פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים מחבר או קי אז לא הבנתי...אם אני שם עם דבק חם (ואני לא פותח את המחשב כל יום..)אז זה יפול או לא??
פורסם 2004 בפברואר 2821 שנים לא הייתי ממליץ על דבק חם הוא נוטה להתפורר אחרי כמה זמן סיליקון שקוף יהיה יותר עדיף חוצמזה אני למשל שמתי בהתחלה דבק חם אבל עד שהגעתי לחצי השני של החלון, הדבק בחצי הראשון כבר התקשה... התחלתי לחמם את זה עם פן ובלאגנים... סיליקון עדיף...!
פורסם 2004 במרץ 121 שנים אתמול הדבקתי עם סיליקון.... אחרי 2 דקות הכל ירד אז הדבקתי גם מסביב להכל.. אבל היה די קשה!
פורסם 2004 במרץ 221 שנים לפי דעתי זה יחזיק והדבק לא ימס כי צריך חום ממש גבוה!ורק שתידע יהיה לך מאוד קשה להוציא את הפרספקט אם תירצה!
פורסם 2004 במרץ 221 שנים אכן, לסיליקון ודבק חם פשוט אין את ה"כוח" הנדרש ע"מ להחזיק את החלון במקום (חוץ מסיליקונים ספציפיים יקרים יותר), אם ברצונך בהדבקה ולא חיבור ע"י ברגים וכד' הייתי הולך על דבק אפוקסי שמצויין להדבקת פלסטיק למתכת, יחסית זול ומהיר, גם סוגים מסויימים של דבק 3 שניות (סופרגלו) יתאימו... : לא כ"כ ברור לי למה ההתעקשות על סיליקון? כ"כ מיותר, דבק אפוקסי עולה כ15-30 ש"ח לחבילה בשני מזרקים וסופרגלו עוד פחות. לשניהם לוקח בין שניות לדקות "לתפוס", אז מה הקטע עם הסיליקון? מקווה שבהדבקה הבאה ילך יותר טוב (רמז - להדביק עם חומר אחר )
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אוקיי.. מסקנה: הדבק מחזיק מעמד טוב מאוד! (כוונה לסיליקון) - רק צריך להשאיר מהלילה עד הבוקר!
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר רגע...אם אני ידביק עם דבק אפוקסי אין סיכוי שעד שאני יגיע לחצי חלון הוא יתייבש כבר???
פורסם 2004 במרץ 521 שנים אמרו לי פעם להדביק עם דבק דו צדדי, ניסתי וכל הזמן הפרספקט היה משוחרר,רופף ולא חזק אז הדבקתי עם דבק חם וזה מחזיק אותו ממש חזק
פורסם 2004 במרץ 521 שנים אתה יכול להדביק עם הדבק הדו צדדי ( שכבר הזכירו ) ואז אחרי שזה מודבק ( קצת רופף ) אתה יכול לעבור על זה עם סילקון \ דבק חם
פורסם 2004 במרץ 521 שנים רגע...אם אני ידביק עם דבק אפוקסי אין סיכוי שעד שאני יגיע לחצי חלון הוא יתייבש כבר??? ??? בוא נעבור על השלבים :1. אתה מערבב כמות נדיבה של חלקי האפוקסי, שתספיק למריחה על כך קצוות החלון.2. בעזרת האפליקטור (שבד"כ מגיע עם המזרק) או חתיכה של טלכרט ישן את מורח על מסגרת החלון (הפרספקס עדיף - אבל אפשר גם על המארז) מריחה בעובי של בערך 0.5 ס"מ עד ס"מ - לא לוקח יותר מדקה שתיים אם אתה משתמש באפליקטור מתאים.3. מצמיד את הפרספקס למארז - לוחץ כדקה, עוזה ואחרי עוד כ3-5 דקות זה מודבק!4. נגמר.בהצלחה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.