עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך כדאי ? GTX770 / 280X / GTX780 / 290

Featured Replies

פורסם

780 =) זו דעתי

• תגובות 48
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה מבלבל תשכל מה ??

מקס פיין ברזולוצייה שלי על מקסימום פילטרים עובר את ה2 גיגה רוצה צילום מסך ??

וחוץ מזה ועוד יותר גרוע שלפותח הדייון יש רזולוצייה יותר מפול אייץ די..

תפסיק לבלבל תמח..

תרצה תקבל צילום מסך ..

פורסם
אחי לי יש 780 ובמחיר של היום אני הייתי הולך עליו אבל זה ענין שלי..

יש שיגידו אחרת..

בכל מקרה רק שתדע שאפילו הוא לא מריץ קרייסיס 3 על מקסימום ב60 פריימרים לשנייה..

אני מאוד אוהב תכרטיס הזה..

אבל אני קניתי אותו בקניית מחשב חדש אז לי זה ישתלם יותר..

הוא יקר אך לדעתי שווה.

אבל זו דעתי..

כי ה770 אפילו את מקס פיין 3 או אל אינור לא יחזיק לך .. גם כי יש לו רק 2 גיגה וגם כי הוא לא חזק ואימתני כמו ה780 ..

שטויות במיץ...יש לי את ה770 והוא אדיר מאוד...מריץ לי את מקס 3 על אולטרה בלי למצמץ

פורסם

עלאק שטויותבמיץ מה אתה מבין בכלל בחיים שלך ???

תשים על AAX8 MSSA ותראה איך ה770 שלך מתחיל ״לרקוד״..

וזאת בלשון המעטה..

אני מדבר על רזולוציית ומעלה1980/0120

פורסם

השאלה היא למה אתה משחק על X8 כאשר מעל X2 לא מבחינים בהבדל...

פורסם

X8 AA ממש מיותר, ואתה מדבר על רזולוציות גבוהות מ-1080P ..

פורסם

תשים על AAX8 MSSA ותראה איך ה770 שלך מתחיל ״לרקוד״..

וזאת בלשון המעטה..

אני מדבר על רזולוציית ומעלה1980/0120

למה להפעיל משהו שלוקח משאבים לחינם ולא עושה שום הבדל בולט לעין?

פורסם

quote_icon1.png

שפה כזאת בבקשה להשאיר מחוץ ל-HWzone. וכן, להגיד למישהו "אתה לא יכול להפעיל פילטר כבד במיוחד שישחט כל כרטיס בשוק" זה פשוט לא רלוונטי.

אקח כל מילה של בעל חומרה מתקדמת ואמיס אותה בקלות עם פילטר MSAAX32 שלא ישנה לו דבר באיכות התצוגה

פורסם

יש פה אנשים ש״שטויות במיצ״ בשבילהם זה ״ברכה״ הלוואי כולם פה היה להם לשון או אצבעות כמו שלי..

בכל מקרה כן רואים הבדל בmsaa8 תבוא אצלי לראות את ההבדלים במקס פיין 3 נמאס להתווכח..

פורסם

ברוב המקרים היום אני בכלל לא מחשיב MSAA (אם זה 4, 8 או 32) לפילטר איכותי. מס' בעיות מתפספסות עם הפילטר הזה.

אם כבר אז TrMSAA או TrSSAA אבל גם זה לא מתקרב לאיכויות של OGSSAA, SGSSAA, שאר סוגי SSAA ושילובים למיניהם.

גם TXAA נותן עבודה מצויינת (ברמת ביצועים של MSAA), במידה ומתפשרים על חדות הטקסטורה.

פורסם
  • מחבר

אז להריץ ל 3 שנים על 1900 על 1200 עם התפשרות קלה על פילטרים פה ושם, ה GTX 770 2 גיגה מספיק ? יש דגם מומלץ ?

פורסם

"מספיק" זה משתנה מאדם לאדם. איזה כרטיס היה לך קודם, למשך כמה זמן, וכמה היית מרוצה ממנו ?

אם אתה הולך על 770 אז 2GB (כי באיזור המחירים של 4GB כבר יש כרטיסים עדיפים). ספציפית זה נראה הכי משתלם:

http://www.tms.co.il/product/12908 (יש אותו גם ב-1590ש"ח ב-startpc.co.il)

לא רק בין הזולים אם לא הכי זול בארץ, יש לו גם אחלה קירור ואוברקלוק מהמפעל.

פורסם
  • מחבר

כיום יש לי HD4870 מומהר (איפה הימים שכרטיס מעולה יחסית לזמנו היה עולה 1100 שקל) ועל 1680 / 1050 הוא מריץ משחקים סביר למדי (אם כי לא ניסיתי בינתיים את המשחקים הכבדים של השנים האחרונות, יותר לכיוון אינדי ומשחקים פשוטים יותר גרפית). מדגדג לי לשחק ב BF4 ואחרים אונליין ולא הייתי רוצה לראות נפילה בפריימים על מחשב חדש עם מסך ברזולוציה 1920 על 1200 (אני מניח שיתכן וצריך להתפשר אולי קצת על הפילטרים, אבל למען האמת לא נגעתי יותר מדי בהגדרות של הדברים הללו כדי לדעת האם זה מפריע / משפיע). איזה כרטיס נראה לך יספיק לי ? (לא נראה לי הגיוני להוציא בכל מצב 3000 שקל על כרטיס למשל על רזולוציה כזו).

ה TWIN FROZR הוא מומהר ? האם הוא שקט ? ל MSI יש את ה LIGHTNING שאני מבין שהוא הדגם ה OC הרציני שלה, אז אולי כדאי במקום ה TWIN את ה GB X3 WINDFORCE ?

פורסם

ה-TWIN FROZR ידוע כאחד השקטים, עם מאוורים גדולים מהרגיל. הוא מומהר בקטנה בברירת מחדל ("gaming mode"), ומומהר לאותם התדרים של ה GB x3 Windforce במצב "OC Mode". מצב זה נבחר בלחיצת כפתור בתוכנה "MSI Gaming APP", אבל אפשר גם להמהיר ידנית בתוכנות אחרות (כאשר התדר המדובר כביכול מובטח לך, וזה כבר רק 13mhz הפרש מגרסאת ה lightning).

http://www.msi.com/product/vga/N770-TF-2GD5-OC.html#overview

גם ה-GB אחלה. 3 מאווררים (קטנים יותר), ה-OC הוא בברירת המחדל. כאשר ההפרש ביניהם ב-TMS עומד

על כ-50ש"ח עם קניית מחשב חדש ו-100ש"ח ללא. אישית 100ש"ח בטוח לא הייתי מוסיף ל-GB. בחירה שלך אבל, ואי אפשר לטעות.

7mlm.png

לגבי נפילות FPS, אף אחד לא יתחייב לך, יש יותר מדי גורמים (משחק \ הגדרות \ מעבד ושאר רכיבים), אבל זכור שה-770 חזק כפי 3~ מהכרטיס הקודם שלך. לפי מה שאני מבין אתה גם לא ממש מתעסק או מחפש למקסם הגדרות\פילטרים במשחקים הכבדים, אז אני מניח שה-770 יספיק. עם הדריבר תותקן תוכנה בשם Geforce Experience שתנהל את הגדרות המשחקים עבורך, בהתאם לחומרה שלך, עם אפשרות להזזת סלידר חכם של יחס איכות\ביצועים. הכי פשוט שיש.

מצד שני עם האוכל בא התיאבון ולך תדע מה יהיה עוד שנתיים. מן הסתם כרטיס כמו 780 יחזיק יותר או לפחות יקנה יותר ביצועים, כנ"ל r9 290 (תזהר מגרסאות reference אבל) והם יותר קרובים ל-2000ש"ח מאשר ל-3000ש"ח שהגדרת כחסר הגיון. לא נהמר בשמך :)

פורסם

אני ההיתי הולך על הג'יגהבייט.

יש לי כרטיס אחר (780) מאותה סידרת קרור -x3, פשוט מעולה.

יש ביקורת כאן באתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים