עבור לתוכן

עדיף לארח אצל YouTube/Vimeo או לארח באתר עצמו?

Featured Replies

פורסם

שלום.

HostGator.

אתר שמקבל בערך 8,000 ביקורים בחודש.

האם לארח ווידאו (של 20 מגה כל אחד, ארבעה במספר) בשרת של HostGator או שמומלץ בדרך כלל להשתמש ב YouTube או Vimeo במקום?

מה נותן את החוויה היותר טובה למבקר?

תודה!!!

נערך על-ידי benyben

פורסם

בפירוש עדיף ב-youtube/vimeo מבחינת הכל - גם מבחינת ממשק נוח ומוכר יותר לגולש, גם מבחינת מהירות, גם מבחינת משאבים.. וגם מבחינתך - אפשרות לצפיה בסטטיסטיקות, לייקים/תגובות וכו'.

אם אתה מתכוון להעלות סרטונים שכוללים מנגינות רקע שבעיקרון מוגנות בזכויות יוצרים (כלומר כל מיני שירים וכו'..) אז תדע ש-youtube הרבה יותר קשוחים מבחינת מחיקה של דברים כאלה, ו-vimeo פחות.

כנ"ל לגבי עירום :)

פורסם

שום דבר לא טוב יותר ממשהו אחר ב-"הכל"..

במקרה הזה, זה פחות טוב בעיקר אם אתה רוצה להחיל בקרת גישה.

מבחינת משאבים ופיתוח, כפי שנאמר זה עדיף.

נערך על-ידי Adir.

פורסם

אין בעיה לספק פתרונות לבקרת גישה גם אם הסרטון יושב ביוטיוב/וימאו.

פורסם

אתה בטוח במה שאתה אומר?

ברגע שאני משיג לינק לסרטון מסויים, איך אתה מונע ממני לצפות בו (ביוטיוב לצורך העניין)?

פורסם

א. אין שום סיבה ש"תשיג" לינק לסרטון שאתה לא אמור להשיג לינק אליו.

ב. ב-vimeo יש אפשרות להגן על סרטונים בסיסמה.

ג. יש גם פתרונות טכנולוגיים לחסימה מוחלטת ומותאמת אישית.

פורסם

א. אין גם שום סיבה שמישהו יכניס "'; DROP TABLE users" ב- ID של קטגוריה, אין שום סיבה שמישהו ישיג דיסק של מערכת הפעלה אם הוא לא רכש אותה ואין שום סיבה שאתה יכול להסתמך על זה שאין שום סיבה שזה יקרה.

ב. הגנה בסיסמא לא רלוונטית, גם את הסיסמא אפשר להפיץ ברגע שמישהו משיג אותה ומעבר לכך מדובר כאן על שכבה נפרדת מה- ACL של המערכת שלך ככה שאין לך שום ממשק איתה (כנ"ל לגבי הגדרת ה- Private של יוטיוב שעובדת עם מערכת משתמשים נפרדת).

ג. ביוטיוב? שוב, לא שאני מכיר משהו כזה. כשאני אומר בקרת גישה אני מדבר על לאפשר רק לחלק מסויים מתוך קהל הגולשים שלך לצפות בסרטונים האלו, כאשר ההגבלה מתבצעת ברמת המערכת שלך עצמה ו/או בהתממשקות ישירה מול ספקית השירות.

http://stackoverflow.com/questions/13902543/youtube-api-direct-is-there-a-way-to-limit-embed-code-accessibility-to-only-c

נערך על-ידי Adir.

פורסם

א. אתה טועה

ב. לפי הגישה שלך, אפשר לעקוף גם כל מערכת הגבלות שתקבע לוקלית על השרת שלך..

ג. מה אתה רוצה מהחיים שלי? אתה שם לב שאתה המצאת פה נושא לדיון שאף אחד בכלל לא דיבר עליו?

פורסם

אתה צודק בהכל.

פותח האשכול, יש שאלות נוספות?

נערך על-ידי Adir.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים