פורסם 2013 בדצמבר 2011 שנים מישהו משתמש בהגדרה הזו? זה מקובל?אף פעם לא נתקלתי בזה , כמה זה תורם לנראות של המשחק?
פורסם 2013 בדצמבר 2911 שנים זה תורם מאוד אבל אם בא לך לאנוס את הכ"מ שלך אז בבקשה זה לא ממולץ למחשבים רגילים, אל תשנה את זה מתחת או מעל ל 100, אלא אם כן יש לך חומרה כבדה במיוחד
פורסם 2014 בינואר 111 שנים זה עוזר נגד SHIMMERING (מעין הבהובים, רעש ברקע כשנמצאים בתזוזה) וALIASING, במשחק הזה ANTI ALIASING הוא על הפנים, הוא עובד רק על חפצים מסויימים, וRESOLUTION SCALE 200% זה כמו 4X SUPER SAMPLING AA שעובד על כל התמונה .. בפועל 200% מוריד את הFPS ב75% לפחות ממה שבדקתי, ומתחת לזה אתה ממש לא תפתור את הALIASING והSHIMMERING אז חבל על הביצועים.
פורסם 2014 בינואר 211 שנים בונא אז אני לא המשוגע היחיד, שמתי לב לזה וחשבתי שזה רק אצלי, ואולי זה בגלל ההגדרות שלי, עכשיו אני מבין שלא. חרא של AA אני חייב להגידזה עוזר נגד SHIMMERING (מעין הבהובים, רעש ברקע כשנמצאים בתזוזה) וALIASING, במשחק הזה ANTI ALIASING הוא על הפנים, הוא עובד רק על חפצים מסויימים, וRESOLUTION SCALE 200% זה כמו 4X SUPER SAMPLING AA שעובד על כל התמונה .. בפועל 200% מוריד את הFPS ב75% לפחות ממה שבדקתי, ומתחת לזה אתה ממש לא תפתור את הALIASING והSHIMMERING אז חבל על הביצועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.