיפטר מרוטקיט ככה מכיוון שהוא מתנגד אקטיבית וגם אתה לא יודע איזה רוטקיט זה. כמו שהומלץ פה עדיף שתשתמש בהפצת לייב עם אנטיוירוס כלשהו.

פורסם
  • מחבר
יהיה לך מאוד קשה להיפטר מרוטקיט ככה מכיוון שהוא מתנגד אקטיבית וגם אתה לא יודע איזה רוטקיט זה. כמו שהומלץ פה עדיף שתשתמש בהפצת לייב עם אנטיוירוס כלשהו.

דבר ראשון,מה זה הפצת לייב?ואני לא מצליח לנתקין שום אנטי וירוס,ואם כן,או שהוא לא עובד או שהוא לא נפתח.

פורסם

הפצת לייב היא מערכת הפעלה שלמה על CD, אתה מעלה אותה מתוך ה-CD או DVD או דיסק און קי ויש בה אנטי וירוס שאולי יתפוס את הוירוס הזה. אתה יכול מתוך ההפצה לגבות מידע וקבצים חשובים לך. לרוב מדובר בהפצת לינוקס עם תוכנת אנטי-וירוס.

הנה דוגמאות להפצות כאלה:

http://sourceforge.net/projects/antiviruslivecd/

http://www.livecdlist.com/purpose/windows-antivirus

פורסם
  • מחבר

אני יכול לעשות הפצת לייב מדיסק און קי?

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים