פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים אם אני רוצה להדביק פרספקט למארז אני יכול עם דבק חם??יש סיכוי שזה ימס או מהשהו???
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים לא זה לא ימס וזה יהיה מצוין הרבה מדביקים ככה אם אתה רוצה להיות בטוח אז אתה גם יכול להוסיף איזה 4 ברגים למרות שהדבק יחזיק
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים בחום מסויים הדבק כן יימסעבדתי קצת עם דבק כזה,פירקתי קונטיינר שבתוכו היו פריטים שמודבקים בדבק חםבגלל החום שהקונטיינר צובר בשמש בקיץ חלק מהפריטים פשוט התפרקו.
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים כן אבל אני לא חושב שהמארז שלו יגיע לכזה חום כדי שיספיק להמיס את הדבק שנמצא על הדלת של המארז (ואם החום כן יצליח להמיס את הדבק זה סימן רע) ועוד הצעה זה להדביק אם סיליקון שקוף זה לא ימס
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים יכול להיות שסיליקון יותר טוב אני לא יודע לא ניסיתי. את האמת גם אם דבק חם לא ניסיתי אני השתמשתי בגומיה. בכל מקרה אם אתה הולך להכין חלון אז שיהיה בהצלחה והכי חשוב תביא תמונות
פורסם 2004 בפברואר 2621 שנים אני השתמשתי בדבק חםוזה היה במחשב שהיה חם רוב הזמן..טמפרטורת המארז לא מגיעה לחום שהדבק נמס...
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים הדבק החם אומנם לא נמס אבל אם אתה פותח את המארז בממוצע של פעם ביום תוך שבועיים זה מתפרק !מנסיון לא היה לי כוח להדביק אותו חזרה בצורה רצינית אז שמתי סלוטייפ בפינות ... (מגעיל אני יודע)
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים אכן, לסיליקון ודבק חם פשוט אין את ה"כוח" הנדרש ע"מ להחזיק את החלון במקום (חוץ מסיליקונים ספציפיים יקרים יותר), אם ברצונך בהדבקה ולא חיבור ע"י ברגים וכד' הייתי הולך על דבק אפוקסי שמצויין להדבקת פלסטיק למתכת, יחסית זול ומהיר, גם סוגים מסויימים של דבק 3 שניות (סופרגלו) יתאימו... בהצלחה, מחכים לתמונות
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים אני הדבקתי אם SUPERGLUE וזה לא מתפרק גם אם אתה רוצה...אני יודע כי אני צריך להוריד את הפרספקס :-\ אבל זה מחזיק את זה ממש חזק
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים מה זה דבק אפוקסי ? ומה מחירו ביחס לאחרים ? נשאר לי להדביק את החלון שלי ואני לא יודע עם מה! :-\
פורסם 2004 בפברואר 2721 שנים דבק אפוקסי זה דבק שמורכב משני חלקים הדבק עצמו, וחומר שמקשה אותו. אחרי שהוא מתייבש, רק פטיש יכול להוריד אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.