פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים היי, רכשתי לאחרונה Dell U2713HM, והופתעתי לטובה, במיוחד לאור העובדה שנפלתי על עותק מושלם (בלי זמזום, בלי פיקסלים, בלי באקלייט בליד וכו'). אחרי כחודש עבודה, התחלתי להבחין במין מסגרת שחורה: פס בעובי ממש דק, אבל בהחלט נראה לעין בחלק העליון של המסך (כמו המשך למסגרת הפיזית, רק לא.) בחלק הימני ובחלק השמאלי. הפסים רצים לאורך ולרוחב, ובעצם יוצרים מסגרת (כמו.. שורה של פיקסלים כבויים, אם זה נשמע הגיוני). הפסים קיימים גם במצב דיאגנוסטיקה, ללא שום דבר מחובר. האם יש פה מישהו עם מסך כזה ויכול לאשר את החששות שלי, שזוהי תקלה, או שאני מדמיין, וככה זה בכל המסכים? לא נתקלתי באזכור לתופעה כזאת בשום מקום, אז או שאני מדמיין, או שתמיד יש פעם ראשונה. תודה רבה. מצורפת תמונה עם הסבר ואיור (רצוי להגדיל!) נערך 2013 בדצמבר 1811 שנים על-ידי EagleX2
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים מחבר תודה על התמונה.גם לי בהתחלה זה נראה הגיוני, אך נציג בפורום של דל אמר לי שזה לא אמור לצאת ככה מהמפעל.
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים מחבר כמו אצלי בערך.אני מצטט את הבחור מדל:#1"It is your call. That would not bother me, expecially if the panel did not have any dark dot pixel defects. Our specification allows up to five dark dot pixel defects. You can contact Technical Support for you country. If the monitor exchange is setup outside the first 30 days from the original invoice date, the replacement will be Refurbished."#2"Normal, no. Within manufacturer specifications, maybe. If we did not specifically tell the factory what to look for, I doubt that they would see it. Again, it is your call."בגדול הוא אומר, שלא ככה אמור לצאת המסך מהמפעל, אבל הם לא מוודאים אותם אותו עד לרמה כזאת. הוא גם אומר, שאם המסך במצב טוב, וזה הדבר היחיד שמפריע, הוא באופן אישי לא היה מחליף, אבל יש לי את האפשרות.כמו כן, הוא אומר שאם המסך מוחלף אחרי 30 יום מהקנייה, מקבלים מחודש (מעניין אם זה ככה גם בישראל).בתכלס, אני מאמין שברוב המסכים מהדגם הזה זה ככה, פשוט רק אנחנו שמנו לב לזה. אני ממש מתלבט.
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים על מה אתה מדבר? על הפס השחור בין קצה התמונה הכחולה למסגרת המסך, או על שני הפסים הקטנים באזור המרכזי של התמונה, היכן שההדגשה שלך, באדום, מופיעה?
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים מחבר אני מדבר על הפס השחור בין קצה התמונה הכחולה לקצה המסגרת.שני הפסים הירוקים מסמנים את הפס השחור והאדום את המסגרת הפיזית.
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים לי ולאחי יש את 23 ולא ה27, ויש לי בדיוק אותו דבר. נראה לי זה פשוט ככה, והבחור מדל פשוט לא הבין מה אתה רוצה מחייו. בכל מקרה אם לא הייתה מעלה את זה לא הייתי שם לב לזה בחיים.
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים נראה לי זה פשוט ככה, והבחור מדל פשוט לא הבין מה אתה רוצה מחייו הגדרה טובה. זה בדיוק המצב.
פורסם 2013 בדצמבר 1911 שנים http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19536709.aspxהנציג חשב שאתה מדבר על 2 הנקודות הירוקות, שנראות כמו פיקסלים תקועים, אבל התברר שזה סימון שלך בתוכנת עריכה..
פורסם 2014 בינואר 511 שנים מחבר אני מקפיץ לטובת משהו אחר שנתקלתי בו, ואני כנראה ארגיש שוב מטומטמם, למרות שהפעם אני באמת חושב שזאת בעיה.עברתי סוף סוף לעבוד ברזולוציה הטבעית, 2560*1440. התחלתי לשים לב למין עיקום מסויים, מין עיוות דמוי חצי אליפסה בצד שמאל.שוב, חשבתי שאני מדמיין, אבל גם אנשים אחרים שמו לב לזה, גם בימין, אבל פחות. הסתכלתי על ה"פסים השחורים" המקיפים את התמונה, ושמתי לב שבצד שמאל קיימת התופעה הבאה: בראש המסך, הקו ממש דק, נהיה עבה באמצע ונהיה שוב דק לקראת הסוף. בהשוואה עם שני מסכים אחרים, של חברה אחרת שקיימים אצלי בבית, זה לחלוטין יוצא דופן. ניסיתי לבדוק את כל החיבורים עם כמה כרטיסי מסך, התופעה זהה.ניתן לראות את זה בתמונות שצילמתי - מומלץ להגדיל: http://imgur.com/a/B7Yv8שוב, נשאלות השאלות, האם זה נפוץ, האם אני מדמיין, או האם באמת נתקלתי בתקלה די יוצאת דופן?תודה. נערך 2014 בינואר 511 שנים על-ידי EagleX2
פורסם 2014 בינואר 511 שנים מחבר http://imgur.com/a/B7Yv8מה זאת אומרת מה אכפת לי? לעומת הבעיה הראשונית והדמיונית שדיווחתי עליה, פה אני לא צריך זכוכית מגדלת - אני רואה את זה, וזה מפריע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.