עבור לתוכן

איזה טיל כתף אתם הכי אוהבים?

Featured Replies

פורסם

פתחתי את כל הטילים באנג'ניר וסתם מעניין אותי עם איזה טיל אתם הכי אוהבים לשחק?

נראה לי שאני אהיה בין הבודדים שדוקא הכי אוהב את ה- RPG 7V2

אני אוהב אותו בגלל שיחסית הוא עושה הכי הרבה נזק, ובנוסף אפשר לשגר אותו, להעלם, ולצוץ

מחדש במיקום אחר. ככה קשה לאוייב לזהות מהיכן בדיוק אתה פוגע בו.

נגד מסוקים/מטוסים אני הכי אוהב את ה- SA 18 IGLA

מה אתכם?

נערך על-ידי taltola

פורסם

שלשום גם אני פתחתי את כל הקיט של האנג'ניר והתחלתי לשחק עם ה FGM-172 SRAW.

ככול שאני משחק איתו יותר כך אני מצליח לכוון אותו בצורה טובה יותר.

החסרון איתו שאתה צריך להישאר עם הכוונת על המטרה אבל בסה"כ הוא תענוג

פורסם

RPG אני פשוט מת על הטיל הזה, טיל פשוט ומעולה!

פורסם

SRAW ברוב המקרים, Stingers להוריד מסוקים מעצבנים

פורסם

איך לעזאזל אתה מצליח להוריד מסוק עם סטינגר? הוא משחרר flares ונגמר הסיפור, אלא אם אתם כמה חברה שיורים עליו אחד אחרי השני?

פורסם
איך לעזאזל אתה מצליח להוריד מסוק עם סטינגר? הוא משחרר flares ונגמר הסיפור, אלא אם אתם כמה חברה שיורים עליו אחד אחרי השני?

אתה מחכה שהוא יוריד flares ואז יורה שוב. טיל ראשון שפוגע זה mobility hit, השני זה כבר kill.

הרבה יותר קל לירות אותם כי זה fire & forget בניגוד לigla שצריך נעילה קבועה.

נערך על-ידי Spacecowboy

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה אתה גם לא חייב לבזבז את הטיל הראשון.

שמתי לב שאם אני רק ננעל על מסוקים למשך איזה 7-8 שניות הם בדרך כלל נלחצים וישר משחחרים FLARES עוד

לפני שאתה יורה את הטיל.

בקיצור, אני בדרך כלל קודם ננעל, ממתין לראות אם הם משחררים FLARES ורק אחרי זה יורה אותו.

פורסם

בקשר למסוקים באמת כדאי לחכות קצת אבל כדאי יותר להיות ער לסביבה שלך, האם יש בניינים גבוהים? הרים? שבמידה ואתה יורה ירי שחרור פליירים, שיהיה לך עוד מקום לתמרון כי אחרת פשוט תפספס את ההזדמנות והוא יטען חדשים...

פורסם

אני נהנה לשחק עם הSRAW אפשר בקלות להוריד מסוקים איתו במיוחד מסוקי סיור והם לא יודעים מה הכה בהם...כמובן שזה דורש תרגול...הטיל השני שאני מאוד מחבב זה הRPG נגד טנקים שהוא ממש חזק וגורם נזק רציני אם מכוונים למקום הנכון...אני לא משחק הרבה עם טילים נגד מטוסים כי אני חושב שאז אתה חשוף מאוד למתקפות של משוריינים בלי יכולת להגיב...מנסה לשלב את כל היכולות בטיל אחד לכן אני מוצא את עצמי משחק הרבה עם הSRAW...

פורסם

יש טיל שאני יכול לשגר אותו גם על טנקים ונגמשים וגם על כלי טיס?

פורסם

אחד שננעל על המטרה?? אני חושב שלא...

בBF3 הJAVALIN היה כזה אבל לפי מה שראיתי במשחק, סירסו אותו שיינעל רק על כלי רכב שהם לא אוויריים.

אולי אם מישהו סימן אותו בPLD או משהו כזה אז אפשרי איתו אבל לא יצא לי להיתקל בסיטואציה כזו

פורסם
  • מחבר

אין טיל שיכול להינעל גם על רכבי קרקע וגם על כלי טיס.

אבל הכי טוב זה

הSRAW שאם קצת מזל ויכולת יכול להפיל גם כלי טיס.

למרות שיצא לי אפילו עם RPG להפיל מסוקים.

פורסם
אחד שננעל על המטרה?? אני חושב שלא...

בBF3 הJAVALIN היה כזה אבל לפי מה שראיתי במשחק, סירסו אותו שיינעל רק על כלי רכב שהם לא אוויריים.

אולי אם מישהו סימן אותו בPLD או משהו כזה אז אפשרי איתו אבל לא יצא לי להיתקל בסיטואציה כזו

לא סירסו שום דבר.

גם ב-BF3 לא יכולת להינעל על מטרות אויריות ללא LASER DESIGNATOR.

פורסם

SRAW FTW :yelclap:

אחד הדברים המספקים להוריד איתו מסוק. זה נראה קשה בהתחלה אבל זה ממש קל בTEST RANGE על המזלט החופר שיש שם. יש לMATIMI0 סרטון שהוא מוריד מסוקים במרחקים מטורפים שטסים במהירות עם הטיל הזה.

מה גם שיש איתו טריק קטלני - יורים 1 לאוויר (חייב תוך כדי ADS), טוענים ומכוונים את השני על הטנק ויורים, ואחרי רגע גם הראשון יפגע בו והוא מקבל 50% נזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים