עבור לתוכן

מפרט למחשב להורים טכנופוביים- עד 2000 ש"ח כולל מסך

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

ההורים שלי זקוקים למחשב חדש. הם מוכנים להוציא עד 2000 ש"ח עבור מחשב שיהיה אמין (אני גרה בחו"ל ולכן אין ביכולתי לעזור להורי) ויחסית מהיר, ושיהיה רלוונטי בשנים הקרובות. כל שימושם הוא אינטרנט (פייסבוק, יוטיוב, YNET וכו'), ומדי פעם הם צופים בסדרות או סרטים בסטרימינג. המחשב גם יריץ אופיס. לגבי המסך, מכיוון שהם לא רואים טוב והם לא מרכיבים את המשקפיים שלהם, המסך צריך להיות בין 21 ל23 אינץ'. אפשר לחרוג במאה מאתיים שקל מהתקציב אבל לא יותר, זה על חשבון תקציב האוכל שלי :) עדיפות למסך עם רמקולים.

חשוב לי כמו שציינתי שהמחשב יהיה אמין ורלוונטי למספר שנים (בסביבות השלוש, זה בהחלט זמן נורמלי למחשב נייח) ועדיף שהאחריות למחשב תהיה לזמן כמה שיותר ארוך ואם תהיה בבית הלקוח. אם לא, אז הקניה צריכה להיות באיזור חולון-בת ים-תל אביב.

עדיפות למחשב שמגיע עם וינדוס 7- או בלי וינדוס בכלל, שאני אתקין בעצמי- משום שהם לא אוהבים להתנסות בדברים חדשים ככה שהם לא יסכימו לעבוד עם וינ8.

עדיף שיגיע עם כרטיס אלחוטי מובנה- אבל אם לא, יש לי כרטיס חיצוני שאפשר להרכיב. אין ממש צורך בציוד היקפי נלווה כגון עכבר, מקלדת וכו', אבל אם הם יגיעו בנוסף אז בכיף :)

אבא שלי רגיש לרעש (אוזניים של כלב ציד) ככה שהמחשב צריך להיות כמה שיותר שקט, מ-7 ומעלה.

יש לי צורב כבן 4 מהמחשב הקודם שלי- אם ניתן יהיה להרכיב אותו במחשב החדש זה יהיה מצוין.

אין בעיה עם מחשב ומסך שמגיעים מחנויות נפרדות.

מקווה שציינתי את כל הדברים הנדרשים,

תודה ויום טוב!

פורסם

TMS עושים משלוחים עד בית הלקוח ואוספים את המחשב במקרה של תקלה במסגרת האחריות.

זה מה שניתן לקבל בתקציב הזה(כולל החריגה):

המעבד מספיק לשימושים שהצבת, כללתי מסך מעולה ומומלץ, כללתי רמקולים זולים כמה שניתן, זה הכי שקט שניתן לקבל בתקציב הזה.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪276

קירור למעבד:

1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W

כמות: 1 - מחיר: ₪28

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪269

מארז:

באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪385

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪180

קשיח למחשב שולחני:

Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2

כמות: 1 - מחיר: ₪246

רמקולים:

Genius SP-S110 Black New Design

כמות: 1 - מחיר: ₪39

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪820

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2243

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2199 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/6l28yedp

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. כמעט וסגרנו על המחשב ואז אמא שלי החליטה שהיא מעדיפה להכפיל את התקציב ולקנות מחשב all in one, וכשהם ניסו לשחק עם ה-8 הם טענו שזה לא נורא והם יכולים להתרגל.

קפצנו לבאג וקיבלנו שם הצעה ל: hp pavilion 23 b000ej ב4300. האחריות היא בבית הלקוח (בתקווה שהיא לא של באג אלא של היבואן), והמסך גדול- 23 אינץ'. הם אמרו שמדובר במסך מגע אך לפי המפרטים ברשת לא מדובר במסך מגע.

התסכלתי באתר של TMS- הם מציעים דל עם נתונים יחסית דומים, רק עם וינ7 (inspiron all in one 2320 c2100 4G 1TB 23'FHD ). כרגע ההתלבטות שלי היא בין שניהם אבל יש הצעות נוספות אשמח לשמוע.

אני מתלבטת ביניהם בגלל שיש לי ניסיון לא טוב עם שתי החברות במוצרים אחרים- לי יש לפטופ של דל ושנאה עזה ליבואן המקומי שלהם, יעל פתרונות תכנה, ובעבר (עשר שנים בערך) הייתה לנו מדפסת של HP שאיך לומר, יותר לא הדפיסה מאשר הדפיסה.

אם למישהו יש השגות לכאן או לכאן אשמח לשמוע, או הצעה למחשב אחר, עם מסך 23 אינץ', אחריות בבית הלקוח ולא יותר מ4300.

עריכה: אני מוסיפה רשימה שעלתה בזאפ, של מחשבים שנראים עומדים בקריטריונים שנתתי:

hp touchsmart 520-1200ej b9r70ea

dell inspiron 23 in-rd336461

fujitsu simenese x913- tp0003IL

תודה רבה!

פורסם

לא הייתי קונה HP, אחרי שהבאתי להם מחשב לתיקון והוא חזר עם חלקים נחותים אחרי המתנה של כמה שבועות.

פורסם
  • מחבר

מקפיצה, אם יש למישהו דעות נוספות זה יעזור

פורסם
TMS עושים משלוחים עד בית הלקוח ואוספים את המחשב במקרה של תקלה במסגרת האחריות.

פורסם
  • מחבר

עידן, שאלתי הייתה על האחריות, כיוון שאני מניחה שמוצרי דל מתוקנים אצל היבואן הרשמי ולי אין ניסיון חיובי איתו, ובאופן כללי על ההשואה בין המפרטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים