עבור לתוכן

מישהו מוכן לענות לי על 2 שאלות?

Featured Replies

פורסם

1. קודם כל. מה כל ההייפ מהקונסולות החדשות? אני באמת מתלבט אם לקנות אחת מהן, אבל הנה הסיבות שבגללן עדיין לא קניתי:

• רזולוציה. יש דיבור על כך שבקרוב הסטנדרט יהיה מעבר ל1080P במחשבים, שיהיו רזולוציות חדשות. אז איך זה יתכן שה-"דור החדש" מתקשה להריץ 1080P? זה פשוט אבסורד.
  • כל הטריילרים שהבטיחו drive club ועוד שלל משחקים שנראים מעולים, בהשקה. איפה הם? אני רואה אולי 2-3 משחקי השקה לכל קונסולה, וכל השאר יש למחשב. פשוט אין טעם לקנות כרגע את המכשיר, ועוד במחירים כאלה, כשאין משחקים. אז על מה כל ההייפ? מה כל הלחץ לרוץ ולקנות את אחת הקונסולות?

2. GTA5. תהרגו אותי, אבל אני לא מבין מאיפה מפליצים את כל התמונות מהמשחק כשהתמונה שם חדה. אני לא מבין למה בכל הביקורות אמרו שהגראפיקה מעולה במשחק הזה. יש לי טלוויזיה 23 אינץ ו40 אינץ של סאמסונג. המשחק נראה בPS3 מפוקסל ולא יותר יפה מGTA4 ובXBOX בכלל יותר גרוע. ואני עוד רחוק מלהיות זונת גראפיקה, אני משחק במחשב במשחקים ישנים אבל עדיין.. מפריע לי מאוד שכולם אומרים שבGTA5 הגראפיקה מדהימה ואני פשוט לא רואה את זה! עד כדי כך שיש לי הרגשה שאולי המסכים שלי לא טובים? קונסולות? אבל איך, אם בדקתי את זה גם בXBOX וגם בPS3.

פורסם

GTA5 אולי יפה יחסית לקונסולות הישנות ,המשחק לא יצא עדין לא לחדשות ולא לPC

ובגדול חוץ מבילעדים ,עם מענינים אותך מספיק ,אני לא ממליץ לקנות עם יש לך מחשב חזק

עדיף לחכות כמה שנים עד שהמחיר ירד משמעותית

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כרגע לxbox one יש בלעדיים מצויינים ויש לו הרבה יותר משחקים מאשר PS4, למרות זאת אני דיי בטוח שאחרי תקופה של שנתיים שלוש לPS4 יהיה ייתרון במשחקים אקסלוסיבים כמו שיש ל PS3 על הXbox.

halo, forza ו gears משחקים מצויינים שמאוד בלטו בxbox אני בטוח שמייקרוסופט ינסו לשחזר את ההצלחה גם עם כותרים חדשים, אי אפשר לדעת מה יהיה.

בשונה משנים קודמות מייקוסופט מתחילה ברגל ימין ונותנת לקונסולה שלה הרבה אפשרויות חדשות שאין למחתחרים, אסור לשכוח שבמדינות כמו ארה"ב קונים את הxbox לא רק כקונסולה אלא כאביזר בידור לסלון בשונה מסוני שמפיצה אותו כקונסולה לכן מייקרוסופט מקבלים עוד קהל יעד מה שהופך את הקונסלוה לנפוצה יותר.

אני הייתי ממליץ לך לחכות שיהיו עוד משחקים (מינימום 20 בכל קונסולה) כדי לראות מה הולך, אם יש לך סבלנות כדי לך לחכות איזה שנה, קונסולות הן מוצר שנשאר בשוק הרבה זמן ולכן הוא אטרקטיבי יחסית הדור הקודם היה בערך 7-8 שנים בשוק והוא עדיין כאן, הדור שלפניו 5-7 שנים (תלוי בקונסולה).

זה לא משהו שיש עליו מדד קבוע אבל אפשר לראות שיש לסוני מגמת ירידה.

פורסם

כמו שכבר אמרו, אין מה לקנות עכשיו. תחכה שיהיו יותר משחקים מעניינים ואז תשקול.

כרגע זה סתם hype

פורסם
כרגע לxbox one יש בלעדיים מצויינים ויש לו הרבה יותר משחקים מאשר PS4, למרות זאת אני דיי בטוח שאחרי תקופה של שנתיים שלוש לPS4 יהיה ייתרון במשחקים אקסלוסיבים כמו שיש ל PS3 על הXbox.

halo, forza ו gears משחקים מצויינים שמאוד בלטו בxbox אני בטוח שמייקרוסופט ינסו לשחזר את ההצלחה גם עם כותרים חדשים, אי אפשר לדעת מה יהיה.

בשונה משנים קודמות מייקוסופט מתחילה ברגל ימין ונותנת לקונסולה שלה הרבה אפשרויות חדשות שאין למחתחרים, אסור לשכוח שבמדינות כמו ארה"ב קונים את הxbox לא רק כקונסולה אלא כאביזר בידור לסלון בשונה מסוני שמפיצה אותו כקונסולה לכן מייקרוסופט מקבלים עוד קהל יעד מה שהופך את הקונסלוה לנפוצה יותר.

אני הייתי ממליץ לך לחכות שיהיו עוד משחקים (מינימום 20 בכל קונסולה) כדי לראות מה הולך, אם יש לך סבלנות כדי לך לחכות איזה שנה, קונסולות הן מוצר שנשאר בשוק הרבה זמן ולכן הוא אטרקטיבי יחסית הדור הקודם היה בערך 7-8 שנים בשוק והוא עדיין כאן, הדור שלפניו 5-7 שנים (תלוי בקונסולה).

זה לא משהו שיש עליו מדד קבוע אבל אפשר לראות שיש לסוני מגמת ירידה.

gears בגדול לא בילעדי של MS

הוא שיך לאפיק ,ולמרות שיצא בעבר רק ל360 חוץ מהמשחק הראשון שיצא גם לPC

לא ברור מה יקרה בדור החדש

כי פורט מהXBO לPS4 וPC ומאק ,אמור להיות דבר מאוד קל

ככה שבילעדים מצד שלישי ,כניראה לא יהיו הרבה בדור החדש

בעניין הילו ,בינתים יצא רק הילו ספין אוף לXBO ,משחק שיצא גם לPC וWIN8 IT

ויצא גם ל360

בבילעדים הגדולים לXBO יש את פרוזה החדש ,לPS4 את קילזון החדש

שניהם בערך ציון 80

לא משהו שחיבים לרוץ ולקנות

KI אומנם קיבל ציונים טובים ,אבל זה משחק מוזל

בכל מקרה בארץ ובדגש על הארץ -לא מבין חוץ מחולי בילעדים למה לקנות את הקונסולות האלו כרגע

זה פשוט לא משתלם בטווח הארוך ,בגלל מחיר המשחקים מול הPC

בארצות הברית זה מאוד שונה ,כי יש הרבה חנויות שקונות ומוכרות משומשים ,גם משחקים וגם קונסולות

ככה שאפשר לקנות משחק בנגיד 60$ ,לחרוש אליו חודש ,ונגיד למכור אותו לחנות ב30$ (סתם זורק מספרים )

אפשר אז לקנות משומש חדש ב55$ ,וכו וכו וכו

בארץ פשוט אני לא מכיר אף חנות שעושה את זה ,ומאוד חבל

לאומת זאת יש את סטים \GOG וכו ,עם מיבצעים מאוד זולים ,ככה שאפשר לחכות עד שהמשחק המבוקש נימכר בעשרות שקלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים