עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך כדאי ? GTX770 / 280X / GTX780 / 290

Featured Replies

פורסם

הייתי ממליץ לך על 280X 3GB יש בTMS ב1600~ שקל ככה שזה זול מ770 עם 4 גיגה ונותן בערך אותם ביצועים. לBF4 בהגדרות אולטרא צריך יותר מ2 גיגה זיכרון בכרטיס מסך מניסיון (למסך 1200P).

• תגובות 48
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
הייתי ממליץ לך על 280X 3GB יש בTMS ב1600~ שקל ככה שזה זול מ770 עם 4 גיגה ונותן בערך אותם ביצועים. לBF4 בהגדרות אולטרא צריך יותר מ2 גיגה זיכרון בכרטיס מסך מניסיון (למסך 1200P).

http://www.kotaku.com.au/2013/11/battlefield-4-benchmarked-is-your-pc-up-to-the-task/

הבדל של 3 פריימים (ושניהם לא להיט) בין הכרטיסים...

פורסם

ו-2 פריימים הבדל ל780

פורסם

חברה שניה! עשיתם סלט!!!!!!!!

תסבירו לי רגע מה הולך... יש לי

gigabaite gtx770 4gb oc, אני משחק

Batman arkham origins, ומרגיש לפעמים ירידת fps, גם בac4.

כרטיס כמו שלי לא יכול להריץ משחקים כאלה על אולטרה?! אם אני רוצה להגביר ביצועים, איזה מסנן צריך להוריד? תסבירו פעם אחת על מה אפשר לוותר מבחינה ויזואלית, שלא יהיה ממש מורגש, ומצד שני יגביר את הfps.. תודה

פורסם
ו-2 פריימים הבדל ל780

selfie קישר את ההשוואה הכי מסכנה שראיתי ל-BF4.

בהשוואות אחרות ל-BF4 אתה תראה הבדל ביצועים של בין 15% ל-20%~ (תלוי ברזולוציה) מ-280x ל-GTX780.

אבל לצורך העניין ברובם ה-280x וה-770 דומים. זה שכרטיסים עם יותר זכרון עלולים לעבור את ה-2GB במקרים מסויימים לא בהכרח אומר שחייבים יותר מ-2GB בשביל לקבל ביצועים טובים. בנוסף בעלי 770 או 280x כנראה יעדיפו להריץ BF4 על גג 2xAA לטובת FPS ככה שגם אם הגבלת הזכרון היתה מכשול פוטנציאלי - היא מאבדת רלוונטיות. 2 הכרטיסים יריצו כמו גדולים ב-ultra עם 2xAA, ובשניהם החוויה תיפגע עם 4xAA.

naki, תתן ל-Geforce Experience להגדיר לך את המשחקים וזהו. שם גם תראה על איזה הגדרות גראפיות כביכול משתלם לוותר לטובת ביצועים. זה משתנה ממשחק למשחק.

פורסם

אני הייתי ממתין ל-290 עם קירור מתקדם..

פורסם

הבנתי שה optimize של הGeForce experience מוריד הגדרות סתם.. ולא מדוייק בכלל! והוא גם לא מזהה לי את כל המשחקים, לא יודע למה.. איך עושים שהוא יזהה הכל?

- - - תגובה אוחדה: - - -

מה שאתם אומרים בעצם זה שעם gtx770 אי אפשר להפעיל משחקים היום על סינון של יותר מ 4x4 ובgtx 780ti הכל יעבוד חלק על סינון גבוה?.. לא יודע מה איתכם.. אני שיחקתי max Payne3 על gtx 560ti על אולטרה והוא רץ חלק מאוד... גם בהגדרות המומלצות של המשחקים הכי חדשים אף פעם לא תראו כרטיסים ברמת הgtx770... אחד המוזרים.. ועוד יותר מוזר זה שאתם כנראה צודקים

פורסם

קודם כל התייחסנו ל Battlefield 4 ספציפית לפני שהתפרצת עם batman ו-ac4. כל משחק לגופו. אגב 2 אלו עושים שימוש בהאצת PhysX בנוסף לעוד כמה תוספות (חלקן בלעדיות ל-nvidia) שיכולות להכביד לא מעט, בעיקר ב-ac4.

GeForce experience מוריד הגדרות שנבחנו ונבחרו מראש ע"י nvidia, ע"מ להביא את המשחק לקצב פריימים ממוצע מסויים (40 או 60 לא זוכר מה המטרה המדויקת שם). ומדובר בברירת המחדל לכרטיס שלך מבחינתם. עדיין אפשר לשחק עם זה גם מהתוכנה וגם מהמשחקים עצמם. יש אנשים ש-FPS היעד שלהם (הנחשב שחיק) הוא אחר, נאמר 30fps ולפיכך להם ישתלם להוסיף הגדרות\פילטרים לטובת איכות תמונה. בנוסף אחרים יכולים להעדיף הגדרות שונות מאשר אלו ש-nvidia בחרו.

אתה יכול בהגדרות התוכנה להוסיף\לכוון אותה לתקיות הראשיות לסריקת המשחקים שלך. עם זאת לא כל המשחקים נתמכים.

להלן רשימה (לא ידוע באיזה תדירות מתעדכנת):

http://www.geforce.com/geforce-experience/supported-games

פורסם

כל המשחקים שלי נתמכים, בדקתי.. ואני רוצה fps 60. וואלה בא בנאדם, רוצה לשחק על גרפיקה טובה מידי פעם, לא גיימר כל היום סוגר תריסים כל היום על המחשב... כבר חודשיים אני מתעסק עם המחשב הזה שרק יביא לי ביצועים נורמלים!! מי היה מאמין שעם כרטיס כמו gtx770 עוד צריך כאב ראש של להתאים הגדרות וכל היום בפורום... לא נורא לומדים

פורסם

אם 770 היה מריץ את כל המשחקים הכבדים ב-60fps על הגדרות מקסימאליות למשך שנים, כנראה שגם היינו נשארים במקום מבחינת פירוט גראפי במשחקים. בנוסף המחיר לא היה יורד, ולא היתה סיבה לייצר כרטיסים חזקים יותר. אז ואללה בא בנאדם רוצה על הפרנציפ למקסם הגדרות שישלם על כרטיס חזק יותר או 2.

וכאמור, אם להתאים הגדרות זה כאב ראש ופורומים, בדיוק בשביל זה יש GE עם סליידר של יחס איכות\ביצועים.

עוד מעט תגיד שעדיף קונסולות תוך כדי התעלמות מהעובדה ששם מקבלים הגדרות בינוניות-נמוכות בלי אפשרות שליטה...

פורסם

מתי יצא gtx770 5gb? אגב, יצא ממש לפני חודש gtx 760.. מוציאים כרטיס שמראש לא יריץ משחקים על הגדרות מקסימליות רק כדי שיהיה יותר זול?

חשבתי שה770 זה כרטיס מהשוק העליון, לביצועים כבדים.. ככה אמרו לי כשקניתי.. טעיתי בבחירה של כרטיס?

ומשפט אחרון של פירגון.. גיליתי את האתר הזה רק אחרי שהתחלתי לטפל בבעיות של המחשב החדש שקניתי לא מזמן.. וממש מצטער שלא נכנסתי קודם.. אחלה ביקורות, כותבים בפורום חברה רציניים שמבינים מה הבנאדם צריך.. לפני כן נכנסתי קבוע לאתר פורומים אחר, מאז שאני פה לא נכנסתי שם אפילו פעם אחת.. תודה לכולכם

פורסם

סחטיין על הפרגון לקהילה :xyxthumbs:

ה-gtx760 יצא לפני חצי שנה, לא חודש. ולא לעולם לא ייצא gtx770 5gb ! יש לו דגמים של 2gb ו-4gb, נפח זכרון לא משנה את כח הכרטיס, אלא עוזר למנוע בעיות ביצועים במידה ומשחק נזקק ליותר זכרון ממה שיש על הכרטיס.

יש היום מספר כרטיסים חזקים יותר מ-gtx770 מצידה של nvidia, כמו gtx780, gtx titan, gtx780ti, gtx690 וכן מערכי SLI של מס' כרטיסים. ה-770 ממוקם בשוק בינוני-גבוה, או גבוה אך לא עליון.

לגבי השאלה אם טעית בבחירת הכרטיס, הייתי אומר שתלוי כמה שילמת על גרסאת ה-4gb. אם בסביבות האלפיים ש"ח - אולי עדיף היה להביא כרטיס חזק יותר (לא משנה אם היה לו 4gb או 3gb) במחיר קרוב. זה עדיין לא אומר שבחרת כרטיס חלש. ה-770 טוב, הדגם שלך גם מגיע עם OC אני מבין. ו-4gb זה בכל זאת יתרון, רק לא בהכרח שווה כמה מאות שקלים הפרש בימינו, לגיימינג על מסך בודד.

פורסם

התכוונתי ל 4gb. שילמתי 2800. לכרטיס עם ספק 760w של חברת cougar

פורסם

22/10/13 לפני חודשיים בדיוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים