עבור לתוכן

האם בחלון אפשר להדביק עם...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

או קי אז לא הבנתי...אם אני שם עם דבק חם (ואני לא פותח את המחשב כל יום..)

אז זה יפול או לא??

פורסם

לא הייתי ממליץ על דבק חם

הוא נוטה להתפורר אחרי כמה זמן

סיליקון שקוף יהיה יותר עדיף

חוצמזה אני למשל שמתי בהתחלה דבק חם אבל עד שהגעתי לחצי השני של החלון, הדבק בחצי הראשון כבר התקשה... התחלתי לחמם את זה עם פן ובלאגנים... :P

סיליקון עדיף...!

פורסם

אתמול הדבקתי עם סיליקון.... אחרי 2 דקות הכל ירד >:(

אז הדבקתי גם מסביב להכל.. אבל היה די קשה!

פורסם

סיליקון צריך איזה 10 שעות כדי שיתייבש, פלא שזה ירד לך אחרי 2 דקות? :P

פורסם

לפי דעתי זה יחזיק והדבק לא ימס כי צריך חום ממש גבוה!

ורק שתידע יהיה לך מאוד קשה להוציא את הפרספקט אם תירצה!

פורסם
אכן, לסיליקון ודבק חם פשוט אין את ה"כוח" הנדרש ע"מ להחזיק את החלון במקום (חוץ מסיליקונים ספציפיים יקרים יותר), אם ברצונך בהדבקה ולא חיבור ע"י ברגים וכד' הייתי הולך על דבק אפוקסי שמצויין להדבקת פלסטיק למתכת, יחסית זול ומהיר, גם סוגים מסויימים של דבק 3 שניות (סופרגלו) יתאימו...

::) לא כ"כ ברור לי למה ההתעקשות על סיליקון? כ"כ מיותר, דבק אפוקסי עולה כ15-30 ש"ח לחבילה בשני מזרקים וסופרגלו עוד פחות.

לשניהם לוקח בין שניות לדקות "לתפוס", אז מה הקטע עם הסיליקון?

מקווה שבהדבקה הבאה ילך יותר טוב (רמז - להדביק עם חומר אחר ;) )

פורסם

אוקיי.. מסקנה: הדבק מחזיק מעמד טוב מאוד! (כוונה לסיליקון) - רק צריך להשאיר מהלילה עד הבוקר!

פורסם

ובגלל הזמן שהוא מתייבש עדיף כבר להשתמש באפוקסי...

פורסם
  • מחבר

רגע...אם אני ידביק עם דבק אפוקסי אין סיכוי שעד שאני יגיע לחצי חלון הוא יתייבש כבר???

פורסם

אמרו לי פעם להדביק עם דבק דו צדדי, ניסתי וכל הזמן הפרספקט היה משוחרר,רופף ולא חזק אז הדבקתי עם דבק חם וזה מחזיק אותו ממש חזק

פורסם

אתה יכול להדביק עם הדבק הדו צדדי ( שכבר הזכירו ) ואז אחרי שזה מודבק ( קצת רופף ) אתה יכול לעבור על זה עם סילקון \ דבק חם

פורסם
רגע...אם אני ידביק עם דבק אפוקסי אין סיכוי שעד שאני יגיע לחצי חלון הוא יתייבש כבר???

??? בוא נעבור על השלבים :

1. אתה מערבב כמות נדיבה של חלקי האפוקסי, שתספיק למריחה על כך קצוות החלון.

2. בעזרת האפליקטור (שבד"כ מגיע עם המזרק) או חתיכה של טלכרט ישן את מורח על מסגרת החלון (הפרספקס עדיף - אבל אפשר גם על המארז) מריחה בעובי של בערך 0.5 ס"מ עד ס"מ - לא לוקח יותר מדקה שתיים אם אתה משתמש באפליקטור מתאים.

3. מצמיד את הפרספקס למארז - לוחץ כדקה, עוזה ואחרי עוד כ3-5 דקות זה מודבק!

4. נגמר.

בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים