פורסם 2013 בדצמבר 1711 שנים שלום לכם אני עובד כמתכנת PHP כבר כמה שנים. יודע גם JAVASCRIPT, AJAX, CSS2 , PERL, HTML, SQL לא יודע שפות עיליות כמו c#, c++, java כל כמה שנים אצלנו בחברה - העובד יכול לצאת להשתלמות לקורס קצר על חשבון העבודה. איזה קורס כדאי לבחור שיקדם אותי ? אני לא מתעניין בניהול. אני חושב בכיוון של או קורס שיהפוך אותי למתכנת PHP טוב יותר, או מתכנת טוב יותר באופן כללי (לא בשפה מסוימת)
פורסם 2013 בדצמבר 1711 שנים לא בקיא בתכנות אבל לפי מה שרשמת אתה בעיקר מתכנת WEB, תבדוק עם חבר'ה מהעבודה איזה שפות חוץ מPHP נמצאות בשימוש אצל הלקוחות שלכם ותבחר אחת שתפתח בפניך עוד אופציות בכיוון של הWEB כדי שתחזק את עצמך בכל המחלקות עם כל השפות השונות.
פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים תלמד תכנות ל-Mobile... אפליקציות נייטיב, HTML 5 ו-CSS3.גם angularjs/backbone יכולים לעזור.
פורסם 2013 בדצמבר 1811 שנים מחבר מה עם ללמוד לינוקס ברמה בסיסית ? אני הרי תמיד מתכנת בסביבת לינוקס ולא בוינדוס....אני יכול דרך אגב להדביק פה קישור לסיליבוס של קורסים שנראים לי רלוונטיים ? נערך 2013 בדצמבר 1811 שנים על-ידי RedEye212
פורסם 2013 בדצמבר 2111 שנים מחבר נראה לי שאני הולך ללמוד SQL למתקדמים.בכל שפת WEB אני רואה שיש שתי שפות שאני כל הזמן משתמש בהן: REGULAR EXPRESSION ו SQLאין סיבה שאני לא אשחה בשתי השפות האלה.אני יודע REGEX ברמה מתקדמת, אני רוצה להיות מסוגל לעשות גם שאילתות מאוד מסובכות ומתוחכמות גם ב SQL, לעשות אופטימיזציה לשאילתות כדי שיקחו פחות זמן וכ"ו נערך 2013 בדצמבר 2111 שנים על-ידי RedEye212
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים מחבר אם יש לך בסיס במסדי נתונים אתה יכול ללמוד לבד די טוב.המטרה היא ללמוד על חשבון זמן העבודה. אני לא רואה משהו שאני לא יכול ללמוד בתחום הזה לבד. נערך 2014 בינואר 911 שנים על-ידי RedEye212
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.