עבור לתוכן

מישהו ידוע איפה אפשר לקנות כבל PCI E 1 TO PCI E 16?

Featured Replies

פורסם

הכבל ניראה ככה

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2752-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-PCI-Express-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-PCI-%D7%A1%D7%98%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%98%D7%99

בעיקרון יש כאלה גם עם MOLEX שאפשר לחבר לספק

אבל בחנות הזאת אין להם במלאי... וניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי עוד אתרים בארץ שמוכרים את המוצר הזה

אז אם מישהו מכיר ויכול לתת מספר או אתר אני אודה לו :)

פורסם

לאיזו מטרה אתה צריך את הכבל?

פורסם
  • מחבר

חח מה המטרה קשורה לתשובה אבל בשביל הנימוס נענה אני צריך אותם בשביל לבנות מערך של 4 כרטיסים לצורך כרייה ואם אני יחבר את הכרטיסים ללוח אם אפילו שיש לו 4 PCI כנראה שהם ימיסו אחד את השני תוך יום.... לכן אני צריך את הכבלים וככה אני ממקם אותם ברווחים נורמלים ושם עוד מאוורים בינהם

וכמובן שהמטרה בסוף זה מה שאני מנסה לעשות כול לילה אבל לא מצליח אבל עם הכבלים האלה אני סוף סוף יוכל,להישתלט על העולם!!!! :P

פורסם

בהצלחה בבזבוז הכסף. :)

פורסם
  • מחבר

אמר המבין הגדול...

ושמע לא חיפשתי את הדעה של אנשיםעל מה שאני עושה רציתי רק לדעת אם מישהו מכיר איפה מוכרים את זה בארץ.. תשובה פשוטה כמו אין לי מושג איפה יש את זה בארץ הייתי מספקת גם..

פורסם

תקשיב למבינים יותר גדולים ממני.

יכולת גם לתת תשובה פשוטה לשאלה ששאלתי אותך, אבל העדפת להתחכם. :)

באמת שאין לי מושג איפה קונים את זה בארץ, וגם אף פעם לא יהיה לי מושג כי זו לא שאלה שמעניינת אותי כשאפשר לקנות כבלים כאלה בEBAY בגרושים (כבלים ומתאמים באופן כללי הם אחד הדברים שהכי משתלם לקנות בEBAY).

פורסם
  • מחבר

מי זה מבינים יותר גדולים ממך? יש תחזיות לכיוון הזה ויש תחזיות לכיוון הזה מי צודק? אף אחד וכולם כי אפשר באמת לדעת עד אותו רגע שזה פשוט קורה ועד אז כול אחד עושה השערות לפי מה שהוא חושב וכול מיני נתונים שאמורים ליצג את המצב...

וכן כבלים בהחלט משתלם לקנות באר... מצאתי חנות שמוכרת כבל מעריך ל,PCI שלוקחת עליו 200 שקל!! בלי בושה כשזה עולה במקרה הכי יקר 10-12 דולר בחול...... קיצר כן בארץ לא משתלם

רק מעניין מתי אמזון יביאו לנו משלוחים עם מזלטים גם לארץ :P

פורסם

כשהם יביאו, זה בטוח יעלה 10-12 דולר, נכון. :)

פורסם
מי זה מבינים יותר גדולים ממך? יש תחזיות לכיוון הזה ויש תחזיות לכיוון הזה מי צודק? אף אחד וכולם כי אפשר באמת לדעת עד אותו רגע שזה פשוט קורה ועד אז כול אחד עושה השערות לפי מה שהוא חושב וכול מיני נתונים שאמורים ליצג את המצב...

זה לא עיניין של "מבינים יותר גדולים". מחשב יצרוך המון חשמל והכריה תהיה איטית. זו המציאות.

מה גם שהכירה רק תהיה איטית יותר עם הזמן.

יש מכונות שמיועדות לזה.

פורסם
  • מחבר

אלעד אתה לא מבין מה אתה אומר... זה נכון שהרמה תעלה והקצב ירד אבל אם אתה "מתעדכן בחומרה בהתאם לרמה"(לא מחייב בכלל ויש כרטיסים ישנים שנותנים יותר מחזקים אז זה משפט בערבון מוגבל ביותר...) אז אין סיבה שלא תרוויח. וכמובן שהמטבע הזה הולך להישאר בין אם הוא יקרה ביטקוין ליטקוין או כל דבר אחר.. החלה תקופה סוג של חדשה שהמודעות למטבעות כריפטוגרפים הרבה יותר גדולה והרבה יותר אנשים ניגשים ומשתמשים בזה ולא משנה כמה ירצו לחסום או לבטל את זה אז אי אפשר זה פשוט יבוא בשם של מטבע אחר והצפנה אולי תשתנה קצת אבל העיקרון יהיה אותו דבר.. אתה כבר לא צריך את הכסף של הבנקים אתה יכול לייצר לעצמך כסף ולסחור בו לבד...וכמובן שבשביל משמתמשי קצה זה פשוט דרך לקנות דברים או להעביר כספים בין אנשים ולשלם כמעט אחוז מזערי ביותר של פחות 0.5%(לא זוכר את המספר המדויק יכול להיות שאני טועה וזה קצת פחות או קצת יותר)

קיצר הבנת מה אני מנסה להגיד לך.. פשוט תתחיל לקרוא על זה לעומק ותגלה שיש בזה הרבה יותר מאשר סתם מטבע או תרמית פרמידה וכו..

- - - תגובה אוחדה: - - -

QTTP אין בעיה להרוויח אבל תחשוב אתה מייבא מוצר ומוכר אותו בפי 5-6 מהמחיר המקורי שלו.......כשזה מוצר מעוד פשוט ואין בו כל טכנולגיה מתקדמת או משהו שאתה יכול להגיד הא בסדר זה כבל איכותי זה שווה 200שח..

פורסם

לא אמרתי משהו רע על הביטקוין. אלא על הכדאיות הכלכלית לכרות אותו בעצמך (באמצעות PC במיוחד).

אם יש לך חשמל בחינם, אז זו אופציה נחמדה. אבל מליונים בכריה לבד בטוח לא יצאו מזה.

שים לב למה שאתה אמרת, "מתעדכן בחומרה בהתאם לרמה" בדיוק כך. מירוץ אחרי כוח עיבוד. ששוב, עולה כסף..

הדיון קצת סוטה מהנושא המקורי שלו, ואני לא מומחה גדול לביטקוין וחבריו. אך לדעתי כדאי לך לשקול את האופציה לסחור במטבע.

נכון, זה לא "שגר ושכח" של כריה. אבל לדעתי, זה יהיה לך יותר משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים