עבור לתוכן

בחוברת הוראות רשום לי שאם אפתח את המחשב האחריות תוסר, מה אני עושה ?

Featured Replies

פורסם

נגיד להגדיל זיכרון?

להחליף SSD?

במידה והסוללה תקולה ,לשלוח רק את הסוללה ולאל את כל המחשב ..?

רשום לי במפורש ,בחוברת של היבואן במידה והאפתח את המחשב האחריות תוסר , אז איך כל העולם ואישתו מחליפים HDD ומוסיפים ראם?

פורסם

בד"כ במחשבים ניידים יש "מכסים" קטנים מלמטה שאם פותחים אותם יש גישה ישירות לזכרונות או לקשיח לצורך שדרוג. מן הסתם שפתיחת המכסים הנ"ל לא תחשב לפתיחת המחשב לצורך אחריות. כנ"ל סוללה, אין שום סיבה שהסרת הסוללה תגרום לאיבוד אחריות.

פורסם

תחליף מה שבא לך - רק אל תשבור שום דבר.

פורסם
  • מחבר

שלום YONIZAF , המחשב שיש ברשותי בעל פאנל אחורי לכל תחתית המחשב , אחרי שפותחים רואים את כל החומרה .(לא פתחתי עדיין אבל ראיתי סרטונים)

בכל זאת אני יכול ?

CHEVY, פעולה כמו החלפת זיכרון והוספת /החלפת כונן נראת פעולה פשוטה למדי . לא נראה לי שאצליח לשבור משהו במקרה של דבר כזה .

אחי האם מנסיון אפשר לחליף ? כי החשש שלי במידה וקניתי SSD או הוספתי ראם , ובמעבדה רשום שהמחשב שלי הגיעה עם HDD ופתאום יש לי SSD והם יסרבו לתת לי שירות.

פורסם

שירות על מה? אם לתקלה אין קשר לזה שהחלפת דיסק קשיח- אז אין קשר.

ואתה תמיד יכול להחזיר את הכונן לפני שאתה מוסר אותו לאחריות בגין X Y Z

פורסם
  • מחבר
שירות על מה? אם לתקלה אין קשר לזה שהחלפת דיסק קשיח- אז אין קשר.

ואתה תמיד יכול להחזיר את הכונן לפני שאתה מוסר אותו לאחריות בגין X Y Z

טוב סבבה ,

ועם SSD אסור לשלוח , הבנתי נכון?

פורסם

אתה יכול לשלוח, הם לא יאמרו לך כלום על זה.

סתם לדוגמא - אם המחשב מתחמם או המסך פתאום מציג פסים על התצוגה או כל תקלה אחרת שיכולה להיות, הם צריכים לטפל בה. אין קשר לדיסק קשיח / זיכרון.

פורסם
  • מחבר

הבנתי , מקווה שאתה צודק , איזה חרא זה אם אני שולח מחשב לתקיון והוא מופיעה עם SSD ואז הם לא מתכונים לתת שירות ואז מסמנים אותי שאני פתחתי את המחשב והאחריות הוסרה ואין לי אחריות ..

פורסם

אתה לא הראשון שמבצע שינויים במחשב ומממש אחריות...

פורסם
  • מחבר

גיל אחרי שידעתי שישי אנשים שפותחים את המחשב , וקשקראתי את חוברת ההוראות של היבואן , אני נבהלתי .

לכן שאלתי בנושא הזה ,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים